Horoszkóp

Napi horoszkóp (03.30. Szerda)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Készíts számvetést az elmúlt hónapról. Itt az alkalom, hogy szelektálj a limlomok között és megszabadulj felesleges téveszméidtől. Csak a valódi értékeket vidd át a jövő időszakra. Jó üzleti érzékkel használd ki lehetőségeidet. Az írással foglalkozók kiadóra, a művészettel foglalkozók vevőre találnak. A közlekedéssel akkor lehetnek gondjaid, ha ködös az idő. Öltözködésedre, frizurádra fordíts nagyobb gondot.


Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Egy üzleti tárgyalás, vagy egy randevú kimenetelében sokat számít a megjelenés. Ha még egyedül vagy, keress magadnak egy partnert, most megtalálhatnád egyelőre az igazit, ha hajlandó vagy elébe menni. Önbizalmad, kapott energiád hirtelen, impulzív kapcsolatokba sodorhat. Választásod attól függ, hogy elég izgalmasnak találod-e azt a személyt, aki most tűnik fel a láthatáron. Számolj a következményekkel, mielőtt hagyod elragadtatni magad.


Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!

Eléggé szabadon kezeled a románcot, de a most kezdődő kapcsolat, bármilyen erős is a szenvedély, valószínűleg nem lesz tartós. Egy-két hosszabb ideje együtt élő párnál felmerülhet a házasság lehetősége. Néhányan viszont váratlanul rövidebb vagy hosszabb időre szakítanak. Kissé fáraszt majd az ünnep utáni záró programok zsúfoltsága, de ez nem rontja el a hangulatodat. Lehetőséged adódik, hogy változtass a munkádon.


Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Ma talán megvalósulhatnak mindazon korábban már kidolgozott terveid, melyeket későbbre halasztottál. Amennyiben komoly váltást tervezel, úgy időzítsd, hogy a hét vége felé realizálódjon. E közben sajnos váratlan események is megzavarhatnak. Számítanod kell kisebb nézeteltérésekre a főnököddel és apróbb összezördülésekre a kollegákkal. Racionális gondolkodásod ellenére foglalkoztatnak az elvont tudományok, bár kétségeid nem engednek kritika nélkül foglalkozni a témával.


Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!

Most minden sokkal jobban sikerül, majd meglátod. A külfölddel kapcsolatos üzleti ügyeidet kísérd nagyobb figyelemmel, mint máskor, de ne sürgesd azokat, és most ne indíts ilyen jellegű vállalkozást. Peres ügyeidet halaszd későbbre, érdemes pénzügyi tranzakciókkal foglalkoznod, Tedd megfontolás tárgyává a baráti körödből kapott jó tanácsokat. Ha érdeklődésednek, vagy hivatásodnak megfelelő új tanulmányokba kezdesz, és ha vizsgát tervezel, azt jobb, ha későbbre halasztod.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Családi életedben kisebb zökkenőkre számíthatsz. Változtatási szándékodat nem fogadja egyetértés. Viták adódnak a család gyermekeinek teljesíthető vagy teljesíthetetlen kívánságai miatt. Ha kiskorú gyermeked van, az iskolaváltással kapcsolatos témák is szóba jöhetnek. Ez az időszak talán megfelelő lenne a környezetváltoztatáshoz is, mert természetesen utazási terveket dédelgetsz. Valóban jót tenne egészségednek egy túra.


Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Ha most megbetegednél, hosszabb időre, pihenésre kényszerülsz. A jövő hónap végén már sokkal fegyelmezettebben tudod kezelni a stressz helyzeteket. Különös tehetséged van ahhoz, hogy az embereket társadalmi, üzleti vagy jótékonysági célból összehozd. Nagy örömöd telik majd a barátságokban, és élvezni fogod, hogy sok új emberrel ismerkedsz meg. Csekély erőfeszítés árán növelheted befolyásodat ismeretségi körödben.


Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Ha sikerül megszabadulnod az önmagadra erőltetett korlátoktól, sikered szinte garantált. Van elég energiád, ás elszántságod ahhoz, hogy felismerd a kínálkozó lehetőségeket, ás, elérd a rég áhított céljaidat. Ha állást keresel, vagy változtatni akarsz, most kezdd el az utánajárást. Fedezd fel azokat a lehetőségeket, melyek rád várnak. Ügyelj arra, hogy pontosan szabatosan fejezd ki magad és a megbeszélt időpontokat, tartsd be. Légy türelmes.


Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Utazási terveidet most valóra válthatod, akár külföldi akár belföldi utazásról van szó. Anyagi ügyekben átmeneti jellegű stagnálás tapasztalható. Tekintsd át higgadtan tartalékaidat, egy kis ötletességgel könnyebben átvészelhető ez a kedvezőtlen periódus. A következő időszakban a feszültség oldódik, kedvező kilátásokra számíthatsz, és új kedvező pénzügyi tranzakciókba kezdhetsz.


Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
A családod komoly fejtörést okoz, kissé próbára teszi idegeidet. A rokonság köréből felkereshet valaki, akinek komoly gondjában neked kell segítséget nyújtanod. Szerencsére könnyebben sikerül, mint tervezted. A bizalmas kapcsolatok meglehetősen kiszámíthatatlanná válnak. Kissé türelmetlen vagy, ami összezördülésekhez vezet baráti kapcsolataidban is. Tíz körömmel véded igazad.


Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Ha valaki ellent mer mondani neked, ráadásul erősebb hangnemben, az most jól teszi, ha egy időre eltűnik a közeledből. Ha véletlenül titkos viszonyod, szerelmi ügyed van, az most komoly próbatétel elé állíthat. Egy időre óvakodj az új kapcsolatok indításától, bármilyen romantikusnak is ígérkeznek. Karriered némileg megtorpanhat, ám a zavaró körülmények a későbbiek folyamán enyhülni fognak.


Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!

Megtörténhet, hogy egy igazán testre szabott állásért küzdesz, de mégis elutasítanak. Ettől még nem dől össze a világ. Ha a munkaerő piacon értékes áruként kívánod eladni magad, ki kell fejlesztened önmagadban a tárgyalókészséget. Nem tudsz hatással lenni tárgyalópartneredre, ha olyan nézeteket akarsz rákényszeríteni, amelyek az ő érdekeit figyelmen kívül hagyják. Győzd meg arról, hogy egyet értesz vele.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top