Horoszkóp

Napi horoszkóp (03.31. Csütörtök)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Előtérbe kerülnek a közös pénzügyekkel kapcsolatos témák. Szóba kerül egy komoly befektetés lehetősége. Üzlettársad bármennyire sürget, vizsgálj meg mindent alaposan, mielőtt belevágsz, hogy a szóban forgó értékeket helyesen tudd felbecsülni. Párkapcsolatodban a románcra koncentrálj. Bármilyen ismeretség vagy kapcsolat kezdődik most, mindnek lesz egy kis romantikus légköre és szexuális izgalma. Nyugtalanságod nem engedi, hogy kényelmesen kuckódba vonulj.


Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Karitatív célokat tűzöl ki magad elé, mély belső érzések által vezérelve jössz-mész, intézkedsz. Azok kerülnek vonzáskörödbe, akik már átéltek számos nehézséget és megpróbáltatást, ezért a te törődésed sokat segíthet nekik. Embertársaid szeretetre méltó, megbízható egyénnek tartanak. Április elején a bolygók hatására rövid időre visszavonulsz otthonodba s csendes, de sikeres munkát végzel.


Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Rádöbbensz egy kérdés megoldására, ami bizalmas munkáddal kapcsolatban foglalkoztat. Rákényszerülsz, hogy törődj egészségeddel, mert több, de rövid lefolyású betegség, megfázás, felfázás kerülget, a fejed is többször fog fájni. Most annyira nem érdemes anyagi ügyekkel foglalkoznod. Ha olyan terveid vannak, hogy társulsz, vagy befektetsz valamilyen üzleti vállalkozásba, vizsgád meg alaposan az ajánlatot, esetleg szakember bevonásával.


Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Utazási programot csak a hónap vége felé érdemes készítened. A családi harmóniát apró, kicsinyes vitákkal pillanatok alatt el lehet tüntetni. Ha rosszkedvűen indulsz munkába, útközben balesetveszély lelkesedhet rád. Munkahelyeden gyorsan összekaphatsz a főnökeiddel. A szerelemben hűtlenségnek, az üzleti életben akár csalásnak is ki lehetsz téve. Sajnos azon is bosszankodnod kell, hogy még mindig nem kaptad meg azt a bizonyos várva várt fontos levelet.


Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!

A bolygók barátságos viszonyt jeleznek környezeteddel. Különösen testvéreid, szomszédaid, iskolatársaid körében folytatott érdekfeszítő eszmecserék hatására egészen új irányt vehet gondolkodásmódod, pl. új hobbit választasz. Előtérbe kerülhet a kommunikáció és ismeretszerzés minden formája. Előadást tarthatsz klubokban, egyesületekben, hogy beszámolj munkád eredményéről. Jártadban-keltedben új barátokat találhatsz.


Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Társaddal most baráti hangulatban beszélgethetsz a közös jövőt érintő komoly témákról. Terveket szövögettek közös családi kirándulásról. Hajlamos lehetsz túlhajszolni magad az ünnepekre való készülődés során, talán célszerűbb lenne –gondolataid megosztása mellett – a munkát is megosztani másokkal. A kudarctól való szorongásod okozhat álmatlanságot vagy éppen lidérces álmokat, különösen ha szerepelned kell.


Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Feszültség keletkezhet a világi érvényesülési vágyad, és az élet értelme, a túlvilág iránti érdeklődésed között is. Munkádban temetkezve kereshetsz megnyugvást. A Merkúr most különösen az íróknak, tanároknak biztosít kiváló alkalmat tudásuk csillogtatására. Kalandos, nagy utazásokon járhat az agyad, vagy munkáddal kapcsolatban építhetsz grandiózus terveket. Hajlamos lehetsz azonban egy kissé elrugaszkodni a valóság talajáról.


Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
A bolygók most figyelmetlenné tesznek, ezért próbáld magad erőltetni arra, hogy az iratok legapróbb betűit is átolvasd, mielőtt aláírnál bármit. Fontos a jó kapcsolat a testvéreiddel, a környezeteddel, és a családtagokkal. Szívesen hallatod a saját véleményedet, de nehogy beleess a tévedhetetlenség illúziójába, hallgasd meg a többieket is, ugyanúgy, ahogy ők is meghallgatnak téged. Nagyon szeretsz majd otthon pihenni.


Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
A Mars a partnerrel vagy a „közönséggel” való erős azonosulásra késztet, mert csak így érzed teljes embernek magad. Önbizalmadat növeli, ha képes vagy másoknak megmutatni, mit hogyan kell tenni. Izgalmas időszak az önérvényesítse, és új felfedezéseket tehetsz önismeretből is, a társas kapcsolataidnak tükrében. Remekül érzed magad, mikor rádöbbensz micsoda erő, van benned, amivel sikerül túllépni elavult rutinon és kötöttségeken. .



Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!

Pénzügyeid alakulása szorosan összefonódik a baráti körben vagy szervezetekben folytatott tevékenységgel. Pénzt hozhat az állammal, kormányzattal, szervezettel kapcsolatos karrier is, bár feszültségek származhatnak a tekintélyelvű és liberális, illetve a hagyományos és az újszerű megközelítési módozatok ütköztetéséből. Ha valami megérett a változtatásra, akkor most itt az idő, hogy azt gyakorlattá tedd. A tömegközlekedésben légy fokozottan óvatos!


Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Messzire kerüld el a gyanús alakokat, mert könnyen összeakadhatsz valami bűnözővel. Nem a társadalmi érvényesülés, a karriervágy vezérel, hanem szolgálat maga az elégtétel fáradozásaidért. Odaadásod, áldozatkészséged szinte határtalan. Leginkább karitatív szervezetekben, egészségügyi vonalon, vagy természetgyógyászatban fejtheted ki hasznos tevékenységedet. Egy hirtelen elhatározás vagy sugallat nyomán tanári vagy írói tevékenységbe is kezdhetsz.


Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!

A nyilvánosságra hozott nézeteid, ismereteid mély benyomást gyakorolnak, és gyökeres változtatásokat provokálhatnak nagy tömegek világszemléletében. Témaköröd valamilyen ezoterikus vagy modern tudománnyal is kapcsolatban állhatnak. Sok pénzt költhetnél, vagy sokat költhetsz el, egy nem teljesen megfelelő szexuális kapcsolat miatt. A bolygóállások jelezhetnek egy váratlan nyereményt is, amit egy váratlan dolog közbejötte miatt hamar el is veszíthetsz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top