Horoszkóp

Napi horoszkóp (05. 31. szerda)





Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!
Szakmai sikerekben lehet részed, ahogy egész életed kiszélesedik, kitárul. Fizikailag és szellemileg is jó karban vagy, szervezeted nagyon ellenálló a betegségekkel szemben. Az egyetlen dolog, hogy hajlamos leszel felszedni egy kis súlyfelesleget. Személyes kapcsolataid nagyon kellemesen alakulnak. Több új ismeretségre tehetsz szert, mint általában. Pozitív rezgéseidet, amit érzel és sugárzol, viszonozni fogják azok, akikkel találkozol.







Bika (április 21 – május 20.)

Kedves Bika!
Ma fejlődsz és érlelődsz, tapasztalatokban gazdagodhatsz. Optimistának és magabiztosnak érezheted magad, és pozitív hozzáállásodat a nagyvilág is visszatükrözi. Ügyelj arra, nehogy fölényeskedőnek látszódj, ha képes vagy megtenni, akkor ez nagyon pozitív időszaka lesz személyes fejlődésednek. Lehetséges, hogy többször kell utaznod, így legyen menetre kész, becsomagolt úti táska a kocsidban. Új és érdekes emberekkel fogsz találkozni. Érezd jól magad!







Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!
Egy új társ is feltűnhet a színen, aki kiváltképp segítségedre lesz ezekben a napokban, lehet ez üzlettárs is, de később nem marad ebben a szerepben. Ha tartózkodsz az arrogáns viselkedéstől, és nem feledkezel meg azokról az apró kis részletekről, amelyek a jó kapcsolatokat működtetik, akkor most profitálhatsz belőlük és így ez egy igen hasznos időszakoddá válhat. Egy kedvező alkalom vagy lehetőség kínálkozhat valamely barátod vagy ismeretséged révén.







Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!
Kiváló pillanatok adódnak a szerződéskötésekre vagy társulások létrehozására. A haszon kölcsönös lesz. Ugyancsak alkalmas az idő arra, hogy jogásszal, vagy bármely más profi szakemberrel konzultálj. Bírósági jogvitákban a ma a te javadra fognak dönteni. Kapcsolataid – újak vagy régiek – kölcsönösen gyümölcsözőek lesznek. Valaki most beléphet az életedbe, aki bizonyos szempontból segítségedre lesz.







Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
A boldog házasságok, szerelmi kapcsolatok nagyon kielégítően alakulnak. Ha korábban gondok mutatkoztak volna, akkor most jelentős mértékben javítani lehet a kapcsolatot, vagy ha most kerülne sor az elválásra, azt sikerül barátságban rendezni. Alkalmas időszak arra is, hogy egy házassági tanácsadóval konzultálj. Alapvetően ez most a személyes fejlődésed időszaka – kapcsolataid segítségével.






Szűz (augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Nem érted el még a siker tetőfokát, de jó irányban haladsz. Pozitív eredményekre kezdesz jutni. Csak ne válj arrogánssá vagy egocentrikussá, és ne akarj túl nagyot ugrani megfelelő biztonsági háló nélkül. Elismerésben részesülhetsz, és egész életed kitágul, új élmények, emberek és helyszínek révén. Az egyetlen intelem, hogy ne vidd túlzásba a dolgokat, illetve ne engedd, hogy ez a közfigyelem a fejedbe szálljon.







Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!
Előreléphetsz a hivatásodban vagy pályádon, mi több, vezető pozícióba kerülhetsz. Minden simán megy mostanában. Bármely területen sikeresen tovább mélyítheted műveltségedet, de különösen a jogi, orvosi vagy filozófiai vonalon. Itt az ideje, hogy ráhangolódj belső énedre, és nagyobb önismeretre tegyél szert. Bízz fejlődő képességedben, és bizonyára lesz arra is számos alkalmad, hogy önbizalmad erősíthesd.







Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!
Ha saját vállalkozásod van, lehetőséged nyílhat a terjeszkedésre és ezt minden bizonnyal sikerre is viheted, ha csak más fontos jelzés közbe nem szól. Ha nem a magad ura vagy, akkor előléptetésben vagy kitüntetésben lehet részed. Az emberek kikérik majd szaktanácsaidat, és megszavazzák, hogy te legyél a főnökük. Ha akarsz, most nagyobb lakásba költözhetsz, vagy meglévő otthonodat bővítheted. Magabiztosabbá válsz, optimistább leszel, békésebb és nyugodtabb.









Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!
Nagy az ambíciód és ezzel párhuzamosan nő az önbizalmad, most készen állsz keményen megdolgozni a sikerért, és úgy érzed, csodákra lennél képes. Ez így is lesz, ha nem becsülöd túl képességeidet. Ne hanyagolj el más fontos életterületet sem. Fontolóra vehetsz egy új lakás megvásárlását, vagy a meglévő otthonodnak bővítését, vagy pénzednek ingatlanba fektetését. Amit valójában keresel, az egy biztos bázis, ami a belső béke és erő érzetét adja.







Bak (december 22 – január 20.)

Kedves Bak!
Ha tényleg veszel egy másik telket, amire építenél, ügyelj arra, hogy a pontosan olyan legyen, amilyet akartál, és aminek hosszú távon örülni tudsz majd, mert később nagyon nehéz lesz túladnod rajta. Eljött az ideje, hogy saját magaddal is foglalkozz, hogy lezárd az összes olyan ügyedet, kapcsolatodat, amely a későbbiekben kellemetlenséget okozna. Örömödet fogod találni abban, ha lecseréled a konyhafelszerelésedet.







Vízöntő (január 21 – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Sikeres időpont következik szakmai tekintetben, hivatalokkal és állami szervekkel, elöljárókkal kapcsolatos ügyekben. Pénzben sikerek, támogatás, minden tekintetben kellemes időpont a mai nap neked. Amennyiben egyedülálló vagy, és ezt a saját horoszkópod aspektusai is elősegítik, eljegyzés és házasság lehet esedékes. Sikeres új vállalkozások, örömök, jó egészség vár rád. Új csúcsokat és távlatokat érhetsz el, ha legyőzöd az önbizalomhiányodat.







Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!
Hajlamos leszel az extravaganciára és felesleges kiadásokra, sikertelen utazások tarkíthatják a mai napot. Kellemetlen ügyekkel kell számolnod elöljárókkal és hivatalokkal, kedvetlenséggel a munkával kapcsolatban, és egészségi zavarok is előfordulhatnak. Ez a mai tranzit néha a törvénnyel való szembekerülést jelzi vagy valamilyen jogi bonyodalmat. Tanúsíts kompromisszumkészséget!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top