Horoszkóp

Napi horoszkóp (05. 30. kedd)





Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!
Észrevehető rajtad a belső biztonság hiánya, bár megsértődsz, ha ezt szóvá teszik. Könnyen kifejezed magad, és meg vagy róla győződve, hogy ismered sok dolognak az igazságát, melyeket valamilyen ok miatt nem tudsz tolmácsolni társaidnak. Belekerülhetsz egy olyan helyzetbe, mint az próféta, akinek mindig igaza van, de ezt senki nem hiszi el neki. Észrevehető vitalitásod ellenére valószínűleg jobban aggódsz az egészséged miatt, mint szükséges.







Bika (április 21 – május 20.)

Kedves Bika!
Az érzelmi dolgokra kiváltképp érzékenyen fogsz reagálni ma. Szívesen fogadod az udvarlást és a szerelmet, jól esik a hízelgés. Ennek az a veszélye hogy fennakadhatsz a hamis emberek hálóján. Úgy fogod érezni, hogy barátaid túlságosan is tapadnak rád. Emiatt érhet ma sok csalódás. Szellemi beállítottságod komoly és józan. Az élet valóság, és nagyon komolyan kell venni. Az estét használd arra, hogy rendezd a családi iratokat.







Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!
Érzékeny vagy ma, és nagyon fogékony a benyomásokra. Szívesen segítesz, feltéve, ha ez nem érinti az érzelmeidet. Talán túl gyorsan is válaszolsz, főleg, amikor saját jogaidat, vagy a kedvesedet kell megvédened. Hosszabban magyarázod a dolgokat, mint kellene, így mások úgy gondolják, téged nem érdekel semmi, csak a saját lelki és érzelmi folyamataidnak miértje és hogyanja. A mai nap házi feladata: elkönyvelni a család bevételeit, és kiadásait.







Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!
Ügyeskedhetsz a széllel és a kötelekkel, elmozdíthatod a homokzsákot, megváltoztathatod az árbócot, és összejátszhatsz az időjárással, amolyan vitorlás hajó személyiséged van. Ez segíti a haladásodat a mély tengeren vagy az élet tengerén. Diplomata vagy és nem ott találnak meg, ahol a csata a legvészesebb, hanem ahol a fedezék a legerősebb. Kedvesen, kellemesen, szeretetre méltóan viselkedsz, ezért nehéz tudni, mi a véleményed, vagy melyik oldalon állsz.







Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Ma nagyon jól megy neked az alkalmazkodás, pontosan tudsz igazodni a világ kívánalmaihoz, ezért sikeres vagy. Tudod, mikor kell előreszaladni, és mikor elszakadni. Sosem vagy gyáva, csak fel tudod ismerni a helyzetet, és időben tudsz leállni. Meg tudod érteni az anyagi értékek hasznosságát, és az erkölcsi értékeket. Nem nagyon lehet téged becsapni, jó üzleti érzékedet ma ragyogóan hasznosíthatod. A mai napon tedd túl magad a tüdőszűrésen.






Szűz (augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Bármit teszel, legyen az közügy vagy magánügy, minden cselekedetedet mély együttérzés vezérli, így a körülötted lévők számára nagy kényelemet és segítséget nyújtasz. Ne hidd, hogy csak az él „igaz életet” aki szolgál valakit vagy valamit. A szó hétköznapi értelmében ambíciózus vagy, mégis nagyon büszke a saját értékeidre és haladásodra. Erkölcsi kötelezettségednek érzed, hogy felelősséget vegyél a válladra.







Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!
Vigyázz, nehogy túlságosan nagy hatással legyenek rád a mai nap eseményei. Túl egyenes és őszinte embernek akarsz mutatkozni, és környezeted ezzel könnyen visszaélhet. Képes vagy magadba fogadni az elvont dolgokat, akár szellemi, akár érzelmi vonatkozásban is képes vagy magad nagyon egyszerűen és könnyen megérthetőnek tettetni, amikor valójában bonyolult és túlfinomult a lelkivilágod. Tudsz bánni az emberekkel, mert keresztül látsz rajtuk.







Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!
Romantikus és fantáziadús ez a nap, és ha az emberek társasága nem felel meg neked, képes vagy visszavonulni magányodba, melynek szentélyéből sok lóval sem lehet elvontatni. Képes leszel melankóliába, szomorúságba burkolózni, ami lelki békéd fenyegetheti. Félni tudsz a legrosszabb dolgoktól a világon, el tudod azokat képzelni, és keresztül mégy a legnagyobb szenvedéseken, mintha azok valóságok lennének.









Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!
Akár szabad szellemi foglalkozást, hivatást folytatsz, akár művészeti téren tevékenykedsz, az üzleti élet nem érdekel – kevésbé vonz most, mint az, hogy az emberek érdekében cselekedj. Tudatában vagy a saját értékednek. Nagyon titokzatosan élsz, és erősen hajlamos vagy az egyetemes valóságok felfogására. Ma inkább érdekelnek a nagy általánosságok, mint a részletek. A mai napon jogosan reklamálnak a barátaid, hívd meg őket egy limonádéra magadhoz.







Bak (december 22 – január 20.)

Kedves Bak!
Igazán meglephetnéd a környezeted egy kis kedvességgel, jókedvűnek lenni ugyanannyiba kerül, mint morcosnak lenni. Megnyugvást a magánéletben, a lelki, a belső dolgokban találsz, érzéked van a lelki értékek iránt és a valóságos értékek iránt, a valóságos személy iránt, a valós eszme iránt. Ezek inkább lekötnek, mint bármiféle babonás hit. Ez kissé magányossá tesz, de hozhat kiemelkedő sikert is és megelégedést bármilyen társadalomtudományban, orvosi tudományban, ápolásban, intézeti munkában vagy tanításban.







Vízöntő (január 21 – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Az intellektuális tréningek nélkül is tanulhatsz különleges ezoterikus dolgokat, lehetsz elsőosztályú látnok, hihetsz a szellemekben, tündérekben vagy angyalokban. Mindenesetre egész héten át lelkesedni fogsz a nem látható, a titokzatos és a különös iránt, melyek furcsa babonákhoz és fóbiákhoz vezethetnek, és ez okozhatja, hogy könnyen rászedhető leszel bizonyos dolgokban ugyanakkor, amikor más dolgokban tökéletesen racionális.







Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!
Habár engedékenynek, értelmesnek tűnsz, olyannak, aki érdeklődik más emberek iránt, és mások gondolatai iránt, a valóságban belül sebzett vagy és szilárdabb házakat építesz a lelked számára, s hagyod, hogy a világ összedőljön körülötted. Hajlamos leszel rá, hogy teljesen magadba zárkózz, azt a gondolatot dédelgetve magadban, hogy nem tudsz semmire sem jutni, vagy nem akarod magad azzal zavarni, hogy valamire is juss, ami furcsán elérhetetlenné tesz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top