Horoszkóp

Napi horoszkóp (06. 02. péntek)





Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!
Lehet, hogy céljaid elérése érdekében módosítanod kell terveiden, de ez egyúttal javítani fogja esélyeidet. Sikeredet előmozdítja, ha világos a számodra, mit is akarsz valójában. Különösen akkor, ha céljaid egybeesnek a csoport céljaival, amelyben dolgozol. Ne használj másokat ugródeszkaként eredmények elérésére. Most türelmesebb, konzervatívabb leszel, mint általában.







Bika (április 21 – május 20.)

Kedves Bika!
Ez a tranzit néha pénzt vagy egyéb javakat hoz a házhoz. De nehogy elálljon a lélegzeted. A lényeges szó itt a “néha”. Az a gyakoribb, hogy inkább költeni akarod most a pénzt, valószínűleg műtárgyakra, vagy más olyan dolgokra, amit szépnek tartasz. Boldognak érezheted magad, barátkozó hangulatban vagy és kedved támadhat egy kis flörtölésre. Ha egy szerelmi kapcsolat kezdődik, az igen élvezetesnek ígérkezik, de nem lesz túl tartós.







Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!
Számodra kedvező döntéseket hoznak a hivatalos szervek, ezért személyesen menj el a tárgyalásra. Sikeres pénzügyekre van kilátásod. Növekszik a tetterőd és sikeresek ügyintézéseid. Itt az ideje, hogy új feladatokba kezdj, rendezd nézeteltéréseidet kollégáiddal vagy egyezségre juss egy jogvitában. A körülmények most neked kedveznek. Alkotókészséged erősen munkálkodik benned. Ebbe az is beleértendő, hogy új szerelem, esetleg egy gyermek is érkezhetne a családba.







Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!
Kísértést érezhetsz a talán értelmetlen túlköltekezésre, később pedig ezen időszak végeztével majd üres zsebeidet tapogathatod. Kellő óvatossággal azonban a dolgok végül jól sülhetnek el. Eléggé mozgalmassá válhatnak napjaid, különösen, ha félvállról veszed feladataidat és kötelességeidet. Legyél tudatában önön korlátaidnak, mind anyagi, mind szellemi értelemben, és akkor simábban mennek majd a dolgaid.







Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Sikeres lehetsz a vállalkozásaidban, a gyermekekkel kapcsolatban, a szórakozásokban, sőt még a szerencsejátékokban is. Ez az egyike azoknak a bizonyos ritka időszakoknak, amikor testileg-lelkileg egyensúlyba kerülhet az ember. A tranzit elősegíti bármilyen betegségből a gyógyulást. Kedvező időszak ingatlanok vásárlására. Számos lehetőség nyílik meg előtted, de neked kell a kezdeményező szerepet vállalnod.






Szűz (augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Sikeres időpont, előrehaladás, kedvező hivatali, szakmai ügyekben. Különböző örömök és élvezetek, jó anyagi ügyek, kellemes utazások, olykor kifejezett szerencse várható. Ez az egyik legjobb direkciója mindenkinek, ami általában 12 évenként következik be. A lehetőségek tömkelege kínálkozik majd, főleg anyagilag, de ebből az egyik nagyon fontos lesz, csak ki kell választani. Mi asztrológusok azt mondjuk erre: “repül a sült galamb, csak ki kell nyitni a szánkat”.







Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!
Lehetőségek gyűlnek össze erre az időszakra és az ember reagálása a dolgokhoz itt rendszerint a legjellemzőbb. Szükséged van önkontrollra, mert a kellemes lehetőség még nem garantálja azt, hogy jól is fogod azt felhasználni. Vagyis a lehetőség bekopog az ajtón, de az ajtót ki is kell nyitni, figyelni kell a belépő “vendégre”, mert az olyan nyeremény, amit erőfeszítés nélkül ér el az ember, ugyanúgy el is veszíthető, ha nem ügyelsz rá, hogy megtartsd.







Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!
Úgy érezheted, láthatatlan erők visszafognak, ezért jelentős változtatást fontolgatsz a karrieredben, bár ez elég nehéznek tűnhet. Ha viszont elégedett vagy a helyzeteddel, új kihívásokkal kerülhetsz szembe, a fennálló kereteken belül. A kibontakozás és megszorítás közti egyensúly megbontása itt a kulcs. Egyszerre két irányba húzol: a teljes szabadság, vagy a jól bevált, biztonságot adó rutin felé. Nem igazán tudod, hogy lépj-e vagy visszavonulj.









Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!
Ingatlanügyletek viszonylatában most nem alkalmas az idő a terjeszkedésre, anyagi nehézségek merülhetnek fel, problémák jelentkezhetnek otthonodban. Ne most fektess ingatlanba és lakhelyet se most változtass. Ez a változtatások, a növekedés, de a bizonytalanságok időszaka is. Legjobb, ha önmagad rendezed el a dolgokat. Ne kapkodj, nem sürget az idő. Az elhamarkodott lépések most nem vezetnének jóra.







Bak (december 22 – január 20.)

Kedves Bak!
Sajnos kedvezőtlen aspektus öregebb emberekkel fenntartott kapcsolatban. Gátlások fordulhatnak elő, pénzügyekben balsiker, kevés pénz, hivatalos szervekkel nehézségek. Amit most csinálsz, az sokkal messzebb ható következményekkel jár majd a jövőre nézve, mint általában, ezért ne siesd el a megfelelő irány kiválasztását. Fontos, hogy kellő óvatosságot tanúsíts pénzügyek terén, bármennyire is türelmetlenné tesznek a felmerülő akadályok.







Vízöntő (január 21 – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Ez egy kedvező időszaknak látszik az üzleti terjeszkedésre, új vállalkozások beindítására, vagy egy bolt megnyitására, mivel módszeresen, megfontoltan tudsz dolgozni, pontos és gyakorlatias előrelátással. A felmerülő problémákkal könnyedén megbirkózol, vagy újra nekivágsz elölről. Magadtól is meg tudod oldani a dolgokat. Gondoskodni próbálsz másokról is, ami rendjén is volna, ha nem esel túlzásokba. Az embereknek meg kell tanulniuk önállóan kezelni saját problémáikat.







Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!
Gyakran jelölnek a maihoz hasonló bolygóállások lakóhelyváltást, költözést, otthonbővítést, építést, szépítést. Ez az időszak az önmagad által teremtett kötelmekről és a szabadságról szól. Vagy megtalálod mozgásterületedet a meglévő kötöttségeken belül, vagy teljesen kiszabadulsz belőlük. Ez vonatkozhat belső életedre éppúgy, mint a külvilágra, mindenesetre nem maradhat semmi a régiben ezután.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top