Horoszkóp

Napi horoszkóp (05. 08. hétfõ)





Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!
Magabiztos, határozott és energikus vagy, mint általában. Jó alkalom, hogy eszmecserét folytass másokkal és új önkifejezési formákat találj. Hallgass a belső parancsszóra, és a végén még önmagadat is meglepheted, mi mindenre leszel képes. Rengeteg energiával rendelkezel, és ezt most nagyon hasznos lenne fizikai tevékenységre fordítani. Élvezni fogod a dolgot és képes leszel jól csinálni. Nagyszerű lehetőség az atlétikára.







Bika (április 21 – május 20.)

Kedves Bika!
Ebben az időszakban, tudatosan vagy tudat alatt, egy mentális krízisen mégy át, így lehet, hogy napjaid nagy részét gondolatokba mélyedve töltöd. Szívesebben vagy a “kulisszák” mögött, mégis előfordulhat, hogy magadra vonod a nyilvánosság figyelmét. Számodra most a fizikai világ megerőltető és kimerítő.








Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!
Most valószinűleg azon igyekszel, hogy megint úgy élj, mint amihez szokva voltál, de csaknem minden, amit megpróbálsz, valahogy soha nem illik bele teljesen a jelenlegi életkörülményeidbe. Szívesen belemész új szerelmi kalandokba, mert azok hozzásegítenek, hogy hű maradj régi énedhez, de sajnos nem veszed észre, hogy szerelmi kapcsolataid csak gyengítenek.







Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!
Nagyon sok idődet elveszi, hogy családod kívánságainak eleget tudj tenni. Állandóan azt érzed, hogy akadályoztatva vagy az önmegvalósításban. Most sajnos azt kell átélned, hogy házastársad és gyermekeid egyszerűen nem méltányolják amit értük próbálsz tenni. Némelykor annyira súlyos terheket raknak rád, hogy önmagad kell legyőznöd, hogy ne hatalmasodjanak el benned indulataid.






Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Folyamatosan igyekszel kiszabadítani magad a bonyodalmak hálójából. Minden kapcsolatod annyira komplikált, hogy összes energiádat önmagad megszabadítására kell fordítanod. Eddig nagy szükséged volt más emberekre, és most ez lett életednek leggyengébb pontja. Egyrészt szeretnél egyedül lenni, ugyanakkor nagyon vágyakozol társaság után. Meghallgatod mások problémáit, és szeretnél abban a helyzetben lenni, hogy tanácsot adhass.






Szűz (augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Most le kellene győznöd extrém birtoklási vágyadat. Amíg nem kezded el átalakítani magad, semminek nem látod értelmét azon kívül, amit birtokba vehetsz. Lehet, hogy nehezen méltányolod mások értékeit. Járod a magad útját anélkül, hogy tekintettel lennél másokra. Olyan magasra állítottad a mércét, hogy azok a dolgok, amikre leggyakrabban van szükséged, elérhetetlennek tűnnek.







Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!
Most sok leckét kapsz, és tanulhatsz dolgokat különféle területeken, mint társkapcsolat, házasság, másokkal való együttműködés. Eddig csak saját magaddal szemben kellett saját gndolataidról és cselekedeteidről számot vetned. Még élénk emlékeid vannak a függetlenségről, amelyben egykor részed volt. Csupán azért, hogy elfogadjanak, úgy teszel, mintha nagyon odafigyelnél és meghallgatnál másokat, de ritkán fogadsz el tanácsot.






Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!
Legtöbb idődet mély gondolatokba merülve töltöd. Szereted, ha egyedül hagynak, mert így zavartalanul foglalkozhatsz a múlttal. Ez nem azt jelenti, hogy nem vagy társaságkedvelő, vagy hogy mindezt tudatosan teszed. Egyszerűen annyira elmerülsz, sőt elveszel önmagadban, hogy vakká válsz mindennel szemben. Befelé fordulásodnak kezdete mindig logikus szándékkal indul, de aztán elérsz egy pontra, ahol már minden logika eltűnik.







Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!
El kell sajátítanod a kreativitás olyan formáját, amit a gyakorlati életben is hasznosítani tudsz. Sok időt töltesz álmodozással, rengeteg fantasztikus ötletet gondolsz ki. Korábban arra hajtottál, hogy kívánságaidat beteljesítsd. Most finomra szövött álomvilágod olyan ígéretekkel kecsegtet, amelyektől a realitások nem tudnak eltéríteni, bármennyi pofont is kaptál már eddig, amikor azokkal szembekerültél.






Bak (december 22 – január 20.)

Kedves Bak!
Kiemelkedő csúcspontja lehet ez a nap hivatásbeli és magánéleti sikereidnek. Ha az utóbbi 14 év alatt kellő gonddal és tisztességgel készültél, most egyszer csak minden termőre fordul. Éveken át sütkérezhetsz a csúcson. Felelősséged is növekedni fog, amit bátran fel kell vállalnod, nem szabad kitérned előle. Ha megpróbálsz kibújni a felelősség alól, mindent elveszíthetsz, aminek az eléréséért olyan sokat küzdöttél. Minél idősebbnek érzed magadat, annál jelentősebb lesz ez az időszak a számodra.






Vízöntő (január 21 – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Valószínűleg eddig szabadságod kifejlesztésén fáradoztál. Most ezt okvetlenül meg szeretnéd tartani, bár talán nem is tudod, miért is olyan fontos ez a számodra. Időről időre vándorkedved kerekedik, hogy más tájakat ismerj meg, mert valahol a távolban létezik egy szivárvány, amit folyton keresel. Szellemi nomád életet kívánsz élni, aki tudatának nagy tájain utazik, és csak akkor áll meg, ha olyan oázisban pihenhet, ami átmeneti védelmet nyújt nyugtalan hajszoltsága ellen.






Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!
Hajlamos vagy arra, hogy titokzatosságot vigyél dolgaidba és cselekedeteidbe, pedig erre nincs is szükség. Sokan közelebbről ismernek, de igazán senki sem tud téged megismerni. Mindig nagy feszültség uralkodik benned. Talán ideges vagy, talán félsz attól, hogy valaki megtudhatja titkaidat. Elég magabiztosan hiszel abban, hogy bármit teszel, és bármilyen módon, az jól alakul. Mindig így van ez, hogy az ember amíg a saját értékrendszerét nem alakította ki, igyekszik tanulmányozni a másikét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top