Horoszkóp

Napi horoszkóp (04.01. Péntek)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Ez a nap túlfeszített munkatempót diktál valamilyen közélettől távol eső területen, pl. egy laboratóriumban, privát rendelőben, vagy egy félreeső dolgozószobában. Előfordulhatnak apróbb vagy nagyobb kiadások, de még a törvény képviselőivel is szembetalálhatod magad, pl. APEH ellenőrök is kiszállhatnak egy kis ellenőrzésre. A bolygókonstelláció jelezhet még házastársi vitákat, de anyagi vitába is kerülhetsz üzlettársaddal. Jelezheti társad külföldi utazását is, extrém esetben műtétre kerülhet sor.


Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Minden becsületesen megkereshető pénzhez szerencsésen hozzájuthatsz, bár egyes fényszögek az ingatlanügyeltek pénzügyi realizálását hátráltathatják. Ha az előző időszakokban nehézségeid voltak az emberi kapcsolatok terén, most kisimulhatnak a ráncok. Újra előtérbe kerül a társas érintkezés minden formája. Leginkább a baráti társaságok, egyesületek, társadalmi, politikai szervezetek életében vehetsz részt.


Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Nyitottá válhatsz minden újdonságra és szokatlan megoldásra. Barátaid különleges helyekre hívnak majd szórakozni, de ettől ne várj túl sokat, mert kiábrándító élményekben lehet részed. A család gyermekei viszont sokkal több időt vesznek el majd tőled, mint amennyit önként szánnál rájuk. Talán korrepetálnod kell majd őket. Valamilyen félreértés, vagy tudatos megtévesztés váratlan anyagi veszteséget okozat egy társas vállalkozással összefüggésben.


Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Békében és harmóniában élhetsz önmagaddal. Elégedettség tölti el szívedet, úgy érezheted, hogy rendben mennek a dolgok körülötted, és ezt magadnak köszönheted. A belső harmónia a külsődön is megjelenik, többet adsz majd öltözködésedre, külsődre. Igyekezz tetszést kelteni fellépéseddel. Alkalmazkodóbb és simulékonyabb modort veszel fel, kiváló diplomáciai érzékkel rendezheted el az esetleges konfliktusokat.


Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Ez a nap pénzügyekkel összefüggő gondokat, aggodalmakat jelez, jó esetben viszont épp rejtett utakon próbálsz pénzhez jutni, vagy pénzkereseti célból kell a színfalak mögött tevékenykedned. A gondok természetét illetően mindenekelőtt ellenségeskedésekkel kell számolnod. Ha anyagilag jól állsz, megszaporodhatnak irigyeid. Ha nagyobb értékeket mozgatsz egyik helyről a másikra, légy alaposan felkészülve egy esetleges utcai támadás elhárítására.


Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Ne tartsd pénzedet egy olyan táskában, amit könnyen leránthatnak a válladról, vagy kikaphatnak a kezedből a villamoson. Szerencsés megoldások jutnak majd eszedbe, ha bármilyen anyagi gond merülne fel. Társkapcsolatok terén még van mit tanulnod, könnyen kiderülhet, hogy igaz lesz a közmondás: „közös lónak túros a háta”. Otthonodban is lehetnek problémák, egyik vagy másik háztartási eszköz végleg elromolhat.


Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Környezetedben talán megütközést kelthetsz azzal, hogy milyen váratlanul tudsz hátat fordítani a közös baráti szórakozásoknak. Ha nem voltál elég körültekintő baráti köröd vagy szervezeti hovatartozásod megválasztásában, most ellenségesnek és irigykedőnek tűnhetnek azok, akik korábban szívélyesen befogadtak köreikbe. De mindentől függetlenül, még ha elég társas lény is vagy, mostanában nagyobb szükségét érzed majd a magánynak.


Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Munkatempód túlfeszített, ami egészségi problémákat okozhat. A család nyugalmát a jelek szerint nem fenyegeti veszély. Egyik üzlettársad viszont rászedhet egyik közös vállalkozásodban, ami váratlan anyagi veszteséget okozhat, akár a legszebb reményeidtől is megfoszthat, ha nem ismered fel időben a bajt. Némely Skorpió szülött hirtelen felindulásból szeretne házasságot kötni, pedig jobban tenné, ha várna még egy kicsit. Akik igazán szeretik egymást, úgysem fognak elfutni egymás elől.


Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Balesetveszélyes ez a nap, különösen a harapós állatokkal ne incselkedj. Ha túl hamar akarsz a vezető testület tagja lenni, a feltörekvő generáció kikezdheti a tekintélyed. A barátok fontos szerepet játszanak. Komoly közösségi életet élsz, de válogasd meg, hogy kikkel tartod a kapcsolatot. Idős emberek beprotezsálhatnak valamilyen nem egészen nyilvános csoportosulásba, ahol azonban alattomos ellenségeid rosszindulatú pletykákkal igyekeznek megtörni befolyásodat.


Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
A Hold a 2. házban anyagi helyzetednek javulására utal a hivatásod területén kifejtett eredményes munkád révén. Tehetséged, képességeid, munkád minősége kedvező visszhangra talál a nyilvánosság színe előtt, bár ez nem jelenti feltétlenül azt, hogy Te is meg vagy elégedve a saját teljesítményeddel. Kollegáid valamilyen jogi ürüggyel akadályt gördíthetnek gondolataid gyakorlati megvalósításának útjába. Áldozatos munkád révén rendkívüli sikereket érhetsz el, és a szerencse is a Te oldaladra áll.


Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
A Vénusz mosolyog a Marsra, így mindketten engedik, hogy céljaidat és vágyaidat itt helyben, azonnal valóra is váltsd. Jelentős anyagi gyarapodást ígérnek majd a hónap közepe táján, de valami homályos akadályt is le kell küzdened, mielőtt ténylegesen pénzedhez jutsz. Politikai téren különösen aktívvá válhatsz. A Jupiter a 9. házban még magas erkölcsi és anyagi elismerésben is részesíthet.


Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Lehetnek apróbb egészségügyi problémáid, mert valószínűleg túlfeszített munkatempóban kevés figyelmet szentelsz társaddal együtt a kikapcsolódás és a pihenés fontosságának. Előfordulhatnak anyagi természetű viszálykodások is valamilyen félresikerült ingatlanügylet kapcsán. Az Uránusz a feltörekvő fiatalabb generációk lázadását hozhatja minden tekintélyelvű megnyilvánulásoddal szemben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top