Horoszkóp

Napi horoszkóp (05. 25. csütörtök)





Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!
Legszívesebben durcáskodnál egy sort, mint egy gyerek. Szerencsére ellenőrzésed alatt tudod tartani magad, és megelőzheted az ilyen értelmetlen, terméketlen viselkedést. Rejtett feszültségek kerülhetnek felszínre családod körében. Tudnod kell azonban, hogy az ilyen feszültségek vagy konfliktusok nem mindig azok, aminek látszanak, le kellene ásnod a probléma valódi gyökeréhez. Figyeld meg magad, hogy tanulj belőle és fejlődni tudj.







Bika (április 21 – május 20.)

Kedves Bika!
Ma mindenféle alkotó tevékenység előnyt élvez, még akkor is, ha csak hálószobád csinosításáról van szó. Nem kell feltétlenül Picassónak lenni ehhez. Innovatív vállalkozásokba való befektetésekhez is kedvező az állás. Egyenlő arányban adhatod és kaphatod a szeretetet, nem esik nehezedre önmagad adni, és életkedveddel vonzást gyakorolhatsz az ellenkező neműekre is. Menj majd társaságba, szórakozni, ez mind a hasznodra válhat.







Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!
Az értelmed és érzelmeid mostanában nagyon nincsenek összhangban, ezért van az, hogy sokszor nehezen tudod megoldani azokat a problémákat, amikkel naponta szembesülnöd kell. Nagyon nehezedre eshet mindenféle titkot megtartani, és sajnos gondolkodás nélkül „kibeszélsz” dolgokat, ennek mások nem örülnek. Miután állandóan nyugtalankodsz, mindig félsz valamitől, okkal vagy ok nélkül, emiatt lehetnek emésztési problémáid.







Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!
Jól érezheted magad, így jól tudsz másokkal is együttműködni. Megfelelő időpontokat tűzhetsz ki a tanácskozásokra. Ez az időszak komoly lökést ad lelkierődnek és fizikai energiával is feltöltődhetsz. Miután az égen nincs semmilyen ellen indikáció, békés, kiegyensúlyozott lelkiállapotba kerülhetsz, és összehangolódhatsz a környező világgal. Ez kisugárzik mindenfelé, és különösen intim kapcsolataidban érezteti jótékony hatását.







Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Érzelmed és értelmed egyensúlyba kerül. Most alkalmas az idő arra, hogy áttekintsd a magad mögött hagyott bizonyára zűrös, feszültséggel terhes időszakot, mely tanulásodat és önismeretedet szolgálta. Most elsimíthatsz minden feszültséget. Fordulj befelé, hogy jobban megértsd önmagad és nézz körül, hogy másokat is hozzásegíts önmaga megértéséhez. Ha ma egy új kapcsolat kezdődik, az később nagyon fontossá válhat a számodra.






Szűz (augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Alapvetően túl heves vérmérsékletű vagy, de ezen nagyon jó érzékkel tudsz uralkodni. Forrófejű, gyors beszédű, gyors mozgású, akinek most úgy vág az esze, mint a borotva, csupa tűz és neki iramodás, amin erős értelmi kontrollal kell uralkodni. Haladó gondolkodó, öntörvényű bohém, akinek tudatosan kellene fáradoznia azon, hogy be tudjon illeszkedni most egy bizonyos csoportba, lehet ez akár egy új munkahelyi kollektíva is.







Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!
Szenvedélyes és hűséges vagy a házasságban vagy a társkapcsolatodban, szeretsz mindenfajta látványos művészetet. Természetednél fogva tele vagy szeretettel mások iránt, kedves, együttérző, aki most is élvezi a szórakozást, és általában véve nem szeret gondolni az élet sötét oldalára. Most különösen sok alkalmad lesz arra, hogy a család kényeztetni tudjon, de ezzel egy időben ne felejtsd el, hogy szükséged van a függetlenségre is.







Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!
Pénzügyi konfliktusokba keveredhetsz. Kerülj el minden illegális cselekményt és pereskedést. Ez nem alkalmas időszak arra, hogy törvénykezési ügyekbe bonyolódj. Alkalmad nyílik a valódi szellemi gyarapodásra, és emberi mivoltod fejlesztésére, ha nem engedsz teret nagyon erős vágyadnak, hogy mindenkinél szentebbnek mutatkozz. Ezzel ugyanis nemcsak heves ellenállást váltanál ki, hanem elszalasztanál egy csomó kiváló alkalmat.









Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!
Nem szereted, ha előírják, hogyan viselkedj. Saját magad szabta törvényeknek engedelmeskedsz, és nehezedre esik, hogy ennek következményeit elfogadd. Hajlamos leszel a túlzásokra és az arroganciára, akár kalandor vagy hazárdjátékos is lehetnél. Egyensúlyoznod kell a túlzott önbizalom és erős gyanakvás között saját magadban, és sokat kell tanulnod saját tapasztalataidból. Vigyázz, nehogy mások kihasználva érezzék magukat melletted.







Bak (december 22 – január 20.)

Kedves Bak!
Nagyon forszírozod a kötelesség teljesítését, és sok esetben sokkal többet vállalsz magadra, mint amennyit teljesíteni tudsz. Mostanában szemrehányóan viselkedsz, és ez nem talál mindig jó fogadtatásra. Ha nincs célod, hajlamos lehetsz a túlkapásokra. Tökéletes akarsz lenni mindenben, amihez hozzáfogsz, és azokat a munkákat kellene elvállalnod, amelyek lehetővé teszik, hogy sok embert vagy erőforrásokat irányíts.







Vízöntő (január 21 – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Leleményes leszel, tele elképzelésekkel, független és hajlamos a kalandokra. Nagyon szereted a távoli utazásokat, szereted megismerni az egzotikus tájakat, és ezeken az utakon furcsa tapasztalatokat szerezhetsz. Viszont vigyázz, nehogy fanatikussá válj. Váratlan jogi helyzetekbe kerülhetsz, jó lenne, ha elkerülnéd a peres eljárásokat. Sikeres lehetsz az oktatásban, kiadói munkákban, vagy a külpolitikában.







Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!
Szeretnél különleges emberként bemutatkozni a világ előtt, ezért ez a bolygóállás kedvező lesz a számodra, ha az emberiség érdekében akarsz tevékenykedni. Nem mindig tudsz elég reális lenni, megtörténhet, hogy a világ nem érti meg és nem értékeli eléggé a szándékaidat. Ez az időszak nagyon megfelelő, ha pl. színész vagy, esetleg színpadon “kábítod a közönséget” főleg, ha a filmszakmában dolgozol.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top