Horoszkóp

Napi horoszkóp (03.25. Péntek)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>


Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
A megjelenésed nagyon fontos. Legtöbbször saját elgondolásból cselekszel, önmotivált vagy, érdekel és kíváncsi is vagy önmagadra. Magad akarod megteremteni saját körülményeidet, jót vagy rosszat, és ha jól használod fel az energiáidat, kellemes napod lehet. Ha nem úgy jó pár viselkedési problémával kell megküzdened, míg eljutsz a boldogságig. Viszont, ha a személyes horoszkópod I. házában a Szaturnusz áll, akkor sajnos kisebb kudarcok várhatók.



Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Ösztönzőleg hathatsz másokra. Azok az ingerek, amelyeket a külvilágba kibocsátasz, és amit erre válaszként kapsz, meghatározzák, hogy jól, vagy kellemetlenül érzed-e magad. Saját magad határozod meg értékítéletedet, figyelsz az anyagiakra, és keményen dolgozol azért, hogy több legyen. Fontos a pénz és minden, amit ez jelent. Anyagi sikerek, de sajnos kisebb nehézségek is várhatók. Nem szabad elpocsékolnod a tehetségedet.




Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!

Mostanában kíváncsibb vagy, és mindenről szereted levonni a következtetéseket. Minden külső ingert besorolsz valahova, ezek fontos szerepet kapnak a gondolataid és az eszmecseréid alakulásában. Vonzz az újságírás, írás, tanítás, vagy tanulás területe, szívesen teszel rövid kirándulásokat, szeretsz olvasni, és mindezekről beszélgetni. Évezed az értelmes vitákat, és szívesen tréfálkozol.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
A külvilággal való kapcsolatodnak fő célja az információszerzés, mert általa gondolatokkal, ötletekkel töltődsz fel. A rövid eszmecserékre való igényed miatt képes leszel játszi könnyedséggel kapcsolatot teremteni másokkal, ezért szinte bárki lehet a barátod, és ebben már láthatod is a felületesség, és a befolyásolhatóság veszélyét. Ezzel a bolygóállással bármilyen körülmények között képes vagy a kommunikáció fenntartására.



Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
A belőled vagy másokból áradó intenzív érzelmek hatalmi harcokba vagy érzelmi manőverekbe torkollhatnak. Az eredmény sem tetszetősnek, sem kellemesnek nem nevezhető. Ugyanakkor az ilyen egymásnak feszülések, megadhatják a kezdő löketet az önelemzéshez, ami – jóllehet – nem lesz ínyedre való, de mindenképpen hasznodra válik. Ne riadj vissza az őszinte önvizsgálattól.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Ha eddig megpróbáltad érzelmeidet elrejteni vagy nem venni róluk tudomást, akkor azok most ellenállhatatlan erővel fognak felszínre törni leküzdhetetlen, oktalan vágyak, vagy kirobbanó érzelmi összetűzések formájában. A legjobb módja az ilyen intenzív érzelmi energiák kezelésének, ha többé nem hunysz szemet fölöttük, és őszintén szembenézel velük. Próbálj meg többet dolgozni, a közösségért tevékenykedni, vagy valamilyen módon hasznossá tenni magad.


Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!

Kritikusan szemléled a dolgokat, és hajlamos vagy aprólékosan kielemezni másokat és önmagadat. Hamar észreveszed mások mesterkélt viselkedését. Nem vágysz kiemelkedő társadalmi szerepre, a kritikus hozzáállásodat kis dolgokban juttatod kifejezésre, és nem akarod megváltani a világot. Sok esetben késztetést érezhetsz a konformista viselkedésre, de lehet, hogy szembe szállsz a társadalmi normákkal.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Időd nagy részét ma társas érintkezéssel kell töltened. Jó kommunikációs készségednek köszönhetően ez egy kedvező napnak ígérkezik mindenféle üzleti ügyek és tárgyalások lebonyolítására. A rutinfeladatok elvégzése szintén menni fog. Elméd ma pengeéles, világos és összeszedett, tehát hatékonyan fogsz működni. Ma többet forgolódsz „hazai” pályán, mint máskor. Előbb a mindennapi házimunka következik, azután jöhet a szórakozás.



Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Minden elősegíti a tanácskozások és tárgyalások sikerét. „Ötcsillagos” ez a hét a kölcsönösen hasznos eszmecserékhez, bármely kommunikációs eszközön keresztül. Kiváló a rutinmegbeszélésekre, és a papírmunkák rendezésére is. Remek időszak a tanulásra bármely témakörben és a termékeny eszmecserékre. Vegyél részt a téged érdeklő előadáson vagy tanfolyamon és vitasd meg a hallottakat a társaiddal.



Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Szellemi ösztönzésre van ma szükséged leginkább a másokkal való eszmecsere révén. Remek alkalom arra, hogy házastársaddal, vagy partnereddel leülj beszélgetni, és szóvá tedd mindazt, ami régóta gyűlik a felszín alatt – vagy hagyod, hogy ők fejtsék ki a véleményüket neked. Nem mindennapi kapcsolatba kerülhetsz ma egy nálad fiatalabb személlyel is. Valahogy a nyilvánosság is szerephez jut a mai nap folyamán, vagy fontos híreket kaphatsz.




Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Ha pontról pontra haladsz, valószínűleg minden simán fog alakulni. Könnyen kommunikálsz, tárgyalókészséged jó, csak nehogy a túlzott szubjektivitás hibájába ess. Minden aprólékos odafigyelést igénylő munkában eredményes leszel. Szellemileg éber vagy és jól tudsz koncentrálni. Töltheted otthon tervezéssel is az időt. Döntsd el, mi lenne a legjobb megoldás és ezt, hogyan tudnád elérni. Használd a képzelőerődet.



Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!

Tegyél erőfeszítéseket pártatlanságod megőrzése érdekében, és maradj nyitott mások véleményére és elképzelésére. Tervezd meg a lakóhelyednek felújításával, átalakításával, karbantartásával kapcsolatos tennivalókat. Agyad most rá van állva az ingatlanügyletekben folyó tárgyalásokra, ez egy alkalmas pillanat akár ingatlanvásárlásra is. Képes leszel megtalálni a fogást mindazon, amit igazán akarsz, amire szükséged van, amit el szeretnél érni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top