Horoszkóp

Éves holdnaptár 2006-ra

Használjuk a Hold által kínált lehetõségeket, hogy segítségével sikeres, kiegyensúlyozott életet éljünk. Összeállításunkból megtudhatod, mi várható az év tizenkét hónapjában.









 Kattints a hónapok neveire, hogy megtudd, mit tartogat a Hold!

 • Január »          • Július »
 
• Február »         • Augusztus »
 
• Március »         • Szeptember »
 
• Április »         • Október »
 
• Május »           • November »
 
• Június »        • December »
Januárban a Hold

hatása miatt sikerorientáltak leszünk, jó érzékkel nyúlunk új üzleti lehetőségekhez. Felülmúlhatjuk önmagunkat, s vágyainkat egyaránt. Mondjunk le az azonnali haszon lehetőségéről, azért cserébe, hogy hosszú hónapok munkája után lassan, de biztosan elérjük célunkat. A hónap végén keressünk időt és helyet a lazításhoz, különben az újhold fáradékonnyá tesz.




Februárban a Hold

lázadásra sarkallhat, sőt, akár megbotránkoztató énünket is előhozhatja. Arra késztethet bennünket, hogy ösztönösen el akarjunk térni környezetünktől, és a többi „átlagembertől”. Át akarunk alakulni, ezért akár extravagáns öltözködésre, vagy lakásunk új ruhába öltöztetésére ösztönöz.







Márciusban a Hold

kevés kreativitással ajándékoz meg minket, de fantáziánk gazdag, így már előre tervezhetjük a következő hónapok feladatait. Sodródunk az árral, s ezért olyan is megtörténhet velünk, amely máskor nem. Negatív élmények érhetnek bennünket, s ezeket nem dolgozzuk fel egykönnyen.



Áprilisban a Hold

vezetői képességeinket emeli magasra, újabb és újabb lehetőségeket fog kínálni arra, hogy előrelépjünk karrierünk területén. Számos kihívásnak kell eleget tennünk, s, ha valamelyik nem is zárul pozitívan, ne keseregjünk, hisz lesz lehetőségünk a javításra. Éljünk, engedjük el magunkat, s gyönyörködjünk a tavasz színeiben.



Májusban a Hold

derűssé, érzékivé tesz, ugyanakkor nem engedi meg, hogy két lábbal járjunk a föld fölött. Végezzük el feladatainkat, legyünk mértéktartóak, ne hágjuk át a szabályokat, mélyítsük el kapcsolatainkat, s kössünk új barátságokat. Jó érzékkel tehetünk szert többletbevételekre, de ez ne járjon azzal, hogy pazarló életmódot folytassunk!



Júniusban a Hold

nyughatatlanságot, s egyben új izgalmakat hoz. Emberi kapcsolatainkban léphetnek fel konfliktusok, melyeket szerencsére hamar rendezünk is. Kíváncsivá tesz bennünket ez az időszak, új tanulmányok elvégzését fontolgatjuk, esetleg állásváltoztatáson törtjük a fejünket, s ha megtesszük a kellő lépéseket, meglepő sikerességgel vihetjük véghez terveinket.



Júliusban a Hold

sérülékennyé, lelkünket érzékennyé teszi. Gondoskodási ösztöneink kerülnek előtérbe, fontossá válik családunk, s a velük való törődés. Fontos, hogy találjunk időt pihenésre, szórakozásra, de töltsünk elég időt otthon is, hogy meglévő párkapcsolatunk ne szenvedjen hiányt. Ebben az időben az egyedülállóknak különösen nagy esélyük van arra, hogy bekopogtasson hozzájuk a szerelem.



Augusztusban a Hold

lenyugtat, kedvessé, vidámmá, méltóságteljessé tehet. Nem maradunk észrevétlenek társaságban, ahol bizony jó esélyünk van új barátokat szerezni, akik hosszú távon is megmaradnak nekünk. Ugyanakkor kibújhat belőlünk féltékeny énünk is, amit sem környezetünk, sem partnerünk nem vesz jó néven.



Szeptemberben a Hold

fegyelemre int bennünket az élet minden területén. Figyeljünk oda környezetünkre, s szükség esetén alkalmazkodjunk másokhoz, ugyanezt ne várjuk el tőlük. Szükség lehet segítségünkre, így, ha tehetjük, nyújtsunk megértő, s egyben segítő kezet a körülöttünk élő, bajbajutott embereknek.



Októberben a Hold

komoly hangulatváltozásokat hoz mindennapjainkba. Érzékenységünk arra ösztönöz, hogy még jobban szeressük családtagjainkat, de kerüljük a konfliktushelyzeteket, hisz ezekre most nagy az esély. Legyünk diplomatikusak, adjunk igazat másoknak. Ha szükséges, szorítsuk háttérbe saját vágyainkat, terveinket, legyünk önfeláldozóak, s ne kritizáljunk másokat.



Novemberben a Hold

abban segít, hogy feltárjuk rejtett tartalékainkat, szellemi és fizikai síkon egyaránt. Szinte bármilyen feladat elvégzésére alkalmasak vagyunk, keményen elvégzett munkánkért jutalomban részesülünk. Csak szükség esetén kérjünk segítséget, hisz képesek vagyunk egyedül is megoldani dolgainkat. A hónap végére bezárkózunk, ekkor vonuljunk vissza egy kis pihenésre.



Decemberben a Hold

új kalandokat hozhat életünkbe, felfedezőkké válunk, új dolgokat próbálunk ki, s rendszerint rá is lelünk olyasmire, amivel még hosszú ideig foglalkozunk. Ez időben érdemes fejleszteni tudásunkat, sokat tanulni és olvasni. Amennyiben bizonytalanok vagyunk bármiben is, várjunk a döntés meghozatalával.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top