Horoszkóp

Napi horoszkóp (05. 26. péntek)

Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!
Ez a nap érzelmileg teljesen felkavarhat. Nyugtalanná, ingerlékennyé válhatsz. Ha a születési horoszkópodban kellemetlen fényszögben áll a Hold és a Mars egymással, akkor előfordulhatnak sérülések, balesetek, hölgyeknél nőgyógyászati probléma, gyulladások. A bolygóállások némely Kos szülöttnél akár házasságot vagy gyermek fogantatását is jelezhetik, aminek a kimenetele szintén a születési horoszkópban elfoglalt helyzetüktől függ. Szerelmi téren nagyon előnyösek a csillagállások.

Bika (április 21 – május 20.)

Kedves Bika!
Adakozó, barátkozó vagy, és nem részrehajló. Sok szabadságra van szükséged. Most igényled a társaságodban a kifejezetten intelligens embereket, és a humoros társaságot. Szeretsz a világban „csavarogni”. Csak hiányzik belőled a kitartás ezekben a napokban, legfőképpen abban, amivel éppen foglalkozol. Jó kapcsolatot tudsz most kialakítani a rokonságoddal vagy gyermekekkel, hiszen hangsúlyozottan értesz a családhoz.

Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!
Határozott leszel, aki mindent megjegyez, és gazdaságos a véleményében. Bátran lehetsz büszke a családodra, ha szereted a régiségeket, és gyűjtöd a könyveket, vagy bélyeget, pénzérméket, ma biztosan találsz a kedvedre valót. Ez nagyon jó nap ingatlanok eladásának közvetítésére. Valószínűleg házon kívül dolgozol. Lehet, hogy többször is el kell hagynod munkahelyed, vagy a Te házadban gyűlik össze mindenki, mindenesetre sok a jövés-menés.

Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!
Egy időre megnehezül a számodra a kapcsolattartás – különösen a nőkkel. Akár szakításra is sor kerülhet. Ne hozz drasztikus döntéseket társkapcsolati kérdésekben. Lehangoltnak és magányosnak érezheted magad, de hamar elmúlik ez a kissé deprimált időszak. Hajlamos leszel mindent a sötétebbik oldaláról látni – önmagad is és másokat is, általában az egész világot. Ne maradj ebben az állapotban, és ne szívd annyira mellre a dolgot.

Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Eléggé alulbecsülöd saját képességeidet, így nem biztos, hogy képes leszel megvalósítani minden akaratod, annak ellenére, hogy nemes érzelmekkel rendelkezel. Érzékenyebbé válsz az emberi szenvedésekre, talán jobban szereted az állatokat, ám érzékenységedet igyekszel majd elrejteni. Szívesebben dolgoznál olyan helyen, ahol érezheted, hogy másoknak van szüksége rád. Vigyázz, mert nagyon könnyen csalás áldozatává válhatsz.

Szűz (augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
A robbanékony Uránusz és a higanymozgású Merkúr ebben a konfigurációban arra figyelmeztet, hogy ma nagyon óvatosnak kell lenned vezetés közben. Minden hirtelenkedés, heves mozdulat, rossz helyzetfelismerés egy járműben igen veszélyesnek bizonyulhat. Agyad ma annyira gyorsan forog, hogy gondolkodásod és munkád felületessé válhat. Ötleteid írd le egy cetlire, és a részleteket dolgozd ki másnap.

Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!
Ez az időszak nyitottságot, barátságosságot, és rugalmasságot kölcsönöz Neked. Ez azonban nem jelenti azt, hogy az étkezések folyamán könnyen kezelhető lennél, és bármit megennél, amit eléd raknak. A rugalmasság inkább arra vonatkozik, hogy nem egyedül az étel bekebelezése lesz a fontos, hanem a szociális kapcsolat is. Étkezés közben ezért nem árt beszélgetni. Általában könnyen létesítesz kapcsolatot, már kiskorodban sem féltél az idegenektől.

Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!
Nagyon kedvező időszak egy fogyókúra megkezdésére. Kiváló időszak továbbá lakásokban vagy lakóhelyen javítások vagy más változtatások elvégzésére. Ha ezt tervezted, most nyugodtan vásárolhatsz ingatlant, vagy építhetsz új otthont, vagy beköltözhetsz egy már kész épületbe. Pozitív változtatásokat hajthatsz végre életedben. Érzelmileg jobban megértheted önmagad és másokat. Mindez pozitívan visszatükröződik kapcsolataidban.


Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!
Ha tartózkodsz az arroganciától és nem feledkezel meg azokról az apró kis részletekről, amelyek a jó kapcsolatokat működtetik, akkor most profitálhatsz belőlük és így ez egy igen hasznos időszakká válhat. Egy kedvező alkalom vagy lehetőség kínálkozhat valamely barátod, vagy ismeretséged révén. Kiváló pillanat a szerződéskötésekre vagy társulások létrehozására. Alkalmas az idő arra, hogy jogásszal, vagy más szakemberrel konzultálj.

Bak (december 22 – január 20.)

Kedves Bak!
Az önvizsgálat és a belső kétségek időszaka ez. Jusson eszedbe, hogy Te is egy ember vagy, és ez így van rendjén. Ne legyél túl szigorú önmagadhoz. Kedvtelennek és lehangoltnak érezheted magad, legszívesebben félrevonulnál a világtól, és hajlamos lehetsz a bolhából is elefántot csinálni. Ez nem alkalmas időszak a létfontosságú döntések meghozatalára. A dolgok most sötétebbnek látszanak, mint amilyenek valójában.

Vízöntő (január 21 – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Szellemileg serkentő hatás várható, különcség, önbizalom és a saját vágyad kielégítésére való törekvés jellemzi ezt az időszakot. Elsősorban veszekedés, küzdelem, harag, amit felvilágosodás, eredetiség és találékonyság követ. Pénzügyi hátrányok fordulhatnak elő a helytelen ítéletek következtében, kockázatok, téves cselekedetek vagy elképzelések, unpraktikus megoldások. Ha nem ellenőrzöd viselkedésed, a temperamentum elrontja a napodat.

Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!
Próbáld meg elfogadni mások véleményét is, nem az a megoldás, hogy hátat fordítasz, vagy befelé fordulsz. Lehetséges, hogy kissé fáradékonyabb vagy, több nehézségbe kerül megszerezni és megtartani egy munkát, vagy a barátokat, és ha túl önző lennél, fontos helyzetekben veszíthetnél. Próbálj meg szembenézni a tényekkel, ha nem ezt tennéd, esetleg bele is betegedhetnél, hiszen a pszichikai problémák indítják a fizikait.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top