Horoszkóp

Napi horoszkóp (05. 05. péntek)





Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!
Vállalkozásod vagy munkád gyümölcsöző, a szerelemben is sikeresnek érezheted magad. A lehetőségekhez képest próbáld meg visszafogni a lendületedet, és ha lehet, ne keress ellentéteket, ütközési pontokat másokkal. Könnyen meggyűlhet a bajod az emberekkel, így a barátaiddal és a feletteseiddel is. A lehetőségekhez képest kerüld a pozícióharcokat. Ez az időszak nem kedvez az olyan kezdeményezéseknek, amik jobb beosztást vagy új munkahelyet jelentenének.







Bika (április 21 – május 20.)

Kedves Bika!
Ha elkerülhetetlen a változtatás, akkor természetesen nincs mit tenni, meg kell próbálni a lehető legóvatosabban cselekedni. Házastársaddal s gyermekeddel is nehezen tudod megértetni magad. Az ellentétek könnyen vitákba vagy veszekedésekbe torkollnak. Nem árt, ha időnként eszedbe jut, hogy most te is sokkal türelmetlenebb, vagy mint máskor. Talán így mégis nyugodtabb légkört teremthetsz magad körül.







Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!
Ha még nem kötöttél házasságot, akkor komoly szerelmi konfliktusoktól kell tartanod. Nem biztos, hogy a szakítás a legjobb megoldás. Próbálj meg várni egy kicsit, ha a szakadék szélre jut a kapcsolatod, és csak hetek múlva hozd meg a végső döntést. Addig akár a szőnyeg alá is lehet söpörni a problémákat. Nemsokára enyhül a szorítás, sokkal könnyebben boldogulsz az életben. Most már csak önmagaddal kellene békét kötnöd.







Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!
Valószínűleg elégedetlen vagy eddigi teljesítményeddel, és természetesen a közelmúlttal. Az önmarcangolás nem vezet sehová. Legjobb lenne, ha most nem a múlttal törődnél, hanem a jövőjére gondolnál. Az ellenfeleid nagy része nem ellenség, Lehetőleg velük is köss békét. Nem ártana azt sem meggondolni, hogy mikor, kinek, mit mondasz. A szó elszáll, de nem visszavonható!






Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Könnyen kibékülhetsz azokkal, akikkel a közelmúltban vitáid támadtak, akiket megbántottál, vagy azokkal, akik megsértettek. Lassan rendeződnek a kapcsolataid a munkatársakkal, és otthon is egyértelműen te irányítod a dolgokat. Mindig találsz egy segítő kész embert, avagy jó barátot. Ők azok, akik, a legtöbbet segíthetnek az ügyes-bajos dolgaid rendezésében. Szükség is van támogatásukra, mert te még mindig nem békéltél meg igazán a dolgokkal.






Szűz (augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Talán a sors, talán önmagad kényszeríted arra, hogy küzdelmesnek tartsd az életet. A külső körülményekbe néha jobb belenyugodni, mint felvenni ellenük a harcot. Jót tenne, ha ezekben a napokban időnként egy kicsit pihennél, még inkább szórakoznál is. Családoddal, vagy partnereddel minden társaságban szívesen látott vendég vagy. Az emberek igazán szeretnek, ha te is úgy akarod, és nem zárkózol el előlük.






Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!
Ahogyan telnek a napok áprilisban végre egyre jobb a közérzeted, és majdhogynem rózsás a hangulatod is. Ettől kezdve a tavasz már inkább csak jókat ígér. A gondokat hosszú időre elfelejtheted, félreteheted. Hozzá láthatsz a korábbi tervek megvalósításához, most már nem kell attól tartanod, hogy keresztülhúzzák számításaidat. Azért azt sem árt szem elől téveszteni, hogy nem mehet minden egyik napról a másikra.






Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!
Maradj egyelőre a terveknél, a kivitelezéssel még jobb volna várni legalább egy hónapot. Komoly bajtól nem kell tartanod, de miért is ne kerülnéd el akár a kisebb bosszúságokat is, ha lehet. A legfontosabb egyelőre, hogy minél több barátot, támogatót szerezz magadnak. A bolygók azt ígérik, hogy ez most könnyebben megy, és nagyon értelmes, hasznos tevékenység volna. A többi már saját jó szándékodon, belátásodon múlik.







Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!
Közeleg a szerelem hónapja, éppen a legszebb érzés egyik kellemetlen következményével fenyeget. A féltékenység miatt támadhatnak viták, veszekedések, közted és szíved választottja között. JÓ volna, ha nem gyanakodnál, s még inkább nem adnál okot semmilyen gyanúra. Könnyen lehet, hogy ebben az időszakban hosszabb túrára indulsz, esetleg a előkészületeknél tartasz és hamarosan fel is kerekedsz.






Bak (december 22 – január 20.)

Kedves Bak!
Most nem ismersz lehetetlent. És jól is teszed, ha minden követ megmozgatsz azért, hogy gyarapodj. Nemcsak pénzre gondolok, hanem minden jóra, amit elvehetsz az élettől, csak akarod, kell. Akaratban, energiában, ebben az időszakban nem lesz hiány. Még a közeli napok is jó hangulatban telnek. Aktív, tevékeny, és ami a legfontosabb, eredményes időszak vár rád.






Vízöntő (január 21 – február 18.)

Kedves Vízöntő!
A meggazdagodás vágya, vagy csak a pénzhajszolás démona mozgat? Aligha leszel dúsgazdag, azt ellenben remélheted, hogy legalább szerény mértékű gyarapodás következik. Feleslegesen sürgeted az időt, mert úgy gondolod, hogy lassan szinte ólomlábon múlnak a napok. Semmi sem megy elég könnyen és gyorsan. Csak te vagy türelmetlen, nem a világ toporog, és benne az emberek sem mozognak úgy, mint a lassított felvétel.






Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!
Általános szeretetben ugyanúgy nincs hiány, mint ahogyan partnered is kedvesebb a szokásosnál. Ha független vagy, a hét végén akár egy új szerelmi kapcsolat is kezdetét veheti. Nem ártana, ha egy kicsit kipihennéd magad. Különösen a jövő hét eleje kínál majd erre több lehetőséget. Ideje, hogy elfelejtsd az eddigi munkát és problémákat, ezen kívül az sem árt, ha egy kis erőt gyűjtesz a közeljövőre.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top