Horoszkóp

Napi horoszkóp (03.28. Hétfõ)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Határozd meg jól, mi az, amit most a legfontosabbnak tartasz. Ha kiválasztottad a célt, dolgozd ki a hozzávezető utat. Használd fel ötleteidet, gondolj végig minden lehetséges módszert az elérendő siker érdekében. Nézz körül a világban, ismerd meg más emberek nézeteit, gondolkodását. Szentelj megkülönböztetett figyelmet mindannak, ami eltér a felfogásodtól, érdekes, új témákra bukkanhatsz.

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Közvetlen környezeteddel, a szomszédsággal és a régen látott távolabbi rokonokkal kellemes harmonikus kapcsolatod van. Váratlan meglepetésekre is számíthatsz barátaid részéről. Látogatások teszel, és téged is sokan felkeresnek, köztük egy nagyon régen látott, külföldön élő rokon is feltűnhet a színen. Bosszantó feladatot kaphatsz valamilyen otthonoddal kapcsolatos sürgős és rendkívüli átalakítási munka elvégzésére.


Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Ha módod, és lehetőséged van rá, utazz el egy kicsit távolabbra, vagy hosszabb időre. Ha mégis az otthonmaradást választod, akkor sokat fogsz járni-kelni. Napi ügyeid intézéshez is szükség van rohangálásra. Sok időt fordítasz levélírásra, mintha több éves lemaradást akarnál behozni. Rengeteget beszélsz telefonon, ezért néha tortúrának számít, mire elérnek. Mellőzd a fecsegést, még véletlenül se légy indiszkrét.


Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!

Anyagi helyzetedet igyekezz stabilizálni, de közbe jöhet még egy-két buktató vagy egyszerűen csak rosszul méred fel annak a bizonyos takaródnak a hosszát. Nemsokára azért érkezik már némi segítség, talán ép egy külföldi rokon jóvoltából. Ettől kezdve sokat költhetsz, főleg érdeklődésednek megfelelő könyveket vásárolhatsz, de nem marad el egy-két divatos holmi vásárlása sem. Vita támadhat a társaddal az egymás igényeinek finanszírozásával kapcsolatban.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Lehetséges, hogy sajnos le kell majd mondanod egy külföldi utazásról vagy valamilyen továbbképzésről. Kicsit túlteng most a közlésvágyad. Mindenről meg van a külön véleményed és ezt mindenképpen közölni is, akarod másokkal. Élénk vitákat folytatsz baráti körben is. Sokat foglalkozol a testvérek, rokonság, szomszédok ügyeivel, de ha csak a saját hangodat akarod hallatni, ne csodálkozz, ha idővel szétszéled a hallgatóságod.


Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!

Ellenségeket szerezhetsz magadnak, ha nem tudod, hogy milyen időközönként a szinte folyamatos adásról, néha vételre állítanod magad. Az otthon, a család iránti ragaszkodásodat nem ártana kifejezned. Kárpótolnod kell őket az utóbbi hetekben elviselt felfordulások miatt. Közös programokkal teheted színessé életeteket, hangulatos, jó kedélyű beszélgetésekre számíthatsz.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!

Kiemelt fontossággal bír a párkapcsolatod. Most tőle kapod meg azt a biztonságérzetet, amire szükséged van. Ezért és érte teszel mindent. Sokat szerepelhetsz a napokban a nyilvánosság előtt, ehhez is az otthon nyújt biztos hátteret. Ennek ellenére óriási igényed van arra, hogy megtartsd saját privát életedet is, így csak igen kevés ember fogja tudni, hogy valójában mi folyik az otthonod négy fala között.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!

Gyanakvások, rosszul felmért helyzetek kudarcai miatt belső feszültség keríthet hatalmába. A félreértések további félreértéseket szülnek, amiből nagyon nehéz kikeveredni. Ha engeded, hogy ez az érzés eluralkodjon, önbizalmad szinte a nullára fog csökkeni. Jusson eszedbe, hogy semmi sem olyan fehér, és semmisem olyan fekete, ahogy az első pillanatban látszik. Emésztési problémáid ellenére nehezen tudsz ellenállni a finom falatoknak.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Fontos lenne, hogy életviteledbe valami rendszerességet alakíts ki, mert ezek a jelzések később komolyabb odafigyelésre kényszerítnek. A bolygóállások most ragyogó kommunikációt biztosítanak partnereddel. Most megbeszélhetitek a közös terveket, együtt mehettek hangversenyekre, kulturális rendezvényekre, múzeumokba, vagy csak kirándulni a közeli hegyekbe. Barátaidat is bevonhatod a közös programokba.


Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Egy személy, vagy egy feladat váratlanul beléphet életedbe és felboríthatja rutinodat, vagy megnehezíti a munkádat. Ne engedd, hogy ez a váratlan tényező megakadályozzon, vagy letérítsen a hosszú távú célokhoz, megvalósításához vehető útról. Ezekben a napokban vizsgáznod kell önuralomból. Ha hajlamos vagy a bolhából is elefántot tenni, akkor bizony sok gondod lesz.


Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Látszatra a szokottnál komolyabb külsőt mutatsz a világnak. Persze komolyan veszed az életet, de ez a magatartás és megjelenés sokat segít abban, hogy elérd, amit akarsz. Az otthonoddal kapcsolatos teendőkkel levezetheted felgyülemlett tetterődet. Állj neki saját magad felújítani azt, amit ügyességeddel egyedül is rendbe tudsz hozni. Festés, mázolás, kisebb javítások a tapétán vagy a falon. Akár át is rendezheted a lakásodat, szabadulj meg a semmire sem használható holmiktól.


Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Elkeserít, hogy egyik vállalkozásod majdnem zátonyra futott. Te vagy az egyetlen, aki néhány jó ötlettel megmentheted a helyzetet. Ha nem kapod meg a várt elismerést, amire számítottál, vizsgáld meg természetedet, vagyis tedd nagyító alá személyiségedet. Az eredményről kérdezz meg mást is, ne hagyatkozz saját ítéletedre, mert lehet, hogy nem veszed észre a saját hibáidat. A napozással vigyázz, mert fennáll a napszúrás veszélye.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top