Horoszkóp

Napi horoszkóp (05. 17. szerda)





Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!
Sikereid, eredményeid idővel önteltté, elbizakodottá tehetnek. Ezért nagy hangsúlyt igényel életedben az önuralom, önmérséklet. Mivel ez az időszak hajlamosít a versengésre, fontosnak tartod az eredményt, a kiválóságot, ezért ajánlatos két dologra ügyelned: az egyik, hogy a másik embert ne tekintsd a riválisodnak. A másik ember eltérő nézőpontját, véleményét ne provokációnak, kikezdésnek tekintsd, hanem próbáld meg hűvös logikával, tárgyilagosan átgondolni.







Bika (április 21 – május 20.)

Kedves Bika!
Erős a harmóniára való igényed. Mindig arra törekszel, hogy kifejezd vágyaidat, és ezt igen finom módon teszed. A párkapcsolatra, szerelmi életre nagy hangsúlyt fektetsz. Családi életedben jól megtalálod a helyed, mivel érzelmeidet kifejezésre tudod juttatni. Sikerednek titka, hogy kész vagy az együttes tevékenységre, hiszen a Mars esetleges önzését, önfejűségét a Vénusz most meg tudja szépíteni. Pozitívumod, hogy a kapcsolatban partnered nem érzi veszélyeztetve saját önállóságát.







Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!
Intelligenciádat elsősorban értelmi szinten, beszélgetésekben, eszmecserék útján tudod csillogtatni. Kimondottan jó diplomáciai érzékkel rendelkezel. Pontosan tudod, hogy kivel, mikor, miről beszélj, mennyit mondj, mit hallgass el, hogyan juss közös nevezőre, megegyezésre valakivel. Beszédedben, érvelésedben tapintatos vagy. A konkrétumokból indulsz ki, és igyekszel eljutni oda, hogy saját nézetedet, meggyőződésedet elfogadtasd másokkal.







Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!
Az eszed segít téged ma az objektivitásban. A tudattalan észlelések és a tudatos gondolkodásmód jól kapcsolódnak egymáshoz, vagyis nem zárják ki és nem is zavarják egymást. Előnye a mai napnak, hogy érzelmeidet jól ki tudod fejezni, nincs titkolt belső éned, hétköznapi megfigyeléseidet kreatívan fel tudod használni, szoros a kapcsolatod az élettel, a mindennapokkal, vagyis: nagyon emberi vagy – nem fanatikus – és nem válsz elvonttá.







Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
A mai feladatod: nyitottá kellene válnod mások véleményének, álláspontjának befogadására. Ez természetesen nem lesz könnyű. Jegyezd fel magadnak: „meghallgatom mások véleményét”. Uralkodó bolygód, a Nap távolodik a Vénusztól. Vágyaidat viszonylag könnyen ki tudod fejezni, és érvényesítéséhez megtalálod a megfelelő formát. Törekedj arra, hogy kapcsolataidat egyensúlyban tudd tartani.






Szűz (augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Meditációs gondolat a mai napra: „Embertársaim életét okosan szebbé tehetem. A tehetség kötelez”. Ma a Merkúr és a Mars már közelebb kerülnek egymáshoz, az ítéleterő és az aktivitás. Minden fényszögüknél áthatja egymást a fizikai energia, és a tudatos gondolkodás. Egymásra hatásuk eredménye: energikus intellektus. Szellemi téren, tanulásban és kommunikációban is szükséged van arra, hogy határozottan, lendülettel haladj előre.







Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!
Ha liberálisabb felfogású családban nőttél fel, akkor természetesen tudod kezelni érzéki, ösztönös kisugárzásodat. Nem zavar majd, hogy mások számára nem vagy közömbös, hanem előnyösen képes leszel adottságaidat felhasználni, mégpedig arra, hogy környezeteddel intenzív kapcsolatot építs ki. Nyitott vagy, szereted, hogy vonzod az embereket. Elsősorban azokat kedveled, akik szintén aktívak és intenzívek.







Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!
Lesz elég erőd ahhoz, hogy amit elképzeltél, azt valóra váltsd. Ha vállalkozó szellemű vagy, akkor munkahelyeden is jobb pozíciót szerezhetsz magadnak. A szerelemben is, minden úgy történik, ahogyan elképzelted. Érdemes mindent megtenned azért, hogy méltó befejezést adhass majd ennek a hétnek. Nem az a drága, ami sokba kerül, hanem ami kimarad az ember életéből. Hiba volna fontos szép dolgokra sajnálni a pénzt, de ugyanilyen hiba, ha számolatlanul költöd.









Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!
Mindenkivel szemben megértő vagy. Nyíltságod és egyszerűséged megkapó. Rendkívül szorgalmas vagy, gondolkodásmódod ésszerű és természetes. Kötelességtudó vagy, gyorsan, nagy lendülettel fogsz bele mindenbe. Nehezen lehet befolyásolni. A váratlan fordulatok, meglepő események sorozata köszönt rád. Érdeklődési köröd kibővül. Az új eszmék, a modern dolgok egyre inkább érdekelnek majd, mindent meg akarsz ismerni.







Bak (december 22 – január 20.)

Kedves Bak!
Könnyebben és jobban tájékozódsz a világban, ragyogó ötleteiddel mindenkit elkápráztatsz. Sokkal nagyobb vállalkozókedvvel jársz-kelsz, mint máskor. A jelentős változások gyakran észrevétlenül történnek egy ember szemléletében, sorsában. Az elkövetkezendő órák egy kicsit izgalmasak lesznek, de korántsem annyira, hogy jelentőséget tulajdoníts az eseményeknek. Sokkal jobban el leszel foglalva szíved választottjával.







Vízöntő (január 21 – február 18.)

Kedves Vízöntő!
A hónap közepe táján ébredsz rá arra, hogy ki kellene használnod azokat az új lehetőségeket, amiket a sors kínál. Kísérletező kedved minden képzeletet felül múl. Az önállóságra való törekvés szinte biztosan átalakítja szemléletedet. Elsősorban hivatásodat befolyásolják elképzeléseid. Érzelmi életedben is tapasztalható lesz egy kis átalakulás. Szerelmi étvágyad könnyen kalandokba sodorhat, ezen a téren olyan élmények várnak, amiről eddig csak hallottál.







Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!
Az élet minden területén érdemes kihasználnod a lehetőségeket. Jól tennéd, ha lépést tartanál a korral, minden olyan dologban részt kellene venned, ami eddig idegen volt a számodra. Nagyon valószínű, hogy ez a viselkedésed bonyodalmat is okoz, ezeket azonban nem érdemes túl komolyan venned. Emelkedett hangulat, kitűnő fizikai és szellemi állapot jellemzi ezt az időszakot. Új befolyásos barátokra tehetsz szert.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top