Horoszkóp

Napi horoszkóp (05. 28. vasárnap)





Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!
A nap kulcsszava: szenvedélyesség. Adakozó, ajándékozó kedvedben vagy, szereted a szórakozást, együttérzőnek, dinamikusnak és mágnesesen vonzónak látnak mások. Nyíltan kimutatod a szerelmet, egyáltalán nem leszel zsugori az érzelmek szempontjából. Erősen vonzanak a másik nem tagjai. Hajlamos leszel arra, hogy az erdőtől ne lásd meg a fákat, nem nagyon szenvedsz az önbizalom hiányától.







Bika (április 21 – május 20.)

Kedves Bika!
Olyan emberek társaságát keresd, akik mások, mint amilyen Te vagy, és meglévő barátaid. Bármilyen kapcsolat, amely e tranzit idején kezdődik, magán fogja viselni az Uránuszi izgalmasság, másság, és rövid életűség jegyeit. Keresd az újat és a szokatlant, és ezt valószínűleg úgy találod meg, hogy olyasmit csinálsz, vagy olyan helyre mégy, ami általában nem szokásod, vagy újfajta emberekkel találkozol.







Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!
Az éles szókimondás harcokhoz vezet. A gyors válaszok logikusak, tiszták, de barátságosnak egyáltalán nem mondhatók. Minden erődet a szellemi dolgok felé kellene terelned, csak így használhatod precíz és gyors észjárásodat jó eredmények elérésére. Hirtelen ötletek, elképzelések rohamozhatják meg értelmedet. Üzleti dolgokban praktikus, jól használható elképzelések által hirtelen nyereségek adódnak.







Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!
Mutatkozhat némi feszültség szakmai és magánéleted között, főleg, ha nem tartottad kellő egyensúlyban őket. Tisztáznod kell magadban a prioritásokat. Hangulatod ma gyakran fog ingadozni, és ha főleg szakmai céljaid voltak, könnyen kiborulhatsz, vagy elégedetlenné válhatsz. Pillanatnyilag az érzelmeid uralkodnak a józan eszed felett. Ez nem a legmegfelelőbb pillanat, hogy lakást vegyél.







Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Igen dinamikusan és aktívan telik majd ez a nap. Olyan ember vagy, aki elképzelését azonnal tettekre is akarja váltani. Ennek a viselkedési formának éppúgy vannak előnyei, mint hátrányai. Előnye a hosszú távon töretlen kezdeményezőkedv. A kudarcok nem veszik el egy életre a kedvedet, csak átmeneti a lehangoltság, amit érzel, állj talpra, és kezdd újra. Kellemetlenül érzed magad, ha ráébredsz, hogy környezeted megijed szándékaidtól, hatalmas lendületedtől.






Szűz (augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Véleményedet rendkívül hevesen képviseled, ne akarj minden áron bizonyítani. Nagyon türelmetlen vagy, gyorsan akarsz célba érni, és ez idegessé tehet. Sajnos eléggé kötekedős hangulatban vagy, viselkedésedet nem kontrollálod eléggé, így előfordulhat, hogy durva logikai hibákat követsz el. Ha nem vagy biztos a dolgodban, ha elkezdesz mindent öncélúan kritizálni, könnyen heves ellenszenvet válthatsz ki.







Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!
Ma mindenképpen ajánlatos önfegyelmet gyakorolnod. Próbáld olyan értékekhez tartani magad, amelyeket mindenki elismer, amelyek mindenki számára kötelezők. Hibáidat ne is próbáld szépíteni. Anyagilag állj a saját lábadon, hogy ne függj senkitől. A reklámszakma területén jól érvényesülhetsz. Ajánlom a következő meditációs gyakorlatot számodra a mai napra: „az önfegyelem gyakorlását az étkezésnél kezdem”.







Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!
A Mars és a Plútó, a Skorpió jegyének két uralkodó bolygója. A Plútó felfedezése óta alig még nem telt el száz év sem. A bolygó  ezért mint horoszkopikus tényező kevésbé ismert. A szerény tapasztalati anyag óvatosságra kell, hogy intsen az előrejelzéskor. Mind a Mars, mind a Plútó energikus, harcias, impulzív bolygó. Ezért kapcsolódásuk esetén még harmonikus fényszögben is eléggé hiányzik a kiegyenlítő, békét teremtő vonás, ugyanúgy, mint ahogy ezt a tulajdonságot nem is találod a mai napon.









Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!
A te uralkodó planétád a Jupiter, a világnézetét, az alap beállítottságát irányítja az embereknek. Kormányozza a jóra, a legjobbra törekvést, továbbá a növekedést és a gyarapodást. Kijelöli a személy, az egyén helyét a nagyobb összefüggésekben, mint közösség, társadalom. A fényszögei között sokszor rangsorolnunk kell. Most hosszú ideig a Szaturnusszal kellemetlen aspektust zár majd be. Ők ketten, a Jupiter és a Szaturnusz nagyon ellenkeznek egymással, így talán ezzel magyarázható, hogy te is kellemetlenül ébredtél.







Bak (december 22 – január 20.)

Kedves Bak!
Uralkodó bolygód, a Szaturnusz kellemetlenül tekint a Jupiterre. A két planéta két népet, két kultúrát, két tradíciót kapcsol össze. Bennük találkozik a Hóreb hegyének félelmetes távlatokat sejtető ereje az Olimposz derűsebb, napsütéses, olykor villámló, háborgó magaslatával. Most talán úgy érzed, hogy vágyaid teljesüléséhez, képességeid kibontakoztatásához nem rendelkezel megfelelő feltételekkel, családi háttérrel, eszközökkel, lehetőségekkel. Megnyilvánulásaid arra utalnak, hogy önérték-tudatoddal van baj.







Vízöntő (január 21 – február 18.)

Kedves Vízöntő!
A modern uralkodó bolygód, az Uránusz most kellemesen kapcsolódik a Jupiterhez, ezért napjaidat meg tudja szépíteni. A két bolygó kapcsolódásának kulcsszava: a jövő. Mivel mindkét bolygó a maga módján a jövő felé nyitott, itt olyan magatartást és képességeket találhatunk, amelyek a kibontakozás irányába módosítanak. Olyan embert jeleznek, akiben a reformer és a forradalmár egyszerre jelen van. Mindkettő újat, jobbat akar, csak más-más úton.







Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!
A Halak jegyében is két bolygó uralkodik, a Jupiter és a Neptun. Ez a két bolygó az égen most kellemetlen fényszögben van egymással. Számolnod kell azzal, hogy fantáziád esetleg túllép a reális élet és a valóság határain, és érzelmeidben, belső képedben szélesebb, tágabb világban élsz. Nem a tudat, nem az akarat, nem az elhatározás, nem a döntés, hanem a vágyódás hajt. Egyrészt ki akarsz szabadulni ennek a világnak szűkös kereteiből, másrészt pedig szeretnél megtapasztalni valami mást, valami teljesen kötetlen életet, talán ez idézi elő benned az „elvarázsoltság” állapotát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top