Horoszkóp

Napi horoszkóp (03. 26. Szombat)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Fantasztikus hajtóerő lendít előre. Nagy társasági életet élhetsz, hiszen a fontos planéták a Kos jegyében állnak. Barátaid, szövetségeseid köre bővül. Régi és újonnan szerzett ismerőseid sokat segíthetnek karrierednek építésében. Nagy hiba lenne, ha lehetőségeidet kihasználatlanul hagynád. Ne veszítsd el az önbizalmad, életedet megkeserítheted a kishitűségeddel. Hajlamosabb vagy a megfázásokat, vigyázz az egészségedre.


Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!

Minden olyan vállalkozásban szerencsés lehetsz, amelyben a fő hangsúly a kemény munkán, a szolgáltatásokon, és a mások érdekeinek figyelembevételén van. Remek koncentrációs képességgel rendelkezel. Légy rugalmas a változásokkal szemben, de ne vállalj többet, mint amit el tudsz végezni. Családoddal szemben légy türelmesebb, mert figyelmetlenséged nézeteltérésekhez vezethet.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!

Most adódhat egy olyan otthoni – lakással, családdal – kapcsolatos probléma, amit egymagad nem tudsz megoldani. Az átlagosnál többet kell utaznod, főleg munkáddal kapcsolatban. Nem remélhetsz azonnali sikereket, de később learathatod a most végzett munkád gyümölcsét. A hónap vége felé nem ajánlatos új szerződéseket kötnöd, és a fontos tárgyalásokat is halaszd el későbbre, valamint a levelezéseket is csökkentsd lehetőleg a minimumra.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
A barátok, és a téged segítő csoportok tanácsaira figyelve sokkal helyesebben rögzítheted pénzszerzési irányvonalaidat, és gondosabban választhatod meg mozgásterületedet. Óvatosan forgasd a pénzedet, ne bocsátkozz túlzásokba. Régen vágyott lobogás melegíti át partnerkapcsolatodat. Társadalmi szereped és társasági életed is át lesz itatva érzelmi töltésekkel. Lesz azonban kapcsolataid között egy mindennél és mindenkinél fontosabb.


Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Fegyelmezetten átgondolt tettekre kényszerül. Jó leckét kapsz türelemből, önfeláldozásból. Gondolkodásmódod, hitrendszered megváltozik. Kénytelen leszel új baráti kört kialakítani, mert váratlanul megszakad egy-két régi barátság. Jobban bírod a gyűrődést és a nehézségekkel szemben kitartóbb leszel, mint általában, valós vagy vélt igazadért felkészülve indulsz a harcba, felmérve az utadba kerülő akadályokat.


Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Néha egy-egy kudarc megállásra késztethet, de jórészt sikereket könyvelhetsz el. Barátaiddal nemcsak szórakozni járhatsz, hanem közös vállalkozásba is kezdhetsz. Hivatásodban idősebb, befolyásos emberek támogatása és a fegyelmezett munka meghozza a sikereket. Arra kell vigyáznod, hogy kritikai érzékedet ne veszítsd el, mert könnyen fejedbe szállhat a dicsőség. Sikereiden felbuzdulva lehetőséget keresel, hogy tovább tudd képezni magad.


Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!

Több rendezvényen, előadáson vehetsz részt, és ezzel bővülhet barátaid száma. Közöttük lesz egy igazán rendkívüli egyéniség is, aki hatalmasat tud lendíteni a pályádon. Jelenj meg minden baráti és hivatásoddal kapcsolatos összejövetelen. Tegyél eleget a meghívásoknak. A hónap végén a család gyermekei több törődést igényelnek majd, esetleg tanulmányi előmenetelük, vagy szerelmi életük miatt főhet a fejed.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Vendégszerető hangulatodnak hatására sokkal többen jönnek hozzád, látogatóba, mint gondoltad volna. Stílusod szellemes, és szeretetre méltó. Figyelemmel fordulsz mindenki felé, aki bármilyen bajával, panaszával hozzád fordul. Szívesen adsz tanácsot, akkor is, ha nem kérik. A közlekedésben fokozottan tartsd be a szabályokat. A pletykákra ne figyelj oda, mert azzal csak megnehezíted a saját életedet.


Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Jó lenne, ha a hangsúlyt a tartós, maradandó párkapcsolat megalapozására helyeznéd. Minden vonzalmad és párkapcsolódási lehetőséged a közvetlen baráti társaságod, vagy hivatásod révén jön létre. Nem nagyon lehet diadalmenetre számítani most, állandóan vissza-visszatérő problémák akadályozzák előre jutásodat. Tartsd szem előtt, hogy mostanában hajlamos vagy a valóságosnál sötétebbre festeni jövőképedet, de ez az érzelmi bizonytalanságod csak átmeneti jellegű.


Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Bár minden képességedet, tehetségedet latba veted céljaid elérése érdekében, ne veszítsd el a kedvedet, ha nem mindjárt úgy sülnek el a dolgok, mint szeretnéd. Átmeneti pénzügyi nehézségekre is számítani lehet. Ez az időszak hozhat ugyan egy titkolni való szerelmi kalandot, de ebből most könnyen bajok származhatnak, főleg külföldön. Fennáll az égési sérülés vagy műtét veszélye, különösen a lábaidra vigyázz nagyon!.


Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!

Szellemi életed nagyot fejődik a Neptun hatására, képzeletvilágod kitágul és meglátod a dolgok mélyebb összefüggéseit. Kapcsolatba kerülhetsz titkos társaságokkal, vallási közösségekkel, vagy visszavonult életet lesz egy szűkebb, zárt csoport tagjaként, ahol főleg misztikus, okkult témákkal, szellemi munkával, karitatív tevékenységgel, írással, esetleg kutatással foglalkozol.

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Fokozottan vigyáznod kell az egészségedre, nehogy emiatt kelljen kényszerpihenőt tartanod. Fel kell készülnöd bizonytalan helyzetekre is, elsősorban olyanra, ami szakmai szempontból érinthet. Figyelj fel arra, hogy ismerőseid közül nem mindenki a barátod, lehetnek köztük rosszakarók is. Ha felismered őket, eredeti stílusoddal a magad pártjára állíthatod. Ez az időszak különösen ösztönöz a tanulmányok folyatatására, de felmerül egy külföldi utazás lehetősége is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top