Horoszkóp

Napi horoszkóp (05. 02. kedd)





Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!
Ne zavarjon, ha a hét elején alaposan kiköltekezel. Talán tudod, vagy érzed, hogy a veszteségeket hamar pótolhatod. Jól esik a népszerűség is, ami körülvesz. Az emberek nagyra értékelik a humorodat, szívesen kérik ki a tanácsaidat. Még szerelmi hódításokkal is dicsekedhetsz, ha elég könnyelmű vagy ahhoz, hogy irigyeket gyűjts, és esetleg ártó pletykákat kavarj magad körül.







Bika (április 21 – május 20.)

Kedves Bika!
Örül a sikereknek és tartsd őket titokban. A következő időszakban kénytelen leszel elfogadni mások irányítását. Ha nem akarsz veszekedést, és kellemetlen perceket megélni, akkor jobb is, ha bölcsen hallgatsz, és még inkább türelmesen viseled, hogy lépten-nyomon belebeszélnek az életedbe. Nem sokára sokkal gondtalanabb napok várnak.







Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!
Csak az időpontok tolódnak egy kicsit, és az események súlya változik csekély mértékben. A te estedben egy olyan hosszú távú ciklus van előkészülőben, ami lehetőséget kínál arra, hogy majd kibontakoztathasd tehetségedet, érvényesítsd képességeidet. A sikernek azonban ára van, és az első lépések, amiket most kell megtenni, nem lesznek könnyűek. Nemcsak a saját gondjaid, bajaid lesznek a legnehezebbek.







Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!
Mások sorsa jelent majd terhet, nehezen megoldható problémát. Csak annyi áldozatot vállalj, amennyi feltétlenül szükséges. A hét közepén sok gondot kell fordítani majd otthonodra, családodra. Mindezt bírnod kell pénzzel és türelemmel. A terhek elviselhetők, csak nem biztos, hogy a véges türelem és akaraterő kitart a végtelenségig. Nem ártana, ha minden ügyben igyekeznél betartani a törvény betűit.






Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Vakmerőséged sok előnyhöz juttat, sok hasznot hoz, csak nem szabad túllépned bizonyos határokon. Jól gondold meg kiben, bízol, mert titkos ellenségeid már csak irigységből is megpróbálnak ártani. Erre minden lehetőséget felhasználnak. Ha résen vagy, nincs mitől tartanod. Ne csak a jelenre gondolj. Minden, amit teszel, visszahat a közeljövőre. Nem szabad könnyelműsködnöd, sem ellenségeid számát gyarapítanod.






Szűz (augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Ez az időszak nem tartozik a kedvenceid közé, nem lesz igazán szerencsés, ne is várd, hogy pont most legyen minden tökéletes. Ügyes-bajos dolgaid mellett szerencsére találsz módot szórakozásra, kikapcsolódásra is. Munkahelyeden is minden úgy megy, mint a karikacsapás. Egyedül feletteseiddel és elégedetlenkedő családtagjaiddal kell kisebb-nagyobb harcokat vívni. Megteheted, hiszen a csillagok lehetőséget adnak rá, hogy azt vedd észre, amit akarsz.






Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!
Ha most hibázol, mások fognak bosszankodni. Egy kicsit elégedetlen leszel önmagaddal, és természetesen, emiatt az egész világgal is. A hét első felében csetlesz-botlasz, semmi sem úgy sikerül, mint ahogy elvárod. Ne másokban keresd ilyenkor a hibát, sokkal inkább saját tévedéseidnek eshetsz áldozatul. Leghelyesebb, ha nem kapkodsz, hanem kipihened magad. Valószínűleg mindennek a fáradság az oka.






Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!
Az április utólag még egy kicsit veled is a bolondját járatja. Természetesen csak akkor, ha hagyod magad. Az események egyre nyugtalanítóbbak, így érthető, ha nehezen tudod megőrizni majd az önuralmad. Fegyelmezd magad, tartsd féken indulataidat, különben komoly konfliktusaid támadnak a világgal. Feletteseddel szemben most nem engedheted meg magadnak, hogy úgy lépj fel, mintha te lennél a főnök.







Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!
Túlzott becsvágyad olyan döntésekbe sodorhat, amiket később megbánhatsz. Éppen ezért nagyon helyes lenne, ha mindent alaposan átgondolnál, és csak azután cselekednél. Ha bárkivel, bármikor vitára kerül a sor, mindig gondolj arra, hogy te is lehetsz ideges, és nem biztos, hogy helyes, ha ledorongolsz valakit. Valamennyire sikerül megnyugodnod, mire beköszönt a május, de most már nincs megállás.






Bak (december 22 – január 20.)

Kedves Bak!
Fontos, és nem mindig könnyű döntéseket hozni, hiszen az életben minden megváltozik körülötted, még saját természeted, gondolkodásmódod is. Ahhoz, hogy a folytatással elégedett lehess, hideg fejjel kell mérlegelned az eseményeket. Megváltozik a családi életed, új területen kell érvényesíteni tehetséged. Mindez nagyon nehéz, de egy dolog sok vigasztalást nyújthat, ez, pedig nem más, mint egy ügyes pénzügyi manőver, vagy szerencsés gyarapodás.






Vízöntő (január 21 – február 18.)

Kedves Vízöntő!
A szerelemben is akadnak szívmelengető sikereid. Egy kicsit nyugalmasabb napok köszöntenek rád, lehetne ez akár a pihenés időszaka is. Ha partnered vagy házastársad utazni csábít, esetleg rábeszélne, hogy vegyél ki néhány nap szabadságot, akkor gondolkodás nélkül mondj igent. Annál is inkább, mert aligha van módod nemet mondani. A derűs, szinte gondtalan időszak arra i lehetőséget ad, hogy rendezd soraidat, megbékülj önmagaddal és a világgal.






Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!
Vihar előtti csendet érezhetsz. Nem éppen eseménytelenül de mégis csak viszonylagos nyugalomban, békében múlik el ez a nap. Talán az esti órákban követhetsz el hibát, ami miatt gyakori nehéz percek várhatnak rád a közeljövőben. Egyelőre azonban legjobban teszed, ha gyűjtesz egy kis pénzt és sok energiát, hogy később szembenézhess azokkal a problémákkal, amiket nagyrészt saját meggondolatlanságodnak köszönhetsz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top