Horoszkóp

Napi horoszkóp (05. 14. vasárnap)





Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!
Remek alkalom nyílik ma arra, hogy végére járj egy olyan feladatnak, amelyen már jó ideje dolgozol, vagy remek alkalom arra, hogy belekezdj valami másba. Arra is jó, hogy döntéseket hozz, intézkedéseket foganatosíts, és tárgyalj feletteseiddel, különösen ha férfiakról van szó. Nagyon energikus vagy és készen állsz a kemény munkára. Sportolásra is kiváló ez az időszak, nagyszerűen érzed magad anélkül, hogy mindenáron győzni akarnál.







Bika (április 21 – május 20.)

Kedves Bika!
A mai holdcsomópont állás egy nagy adag idegességet jelez, és ezzel tönkre is tehetnéd magad, amikor azzal próbálkozol, hogy a legkisebb részletig menően mindent besorolj szabályrendszeredbe. Meg kellene tanulnod különbséget tenni aközött, ami fontos a legfőbb értékek szempontjából, és aközött, ami csak átmeneti rendetlenség, s ami megfelelő időben úgyis elmúlik magától.








Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!
Nagyon fontosak a barátok, a klubok, egyesületek, mert csak ezeken keresztül tudod igazán felismerni önmagad, ha összejössz másokkal, ugyanis mások értékein keresztül találsz rá a sajátodra. Ekkor leszel képes arra is, hogy önmagad egy magasabb ügy részének tekintsd. Minél inkább képes leszel erre, annál jobban ki tudsz emelkedni mostani tudatsíkodból.








Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!
Lehetséges, hogy paradox módon elmenekülsz egy családból azért, hogy egy újat alapíts, amíg végül mindenkit, akit szeretsz, egy látszólagos egyetemes családdá szervezel. Legboldogabb akkor leszel, amikor másokat oltalmazhatsz. Idővel már szívesen bátorítasz másokat arra, hogy támaszkodjanak nyugodtan rád. A legnagyobb feladat most, hogy érzelmi éretlenségedet felelősségvállalássá tudd alakítani.







Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Néha olyan sokrétű lehetőséggel rendelkezel, hogy komoly megterhelésnek vagy kitéve, folyton az foglalkoztat, mit kell tenned, következésképpen semmit sem teszel. Alapjában véve nem vagy hangsúlyozottan érzéki beállitottságú, hanem attól tartasz, hogy az élet fizikai élményeiből ki vagy rekesztve a szellemiekhez való vonzódásod miatt. Tudatalatti vágyad, hogy “két lábon járó enciklopédia” legyél, hogy mindig a kellő pillanatban rendelkezz információkkal.






Szűz (augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Ma könnyedén meg tudsz beszélni olyasmit is, amit máskor szörnyen nehéznek találnál. Ne szalaszd el ezt az alkalmat fecserészéssel. Rá kell szorítanod magadat, hogy azokat a témákat hozd szóba, amelyek igazán jelentőséggel bírnak a számodra. Mindenféle szellemi tevékenység előtérbe kerül e tranzit alatt. Kezdj új tanulmányokba vagy oldj meg valamilyen nehéz problémát vagy feladványt. Logikus észjárásod a legjobb formáját mutatja.







Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!
Nagy tettekre vagy képes, de ezek ritkán realizálódnak, mert olyannyira el vagy foglalva magaddal, hogy saját ötleteidnek kozmikus hatósugarát nem ismered fel. Meg kellene tanulnod, hogy meglásd tetteidnek és gondolataidnak valóságtartalmát, és felismerd, hogy minden éremnek két oldala van. Végül meg fogod érteni, hogy a két oldal teljesen különböző lehet, és egyik sem jobb vagy rosszabb a másiknál.







Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!
Meg kellene tanulnod megszervezni az erődet, és a gondolataidat, ezzel egy időben pedig át kell alakítanod a táplálkozásod módját. Képes vagy a gyógyításra, akár az öngyógyításra is, képes vagy az orvostudomány határait a magad inkább misztikus gyógymódjaival túllépni. Fejlődésed csúcsára akkor jutsz el, amikor felismered, hogy minden betegség nem más, mint testi diszharmónia, ami visszatükrözi a gondolatok diszharmóniáját.








Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!
Lehetséges, hogy most tudatosul benned, hogy felcserélted energiádat a barátság utáni nagy vágyakozásban és fantáziaképeid kiszínezésében. Mindenki másnál jobban kívánnál aktívabb lenni, de ehhez csak akkor lesz elég erőd, ha egy kicsit le tudsz mondani személyes kívánságaidról. Vegyél egy kis leckét az önfegyelem tudományából.






Bak (december 22 – január 20.)

Kedves Bak!
Ha mindig másokat szervezel, saját életednek rendbehozatalától egyre messzebbre kerülsz. Fiatalabb éveidben valószínűleg a szülőkkel való kapcsolat fontosabb volt. Most elég sok energiát fektetsz arra, hogy megkísérelj a családtól teljesen szabaddá és függetlenné válni, emellett mindig is tisztában kell lenned azzal, hogy mennyire szükséged van rájuk. Bizonyos dacot jeleznek a csillagok a szülőkkel szemben, talán e mögé rejted a szüleid szeretete iránti erős vágyadat.






Vízöntő (január 21 – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Talán nem is érzékeled, milyen fontosak tájékoztatásaid, s azt, hogy mindenkire, akivel kapcsolódsz, óriási hatással vagy. Saját életed dús és érdekes, mert igyekszel abból a tudásból, amit összegyűjtöttél, sok mindent személyesen is megélni. Örökös mozgásigényed kelthetné azt a látszatot, hogy voltaképpen nyugalomra vágysz, ám ez egyáltalán nincs így.







Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!
A rendet keresed. Olyan erősen kívánod a szigorú szabályokat, hogy azok betartása vagy megteremtése érdekében szükségleteket nyomsz el, ezáltal feszültséget okozol saját belső énedben, akár belső szerveidben is, amivel akár egészségügyi problémákat is okozhatnál magadnak. Arra törekszel, hogy azt tedd, ami helyénvalónak látszik, mert mindenképpen a „tisztesség” benyomását akarod kelteni és megőrizni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top