Horoszkóp

Napi horoszkóp (05. 03. szerda)





Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!
Próbálj meg minél több jó barátot, pártfogót szerezni, az ő segítségük most és a későbbiekben nagyon sokat jelenthet. Lassan oldódik a pesszimizmusod, könnyebben is alkalmazkodsz másokhoz. Ezért lesz könnyebb megoldani minden olyan problémát, ami máskor szinte lehetetlennek látszik. Otthonodra, s ha vannak gyermekeid, rájuk is nagyon sokat leszel kénytelen költeni. Nemcsak az anyagi gondok, de a békétlenség is egyre többször kihoz a sodrodból.







Bika (április 21 – május 20.)

Kedves Bika!
Most aztán nem érsz rá pihenni, vagy halogatni, a fontos teendőket. Egyszerűen napról napra bizonyítanod kell. Igyekszel is megmutatni, hogy olyan pótolhatatlan ember vagy, kire mindig, mindenütt nagy szükség van. Lehetőleg azért kíméld az erődet, mert a következő időszak teljes odaadást kíván. Igaz, most már sokkal könnyebben boldogulsz.







Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!
Beérhet korábbi fáradozásaidnak a gyümölcse. Ha az otthonodat szépítgetted a közelmúltban, most örömmel veheted birtokodba mindazt, amiért eddig fáradoztál. Munkahelyeden is helyreállt a béke, olyan szívesen töltöd ott idődet, mintha otthon volnál. A kollegák nemcsak jó szándékú szeretettel vesznek körül, hanem akad közöttük olyan is, aki érzelmileg megpróbál a közeledbe férkőzni.







Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!
Ha engedhetsz a csábításnak, mert senki sem kötelez másra, akkor engedj is amilyen, hamar csak lehet. A kezdet mindig szép, később majd ráérsz gondoskodni arról, hogy a folytatás se lehessen másmilyen. Ha már amúgy is az iskolakezdések hónapjánál tartunk, azon se árt elgondolkodnod, hogy jó volna tanulni valamit. Az égitestek pozíciói ebben támogatnak.






Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Talán jó volna, ha te is tanulnál valamit, mert ennek eredményét jól tudnád hasznosítani a későbbiekben is. Ha ez a tevékenység még sem vinné előbbre a karriered, nem hozna többet a konyhára, akkor is megéri. Érdemes, mert nemcsak okosabb, tájékozottabb leszel, hanem új barátokat, ismerősöket gyűjthetsz, és fáradság helyett még szórakozást is jelent ez a komoly elfoglaltság. Mindegy, hogy mibe kezdesz, az új dolog jó folytatást ígér.






Szűz (augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Fizikailag és szellemileg is kitűnő kondícióban leszel. Ebben az időszakban tehát ég a lehetetlen dolgokat is könnyen megvalósíthatod. Sikerrel indíthatnál egy vállalkozást is, a lehetőségek adottak, csak nem biztos, hogy éppen neked jött el a kedvező pillanat. Ha teheted azért bátran, próbáld meg. Amit nem kínál a sors, azt most elveheti erőnek erejével, ha nagyon akarja.






Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!
Most megpróbálhatsz új kapcsolatokat teremteni, mert fontosnak érzed, hogy sok ember vegyen körül. Nem azért, hogy magad mutogasd, nem a figyelmet kívánod felhívni, csak így próbálsz egy kicsit kitörni a magányból. Nem biztos, hogy nagyon egyedül érzed magad, de azért jól esik mások társasága. Mindez szép dolog, de azért válogasd is meg kiket, fogadsz a bizalmadba, nehogy túl sokba kerüljön az újonnan szerzett népszerűség.






Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!
Előfordulhat, hogy valaki csalódást okoz. Ne vegyél a szívedre semmilyen megjegyzést, kár volna azzal törődni, hogy mások mit mondanak, vagy gondolnak felőled. Egy kis visszahúzódással sok apró kellemetlenséget kerülhetsz el, ez az időszak viszonylag sok munkával mégis egészen jó hangulatban telik el. Legalább ma próbálj meg gondoskodni mindenről, és mindenkiről.







Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!
Szeretnéd, ha még többen ismernének, ha sokkal népszerűbb lehetnél. Ez a törekvés nem csak kívánság marad, hanem több-kevesebb sikerrel mindent meg is teszel a szent cél érdekében. Lehet, hogy ez még csak a kezdet, az első lépés, a folytatás majd a következő hétre marad. Minden azon múlik, amit a születési horoszkópod megenged. Ha még nem kötöttél házasságot, valószínű mostanában megtalálod életed párját.






Bak (december 22 – január 20.)

Kedves Bak!
A kellemes hangulatra, nyugalomra, a szerencse kegyeire ma még várni kell egy kicsit. Nem ez a nap váltja be a legszebb reményeidet, sőt éppen ellenkezőleg sok nyugtalanság és küzdelem vár rád. Ne dédelgess megvalósíthatatlan álmokat, mert például a hivatásodban éppen azok a barátok, támogatók hátráltatnak és ártanak a legtöbbet, akiktől ennek az ellenkezőjét vártad.






Vízöntő (január 21 – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Te sem vagy egy angyal, gyakran elfogy a türelmed, és úgy érvelsz, hogy nyolc napon túl gyógyuló lelki sebeket okozol anélkül, hogy észrevennéd. Tilos kétségbeesned, nem szabad haragudnod, és veszekedned sem. Jól tennéd, ha csökkentenél a tempón is. Vedd észre, hogy semmiről sem késel le, nem ez a nap a legalkalmasabb arra, hogy megváltsd a világot, vagy sínre tedd saját jövődet.






Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!
Több nyugalomra, és kellemesebb napra számíthatsz. Régen várt jó híreket kapsz, lehetséges, hogy külföldről. Korábbi erőfeszítéseidből soknak most érik be a gyümölcse. Végre tisztázódik, hogy ki a jó barátod, a támogatód és megszabadulhatsz ellenfeleidtől is. Természetesen az életben semmit sem kaphatunk ingyen, hát most is meg kell egy kicsit dolgoznod a sikerért.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top