Horoszkóp

Napi horoszkóp (05. 12. péntek)





Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!
Keményen akarsz dolgozni, főleg a saját témáidon, melyek dicsőséget hozhatnak a számodra. Hacsak nem te vagy vezető pozícióban, most nem igazán tudsz csapatmunkát végezni. Semmit ne tegyél önző okból, ezzel csak heves ellenállást válthatsz ki. Körültekintően tervezd meg céljaid elérését. Most nagyon rámenőssé tesz téged a Marsikus energia agresszív ereje, ami lehet hasznos, de lehet káros is. Ha képes leszel pozitív módon irányítani és ellenőrzésed alatt tartani ezt a belső energiát, akkor céljaid szolgálatába állítva rengeteg munkát el tudsz majd végezni. Egyébként konfliktusokba keveredhetsz, főleg feletteseiddel.







Bika (április 21 – május 20.)

Kedves Bika!
Inkább választod a munkanélküliséget, mintsem olyan munkát vállalj el, amelyet magadhoz méltatlannak tartasz. A körülmények azonban sajnos rákényszerítenek arra, hogy ehhez hasonló munkát végezz, még akkor is, ha az elveid ellen szól. Mivel hajlamos vagy magadba fojtani a bosszúságodat, egymás után kaphatsz apróbb allergiákat, nem szabadna eljutnod odáig, hogy munkakörülményeidet okold rossz egészségi állapotodért.








Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!
Elveiddel ellentétben mégis előfordulhat egy meg nem engedett szerelmi kapcsolatod, amit pillanatnyilag a világ legnagyobb szerelmének tartasz. A jelenlegi holdcsomópont állással sajnos sokan elválnak, de ez nem elkerülhetetlen szükségszerűség! Egyszerűen csak a helytelenül használt energiák hatnak ki ilyen végeredménnyel. Ha túlságosan magadra összpontosítasz, nem látod azt a sok jót, amelyben most részesülsz.







Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!
Sajnos könnyen előfordulhat, hogy neked kell a „kenyérkereső” szerepét eljátszanod, hogy családfővé kell válnod. Az ember sokszor van telve olyan vágyakkal, amik önmagára vonatkoznak, és kötelezettségekkel, amiket viszont kénytelen vállalni szeretteiért, úgy mint most te. Folyton olyan helyzetekkel kerülsz szembe, amelyekre gyerekesen reagálnál, ehelyett éretté kell válnod.






Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Egy szikrányi érdeklődés akár az egész életen át tartó búvárkodásra válthat át. Szívesen lennél akár a világ bölcse, és ezért egyedülálló tettekre vagy képes, csak azért, hogy új tapasztalatokra tegyél szert. Jelenlegi életedet olyan sok kapcsolat bonyolítja, hogy nem kerülhetők el a felsebzett érzelmek. Nem a rosszindulat van ilyenkor jelen, hanem sokkal inkább az, hogy képtelen vagy eleget tenni mindenkinek, akivel összekerülsz.






Szűz (augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Meg kell tanulnod, hogy a birtoklás csak a használat céljából fontos, és nem kell többet birtokolni, mint amire pillanatnyilag szükséged van. Ha képes leszel legyőzni saját magadat, és irányultságodat, hogy életenergiádat elfecséreld, azt az üzleti életben ragyogóan fel tudod használni. Sohase felejsd el, hogy biztonsági okokból minden hidat meg kell semmisítened, nehogy visszavetődj olyan területekre, ahol már megvívtad a magad csatáját.







Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!
Ha nem vigyázol, annyira kibillenhetsz saját egyensúlyodból, hogy krónikus testi vagy érzelmi gyengélkedésre is hajlamos lehetsz. Gyengeségedet nem nagyon szeretnéd beismerni, saját függetlenségedet mások segítségével próbálod igazolni. Mindazoknak, akik csatlakozni akarnak hozzád, együttműködésre késznek mutatod magad, de te ritkán keresed a kapcsolatot másokkal. Tudod magadról, hogy egyedülálló egyéniség vagy, és büszke lehetsz rá, hogy az is tudsz maradni.






Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!
Mostanában a legkisebb valódi vagy vélt sérülés miatt is sírva fakadsz. Sokszor csak befelé zokogsz, de akkor is sírás ez, ugyanis legbelül azt érezheted, hogy nem méltányolják azt a szeretetet, amit te nyújtani tudsz. Mivel így gondolkodsz, komor hangulataidnak te vagy az okozója. Lassan abba kellene hagynod a kesergést, és el kellene kezdeni bízni a dogok pozitív kimenetelében.







Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!
Álmaid nagy részének az emberiség javát kellene szolgálniuk. Minél több jót kívánsz másoknak, annál többet fogsz te is kapni. De ha ezt a folyamatot esetleg megfordítod, akkor könnyen előfordulhat, hogy valódi káosszá válik az életed. A holdcsomópont most tüzes jegyben áll, így a párkapcsolatokban lehetnek nehézségeid, amelyek az előző évekből hozott függetlenségre törekvés maradványaira vezethetők vissza.






Bak (december 22 – január 20.)

Kedves Bak!
A lecke az elkövetkezendő időszakra, hogy meg kellene próbálnod legyőzni a vágyadat, ami arra sarkall, hogy mindent megszerezz, aminek még nem vagy birtokában, ha kell, olyan áron is akár, hogy minden egyébről lemondasz. Irtózol még a gondolatától is annak, hogy alárendelt helyzetben lásd magad, annyira, hogy szélsőséges esetben, akár buta gondolatok is eszedbe juthatnak. Erősen hiszel abban, hogy az élet teljességgel értelmetlen egy nagy rendeltetés betöltése nélkül.






Vízöntő (január 21 – február 18.)

Kedves Vízöntő!
A legkönnyebben az olvasás és az elmélyült tanulás útján tudsz felemelkedni. Akár a hagyományos képzés keretein belül is, holott eddig a kényszer nélküli tanuláshoz szoktál, de most a szervezett oktatás alkalmas a számodra, hogy jobban összeálljon a világról alkotott képed. A mai bolygóállások lehet, hogy konfliktusokat hoznak a házasságodba, főleg akkor, ha hajlamos vagy a házasságon kívüli kapcsolatok létesítésére is.






Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!
Személyiséged továbbfejlesztése nem mehet mások rovására. Amint eljutsz erre a felismerésre, megnyílik előtted minden ajtó, és ez nem mások jóindulatán múlik, te érdemelted ki. Az anyagi javak halmozása útján építhetsz ki magadnak új alapokon nyugvó új értelmes életet, amelyben saját értékrendszeredet kell kialakítanod és megerősítened.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top