Horoszkóp

Napi horoszkóp (03. 23. Szerda)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Sok gyakorlati tennivalót találsz ki a férjednek, ő pedig levezényli, és felügyeli az eseményeket. Az ilyen bolygóállásnak gyakran van köze a hivatáshoz, vagy a társadalmi szerephez, pl. a szórakoztatóiparban, vagy valamilyen művészeti területen, vagy a gyermekekkel való foglalkozásban. Lehet, hogy a te életedben is alapvető változást okoz az énképedben a gyermekekkel való foglalkozás, de változhat a viselkedésed a külvilággal szemben is.



Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
A saját magadról kialakított kép lesz a cél, a végső állomás. Fennáll annak a veszélye, hogy ezzel a bolygóállással nagyon makaccsá válhatsz, ha az egyéniségedről, vagy a hatalmadról van szó, és valószínűleg készen állsz arra, hogy harcolj értük. Alapvető szükséged van azoknak az embereknek a társaságára, akiket szeretsz. Fontos szerepet akarsz betölteni a baráti körödben és a társadalomban is.




Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!

Bizonyos mértékben függsz most mások véleményétől, és könnyen magadévá teszed az elképzeléseiket annak érdekében, hogy azt érezhesd, közéjük tartozol. Bár ez arra utal, hogy van benned némi bizonytalanságérzet, aminek lehet, hogy nem is vagy tudatában, vagy nem akarod észrevenni, viszont ezt kitűnően tudod leplezni a másoknak mutatott természetes, kedves modoroddal.


Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Ez a mai bolygóállás szolgál annyi sajátos tehetséggel, büszkeséggel és tekintéllyel, amivel jó benyomást kelthetsz másokban. Megbecsülést és lelkesítést vársz attól a társaságtól, amelynek körében szívesen időzöl. Szívesen veszed, ha hobbijaidat megoszthatod a barátaiddal, vagy a hozzájuk hasonló gondolkodású emberekkel, és nyitott vagy az ő ízlésük, választásaik befogadására. Ez olykor akár problémát okozhat.


Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Azt szeretnéd, hogy a tied legyen az utolsó szó, viszont a barátok iránti igény elbillenti a mérleg tányérját. Emiatt a kreativitásodra, többek között a művészi érzékedre nagyon hatással lehetnek azok az emberek, akiket kedvelsz. Gyakran azáltal fedezel fel önmagadban rengeteg új dolgot, hogy új barátokra teszel szert. A gyermekekkel kitűnően ki tudsz jönni, és olykor egészen újszerű nevelési elveket vallasz.



Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Figyelmed az elvonulás, az egyedüllét iránti szükségletére, az egység megtapasztalásának igényére és a gazdag lelki világ iránti vágyadra összpontosul. Úgy tűnhet, hogy ennél a bolygókapcsolatnál szinte alig van benned ambíció. Ez viszont tévedés, mert az ambícióid irányulhatnak kollektív célok felé is, ahol a színfalak mögött érezheted magadat fontosnak. Nagyon nem szeretsz a reflektorfényben tündökölni.



Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!

Szívesebben végzel teljes egyedüllétben olyan tevékenységeket, amelyek elősegítik az önbizalmad növekedését. Egy ilyen fényszöggel rendelkező művész minden bizonnyal, csak elvonultan képes alkotni. Lehet, hogy a fel szeretnéd karolni az elnyomottakat, a hátrányos helyzetűeket. Az is előfordulhat, hogy intenzíven foglalkozol a világ láthatatlan részével, hogy érdekel a meditáció, a hipnózis, a vallás, vagy egyéb spirituális tevékenység.


Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Lehet, hogy a vízzel kapcsolatos területekben merülsz el, különösen a tenger lehet vonzó a számodra. Valamilyen módon szeretnél érvényesülni vagy megerősítést találni. Szeretsz jelentőségteljes szerepet vállalni minden olyan dologban, aminek köze van a láthatatlan világokhoz, vagy a közösség szolgálatához. Most jó érzéked van az álomfejtéshez, kitűnő képzelő erőd lehet, és könnyen megérted a gyermekek világát.



Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Az elemzésre, rendszerezésre való igényed, kritikai érzéked, és szolgálatkészséged eszközül szolgál ahhoz, hogy szoros kapcsolatban legyél a külvilággal. Úgy tűnik, hogy hűvös kritikussággal és elemző szemléletmóddal állsz a világ dolgaihoz, egyrészt, mert belelátsz a részletekbe, és rendszerező vagy, másrészt, pedig késztetést érzel arra, hogy felkutasd és az érdemük szerint, kezeld a dolgokat.


Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!

Nagyon segítőkész is lehetsz, mintha a másokon való segítés egyfajta státuszt biztosítana neked. Olyan helyzetekbe is kerülhetsz, ahol nincs időd személyes ügyekbe bonyolódni, egyszerűen nem érsz rá erre, mert annyi mindenki másnak is megígérted, hogy segítesz Ennél a bolygókapcsolatnál egybeolvad a munka és a biztonság területe. A munkamódszered, az egészséghez való hozzáállásod, az elemző képességed adja meg a formáját annak, hogyan juttathatod kifejezésre a biztonság iránti vágyadat.


Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Elképzelhető, hogy szívesen dolgoznál– vagy dolgozol is – valamilyen szolgáltatási területen, szociális munkásként, egészségügyi dolgozóként, és/vagy ehhez hasonló munkakörben. Bár mondhatod, hogy konkrét fizetésre vágysz az általad nyújtott szolgálatokért, mert ez valószínűleg így is van, de nem állíthatjuk, hogy túlzottan anyagias lennél. Ez a bolygókapcsolat gyakran jó érzéket ad az anyagi dolgokhoz, és tudást ahhoz, hogy tőkét kovácsolj a munkádból, és jelentős jövedelemre tegyél szert.


Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!

Saját munkád mellett, önkéntes munkára is vállalkozhatsz, amely által stabil pozíciót is elérhetsz a társadalomban. Örömmel tölt el, hogy sokat tanulhatsz eddigi munkádból, és ez ösztönözni fog arra, hogy még több hasonló jellegű feladatra vállalkozz. Előfordulhat, hogy saját fontosságodat az általános jóléted alapján ítéled meg. Így, még ha közvetett módon is, de alapvetően saját magadról gondoskodsz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top