Horoszkóp

Napi horoszkóp (05. 10. szerda)





Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!
A baj ott kezdődik, hogy egyikőtök sem enged egy, tapodtat sem. Foglalkozz a problémákkal, hogy enyhítsd a felgyülemlő feszültségeket, de ne remélj azonnali megoldást. Mint minden nehéz Mars tranzitnál, ezúttal is óvakodnod kell az éles szerszámoktól és veszélyes helyzetektől. Felléphet valamilyen fertőzéses vagy lázas betegség is. Mindez különösen akkor igaz, ha dühös vagy, esetleg csalódottnak érzed magadat és agresszív indulataidat nem tudod megfelelően kezelni. Legjobb kemény fizikai munkával vagy sportjátékkal levezetni ezt az energiát.







Bika (április 21 – május 20.)

Kedves Bika!
Sok régi emlék jut eszedbe a rendről és a szervezettségről, de most mindenütt csak összevisszaságot tapasztalsz. Mindig is törekedtél a tökéletességre, és mindennel szemben rendkívül kritikus vagy. Most gyengíthetnek a sokfelé észlelhető tökéletlenségek és hiányosságok, mégpedig annyira, hogy képtelennek érezheted magad arra, hogy megbirkózz ezekkel.








Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!
Hiszel a lovagiasságban, és ezért könnyen tévútra vezethetnek a külsőségek. Mivel állandóan meg akarsz bizonyosodni, hogy fellépésed nem marad észrevétlen, képtelen vagy elfogadni azt a szerepet, hogy csupán egy néző legyél a közönség között. Azokhoz, akik értékelnek, rendkívül nagyvonalú tudsz lenni, de abban a pillanatban, amikor nem rád irányul a figyelem, elhagyatottnak érzed magad.







Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!
Folytonosan az a vágyad támad, hogy valamilyen módon kitörj és szabad lehess, de a múlt emlékei lekötnek. Csaknem az összes energiádra szükséged van ahhoz, hogy kapcsolataid hálóját kibogozd. Bizonyos esetekben nagy konfliktusaid lehetnek családtagjaiddal, ingatlanügyek miatt. Meg kellene tanulnod, hogy ne hagyd magad annyira leterhelni a körülményektől.







Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Miután előfordult már, hogy mást értettek, mint amit mondtál, ezért van az, hogy mindig újból visszatérsz az előző beszélgetésekre, és újból elmagyarázod, mit is akartál mondani. Meg kell értened az igazság lényegét, anélkül, hogy kényszerítve érezd magad, hogy az igazságot elcsépeltté tedd, mivel azt másokkal szóban közölni akarod. Legnagyobb problémáid egyike most a kielégíthetetlen tudásszomj.






Szűz (augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Most akkor is rendkívül nehéz neked megváltozni, amikor látod, hogy nem jó úton jársz. Amikor majd tudatára ébredsz a hibának, annyira eltávolodhatsz majd a kiindulási pontodtól, hogy a visszautat nehezen fogod találni. Vigyázz, nehogy a rossz ösvényen folytasd az utadat. Extrém esetben annyira túllőhetsz a célon, hogy az már akár jogi útra is terelődhetne, nem kéne a törvénnyel találkoznod.







Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!
Most te lehetsz a hegyek királya vagy királynője, kezdd el a túra gyakorlatokat. Annak dacára, hogy a jelenlegi napok megtanítanak hogyan legyél mások szolgálatára, még sem szeretnéd feláldozni magad, hiszen valóban sok időt töltöttél már azzal, hogy végre függetlenítsd magad. Másokhoz való kapcsolódásod csak annyi ideig tart, ameddig szabadságvágyadat nem korlátozzák, és nem szűkítenek be.







Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!
Előfordul mostanában, hogy még önmagadban sem tudsz bízni, függetlenül attól, mennyire erős a saját horoszkópod többi eleme. A körülötted lévő emberek úgy látják, mintha életed arra irányulna, hogy elkerülj mindent, ami valóságosnak tűnik. Időd nagy részében ma tükörből figyeled az embereket, és lehet, hogy azt hiszed, hogy téged is így néznek. A mai bolygóállás magában rejt egy lappangó paranoiát.







Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!
Mindenféle kapcsolatod, régebbi vagy újabb, közelebbi vagy lazább, most haszonnal kecsegtet. Másokkal szemben tanúsított kedvességed és nagyvonalúságod hasonló reakciókat vált ki a többiekből is. Ebben az időszakban akár útra is kelhetsz, bizonyára érdekes és különleges emberekkel fogsz találkozni. Égsz a tanulási vágytól és ez egy kiváló alkalom, hogy jelentkezz valamilyen tanfolyamra vagy újra beülj az iskola padba. Egy új szerelmi kapcsolatod is kezdődhet, főleg ha vannak más erre utaló tranzitjelzések is a személyes horoszkópodban.






Bak (december 22 – január 20.)

Kedves Bak!
Ma azt az érzést kellene legyőznöd, hogy te lennél a központi szereplője valamennyi körülötted zajló eseménynek. Nem szabad azt hinned, hogy csak neked van élettapasztalatod. Talán eddig ahhoz szoktál, hogy másoknak utasításokat adj, vagy tekintélyes pozíciót foglaltál el. Most is ezt kellene tenned, mégpedig úgy, hogy a nálad gyengébbeket, védőszárnyaidat alá veszed, és gondoskodsz róluk. Élvezed a védelmező szerepét, és mindent megteszel, hogy olyan emberekkel vedd körül magad, akiknek gyengesége lehetővé teszi számodra ennek a szerepnek a gyakorolását.






Vízöntő (január 21 – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Talán azért érzed magad becsapva, mert nagyon sokan vesznek körül, és nincs elég mozgásszabadságod. Intenzív kommunikációra kényszerít a környezeted, és fel kell hagynod a korábbi tendenciával, hogy határozatlan, ingatag magatartást tanúsíts. Minden érdekel most, ami kapcsolatos lehet a szerelemmel, és talán kötelességednek érzed, hogy legyőzd ezt a rajtad eluralkodó erőt.






Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!
Sajnos lehet, hogy a veled szemben elkövetett zaklatásokra kell emlékezned. Közben ne felejtsd el, hogy az adás-kapás aktusában a szerelmi vonzerő csak fizetőeszköz a másik értékeiért. Lehetséges, hogy kirekesztettnek érzed magad. Nagyon szerény vagy, és annyira vágysz arra, hogy megszabadulj pillanatnyi fájdalmadtól, hogy kész vagy egyik tévedésből a másikba esni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top