Horoszkóp

Napi horoszkóp (03.24. Csütörtök)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!

Próbáld ellenőrizni minden tettedet, minden mozdulatodat. A heves, meggondolatlan cselekedeteknek baleset lehet a következménye. Meglehetősen haragos hangulatban vagy és problémáid adódhatnak otthon, főleg a hölgyekkel kapcsolatban. Várd ki a hét végét, a problémák rendezésével, de utána rögtön intézkedj. Próbáld nyugalmadat megőrizni, és fogd magad vissza, elég hamar el fog múlni a vihar.

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Nagyszerű alkalmak nyílnak arra, hogy találkozz valakikkel, vagy vendégeket hívj, esetleg egy klubbot szervezz. A lakóhelyváltozás jó ötletnek bizonyulhat, minden valószínűséggel örömödre fog szolgálni és még hasznod is származhat belőle. Mindenki iránt jó érzéseket táplálsz és ez most viszonzásra is fog találni. Kapcsolataid, főleg a hölgyekkel, előnyökkel kecsegtetnek.


Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!

Őszinte érdeklődést tanúsítasz mások iránt, és ez érződik is rajtad. Remek alkalom a csapatmunkára – főleg ismerős közegben. Magad mellé állíthatod a többieket is. Ezt a napot régi barátaid körében töltheted, de szívesen látsz majd újabbakat is. Meleg és őszinte együttérzés árad belőled, és ez viszonzásra talál a többiek részéről. A csoportos elfoglaltságok jótékony hatást gyakorolnak rád.


Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!

Általában jól érzed magad és jó szándékkal közelítesz mások felé. Mégis, ha a többiek kissé sértődöttnek vagy érdektelennek mutatkoznak, ez talán azért van, mert egy kicsit leereszkedő módon léptél fel velük szemben. Ez esetben nem árt, ha felülvizsgálod hozzáállásodat. Egyébiránt kellemesen alakulhatnak dolgaid. Felélénkülhet intellektuális érdeklődése a vallás és más, nem hétköznapi témák iránt.


Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!

Vitákra, összetűzésekre kerülhet sor. Egyszerűen nem akarod, hogy bárki is megmondja neked, mit tegyél. Ha viszont békén hagynak, nagyobb áldozatra leszel képes, mint ami elvárható lenne. Jól lehet, mindez nem hangzik túl bíztatóan, de a dolgok általában nem állnak olyan rosszul e tranzit idején mindaddig, amíg tisztában vagy vele, hogy miről is van szó. Egy nyugtalan perióduson mehetsz most keresztül, amikor nagyobb személyes szabadságra törekszel.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Ne dönts érzelmi természetű kérdésekben. Hajlamos leszel magadban tartani érzelmeidet vagy kitérni előlük. Magányosnak, elhagyatottnak érezheted magadat. Ne hagyd eluralkodni magadon a pesszimizmust. Ráadásul bűntudat is gyötörhet. Ezzel együtt ne keseredj el, viszonylag rövid ideig tart ez a tranzit és egyébként is, a dolgok biztosan nem állnak annyira rosszul, mint amennyire gondolnád.


Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!

Ne hozz drasztikus döntéseket társkapcsolati kérdésekben. Lehangoltnak és magányosnak érezheted magad, de hamar elmúlik ez a kissé deprimált időszak. Tényleg. Hajlamos leszel mindent a sötétebbik oldaláról látni – önmagad is és másokat is, általában az egész világot. Ne maradj ebben az állapotban, és ne szívd annyira, mellre a dolgot. Kilátásaid pillanatnyilag komorak, de hamarosan kiderül feletted is az égbolt.
Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Valami rendkívüli dolgot akarsz véghez vinni, lobbanékony, és talán meggondolatlan is lehetsz. Vigyázz, nehogy olyasmit tegyél, amit rövid idő alatt megbánnál. Nyugtalannak érezheted magad, és türelmetlen leszel a megszokott dolgokkal szemben, legszívesebben valami nagyon vad dolgot tennél. Ha valaki netán meg akarna akadályozni ebben, törj ki a karámból egy kicsit, csak ne tegyél őrültségnek látszó dolgokat, különben könnyen megütheted a bokádat.



Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!

A drogok vagy alkohol fogyasztása most igen káros lenne, sőt veszélyes is lehet. Nélkülük is épp elég „kótyagosnak” érezheted magadat. Kapcsolataid bonyolulttá, homályossá, zavarodottá válhatnak ebben az időszakban, tévképzeteknek, félreértéseknek lesznek kitéve. Fennáll az önámítás veszélye. Ugyanakkor nagyon érzékennyé válsz és könnyen ráhangolódsz mások hangulatára. Épp ezért jobb, ha elkerülöd a negatív kisugárzású embereket.


Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!

Rendkívül fogékony vagy mások érzelmi állapotára, ami nagyon káros lehet negatív beállítottságú vagy romboló természetű emberek társaságában, mert a végén még rád ragad a rossz hangulatuk. Próbálj segíteni másokon, önerőből, vagy csoportos formában. Ezt a napot eltöltheted egy jó barátoddal, hogy megoszd felfedezéseidet vagy álmaidat, de szívesen álmodozhatsz magadban is.

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Álmatagnak, félrehúzódónak érezheted magadat. Pszichikus látomások vagy jelenségek tanúja lehetsz, vagy egyszerűen csak álmodozol. Bármi történjék is, legyél tudatában, hogy valóságérzéked nincs a maga helyén. Próbálj olvasni, menj moziba, meditálj, vagy töltsd ilyesmivel az időt, ha ki akarsz kapcsolódni, vagy el akarsz menekülni a mindennapos rutin elől. Ez nem éppen a világos gondolatok és fontos döntések meghozatalának ideje.



Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!

Nem úgy érzékeled a valóságot, mint ahogyan a ténylegesen van. Előjöhetnek tudatalatti félelmeid, gátlásaid és ezek átszínezik a dolgokat. Szeszélyessé és zavarodottá válhatsz. Legszívesebben félrevonulnál a világtól. Arról van szó, hogy ilyenkor a belső és nem a kívülről érkező hatásokra reagálsz. Kapcsolataidban is félreértések adódhatnak. Ne hidd, hogy mások utaznak rád, az időszak elmúltával majd világosabban tudod megítélni a helyzetet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top