Horoszkóp

Heti elõrejelzés jegyek szerint





KOS (Március 21. – Április 20.)
Az előtted álló napokban sok tervedet, vágyadat megvalósíthatod verbális képességeid segítségével. Kommunikációd szuggesztív lehet, s ez hozzásegít ahhoz, hogy másokat meggyőzz, mindenféle vitás kérdésben. Mindez azt eredményezheti, hogy felettesedet meggyőzheted arról, hogy remek munkaerő vagy, kedvesedet, pedig arról, hogy nagyon is jól döntött, amikor téged választott. Egyetlen feladatod az, hogy lehetőleg ne élj vissza azzal, hogy hatni tudsz másokra.






BIKA
(Április 21. – Május 20.)
Használd ki az alkalmat, hogy könnyen és szinte észrevétlenül tudsz rábírni bárkit arra, hogy segítsen neked céljaid elérésében, támogasson terveid kivitelezésében. Emellett előfordulhat, hogy olyan kapcsolatokra is szert teszel, amelyek később nagyon is gyümölcsözőnek és kölcsönösen támogatónak minősülnek. Ha teheted, akkor tudatosan nyiss a világ felé, s keresd az alkalmat arra, hogy új ismeretségeket köthess, vagy akár baráti kapcsolatokat alakíthass ki.






IKREK
(Május 21. – Június 21.)
Érdemes ezen a héten anyagi ügyeidre helyezned a hangsúlyt, hiszen nagyon ügyes kézzel nyúlsz bármihez, ami üzlettel, pénzzel áll kapcsolatban. Ebből következik, hogy érdemes végiggondolnod pénzügyeidet, s ha esedékesek fontos üzleti tárgyalásaid, akkor ezeket most érdemes végigvinned. Emellett tágabb értelemben is felmerülhet életedben az értékek témája, s érdemes is végiggondolnod, hogy melyek azok az igazi értékek számodra, amelyek a legfontosabbak.






RÁK
(Június 22. – Július 22.)
Szerelmi életed izgalmas és új fordulatot vehet, amely egész lényedet felrázhatja, s energiával töltheti fel. Rájössz, hogy nagyon kellett már neked valami, ami felpezsdíti a mindennapjaidat, s segítségével újjá tudod szülni egész lényedet. Ez az új érzelem nagyon intenzíven érint, s általa könnyen feledkezel meg az etikáról is. Tartsd szem előtt, hogy szenvedélyes érzelmeid nem jogosítanak fel arra, hogy másoknak fájdalmat okozz, tehát járj el nagyon óvatosan.






OROSZLÁN
(Július 23. – Augusztus 22.)
Itt az ideje, hogy végre kimenj a világba, s kibújj abból a csigaházból, amelybe talán mostanában nagyon is beleragadtál. Barátaid segítségedre lesznek ebben, s akkor is kirángatnak önként vállalt magányodból, ha minden erőddel tiltakozol ez ellen. Lehet, hogy az első pillanatban úgy érzed, hogy semmi kedved sincsen új emberekkel találkozni, s elmenni otthonról, – fáradt is vagy ehhez -, de ha mégis elhatározod magad, akkor nagyon jól fogsz szórakozni.






SZŰZ
(Augusztus 23. – Szeptember 22.)
Kapcsolataid nagyon fontossá válhatnak számodra ezen a héten. Különösen a munkakapcsolataidra figyelj oda, akár a munkatársaidról, akár, pedig üzleti tárgyalópartnereidről legyen szó. Lehet, hogy ajánlatos lenne kicsit jobban megismerned munkatársaidat, s közös programot szervezned, velük együtt. Emellett elmondható, hogy ha jól kamatoztatod kiváló kommunikációs képességeidet, akkor elősegítheted hosszabb távú boldogulásodat is.






MÉRLEG
(Szeptember 23. – Október 22.)
Munkád területe fontossá válik számodra ezen a héten, s bizony érdemes lesz elgondolkodnod hosszabb távú terveiden is. Minden azt mutatja, hogy kicsit messzebb kell nézned, s bátran megszemlélni azt is, hogy vajon milyen távoli horizontok nyílhatnának még meg a számodra. Emellett, ha azt fontolgatod, hogy komoly tanulmányokba kezdesz, s magas szinten képzed majd magad, akkor itt az ideje, hogy belevágj, s felmérd, hogy milyen irányban érdemes elindulnod.






SKORPIÓ
(Október 23. – November 21.)
Ha állandó kapcsolatban élsz, akkor egy nagyon örömteli hatást tapasztalhatsz szerelmi életedben. Úgy érezheted, hogy ismét feltámadt közöttetek a szerelem és a szenvedély érzése. Olyan, mintha mindent újra kezdenétek, s ismét felfedezitek egymásban az izgalmat és az újdonság friss érzését. Persze mindez nagyon jótékonyan hat szexuális életedre, s ez azért nagyon harmonikus hatás, mert életednek ez a területe mindig nagyon fontos szerepet tölt be életedben.






NYILAS
(November 22. – December 21.)
Elérkezett az ideje, hogy nyugtalan érzéseidet levezesd valahogyan és kielégítsd azt a veled született vágyadat, amely soha nem hagy el: végre utazz egy kicsit, s számodra ismeretlen helyeket, embereket és tájakat fedezz fel. Annyira mehetnéked van, hogy nem érdemes elfojtanod ezt a vágyadat, s ha nincs is lehetőséged arra, hogy külföldre utazz, akkor legalább több kisebb kirándulást tegyél, a lényeg az, hogy számodra szokatlan, új körülményeket tapasztalhass meg.






BAK
(December 22. – Január 20.)
Úgy érzed, hogy partnereddel beszélned kellene egy nagyon fontos életterületről, amely közös: mégpedig szexuális életetekről. Szívesen elmondanád neki, hogy mi az, amit szeretnél tőle kapni ezen a területen, ám egy kicsit visszafog az a tény, hogy nem szívesen beszélsz intim érzelmeidről, még a kedveseddel sem. Belül viszont feszít a vágy, hogy mindezt megoszd vele, s talán érdemes is teret adnod ennek az igényednek. Nem is beszélve arról, hogy ez által kapcsolatod is szorosabbá válhat.






VÍZÖNTŐ
(Január 21. – Február 19.)
Telis tele vagy energiával, amelyet valahogyan le kellene vezetned, mivel félresöpörni, elfojtani nem nagyon tudod ezeket az intenzív energiákat. Elsősorban szexuális értelemben lehetsz sokkal aktívabb, mint máskor, ami talán kapcsolatodnak is nagyon jót tehet, felfrissíti azt. Ha nincs állandó kapcsolatod, akkor most érdemes egy kicsit nyitni a világ felé, s beengedni az életedbe azokat a lehetőségeket, amelyek talán egy új és szép szerelmet hozhatnak neked.






HALAK
(Február 20. – Március 20.)
Egy kis változatosságra vágysz szerelmi életedben, s nem nagyon tudod féken tartani ezt az igényedet. A kérdés az, hogy állandó kapcsolatodban meg tudod-e tapasztalni újdonság iránti igényedet. Ha nem, akkor két lehetőség marad: vagy megelégszel a fantázia világában megélt izgalmakkal, vagy, pedig bátran kihasználod az adódó alkalmakat az új szerelemre. Utóbbi esetben azonban számíts arra, hogy életed megszokott kerékvágása egy kissé felborul majd.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top