Horoszkóp

Napi horoszkóp (06. 03. szombat)





Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!
Ma, érdekes módon különösen hízelgő leszel akár beszédedben, akár cselekedeteidben, és szereted a hízelgést. Nagy adag önbecsülés van benned és szereted érezni, ha mások elismernek Téged.. Ez azért van, mert magabiztos és harsány társalgási modorod ellenére valójában nagyon bizonytalan vagy, aki nem biztos magában, ezért szeretsz jó dolgokat hallani magadról, amiért igen hálás tudsz lenni. Miután hűséges barát vagy, te is hűséges barátokat tudsz magad köré gyűjteni.







Bika (április 21 – május 20.)

Kedves Bika!
A családi életedben is el tudod érni a békét a becsületességeddel, a magad nyugodt és csendes módján általában mindent elérsz, amit akarsz, és a másikkal el tudod hitetni, hogy annak is tetszik a dolog. Fiatal korban ez makacsságban összegeződik, később céltudatossággá válik. Társaságban kedves és szimpatikus vagy, de nem teszel túl sokat az emberekért. Elvárod, hogy a barátaid megkeressenek.







Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!
A szembenállás most könnyen megzavar, mert erős igazságérzeted és méltóságod azt mondja, hogy nem érdemled ezt. Van benned báj, kitartás, integritás, jó szerencse és ezekkel sokra viheted. Kevesebbet kell a szerencsére és többet a saját energiádra támaszkodnod. Szerelmi ügyekben Te vagy a hűség megtestesítője, de a nagy tömegekhez is hűséges vagy, és bármilyen helyzeted is van a világban, erős érzéked van a szolgálat iránt.







Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!
Inkább becsvágyó vagy, mint tettre kész, az életben is inkább az idealizmust keresed, mint a realitást. Ha nem extra gazdagnak születtél (ami elég valószínű), képes leszel elhanyagolni a kenyérkeresést álmodozásaid miatt. Hiszel abban, hogy az égiek majd gondoskodnak rólad, és ez rendszerint meg is történik. Van hited az emberekben is, akik rendszerint igazolni látszanak ezt, mert olyan fajta idealizmussal rendelkezel, amelyik viszonzást kíván.







Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Elképzeléseid anyagi terveket tartalmaznak és bizonyos értelemben az eszmék és filozófiák is erre utalnak. Nagyon vigyázz arra, hogy méltóságodat ne veszítsd el. Ha egyszer elhatároztad, hogy valami hogyan fog történi, személyes sértésnek veszed, ha az nem teljesen úgy történik, még ha az időjárás tehet is róla. Hibáztatod a vihart, hogy megzavarta a terveidet, mintha az tehetne róla. Nagyon büszke vagy, de a féltékenység nem a te stílusod, s a birtoklást sem viseli jól a párod.






Szűz (augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Mind érzelmi, mind anyagi téren nagylelkűséged miatt könnyen rászedhetővé válhatsz. Nagy szépérzék jellemez, és ha alkotóművészként tevékenykedsz, alkotásaid magukon fogják viselni a humánus érdeklődés és érzelemgazdagság bélyegét. Vigyáznod kell, nehogy túlzottan szentimentálissá válj, mert szereted az élet édeskés dolgait. Ez az érzelemgazdagság népszerűvé tesz, habár kivívhatod a szigorúbb kritikusok megvetését is.







Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!
A szerelemben állandóságot tartasz és hűséges vagy, de nem nagyon heves, és ezért általában kevés kellemetlen tapasztalatot szerzel ilyen téren. Tárgyilagos, gyakorlatias ember benyomását kelted.. Az üzleti életben – éppúgy a magánéletben is – inkább a józan eszeddel, mint merészségeddel érsz el sikereket, ügyeid simán fognak menni, izgalmak nélkül, mert általában a konzervatív utat választod, ahol kevés szikla és buktató van.







Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!
Valószínűleg apróságokon lovagolsz és szélmalomharcot folytatsz ott, ahol egy taktikusabb egyén kompromisszumot kötne, ezzel elvesztegeted hatalmas energiádat, amit más dolgokra is fordíthatnál. Integritásod ritkán válik kérdésessé, úgyszintén az emberek fölött való hatalmad. De a helyes iránti érzéked és ítélőképességed ma kérdésessé válhat. Ha arányérzéked megfelelő mederbe tereled, és megtanulod az együttműködés leckéit, dinamikus energiád és magasrendű őszinteséged elnyeri jutalmát.









Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!
Bármit teszel – emocionális, strukturális, alkotó pályán – kapcsolatban kell, hogy legyen a népszerűséggel vagy a szokatlannal, mert Te is erősen eredeti vagy, és eredetiségedhez annyit teszel hozzá a közösség tudásából, hogy elfogadtathasd velük. Szokatlan vagy anélkül, hogy bizarr lennél, játszani tudsz a közönség álmaival. A szerelemben fogékony vagy, jó arány- és egyensúlyérzéked van, még akkor sem engeded elsöpörni magad, ha szellemileg és érzelmileg nagyon meghódítottak.







Bak (december 22 – január 20.)

Kedves Bak!
Keresztül látsz az embereken, ugyanakkor nagyon türelmes is vagy velük szemben. Máskor sem, de ma egyáltalán nem lehet Téged butának nézni, ez az, amit egyáltalán nem tűrsz el senkinek. A szélhámosokat azonnal felismered, bármilyen maszkot is vesznek fel, és tudod, hogyan védd meg magad tőlük. Ez jó kombinációja a földies sikereknek és az intellektuális eredményeknek. A jó koncentrálóképesség és határozottság sikerekhez vezet.







Vízöntő (január 21 – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Tudod, hogy kell rendet rakni, de csak mert csökönyös vagy. Meggyőződésed, hogy minden szabályt neked kell megalkotni, a többiektől pedig elvárod, hogy ezt maradéktalanul tartsák be. A tekintélytiszteleted azon alapszik, hogy önmagad tartod tekintélynek. Így jó beosztott leszel – kivéve akkor, ha a főnök nem néz ki utódjának. Van egy kis önbizalomhiányod. Tüzes és szenvedélyes vagy a szerelemben, de uralkodó is. Uralkodsz a saját családodon, és csak Te tudod az okot, hogy miért.







Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!
Sajnos nehezen tudod kivédeni, hogy komoly és erőteljes ellenségekkel kerülj szembe az elkövetkezendő napokban, de általában mindig sikerül majd jól kivédeni egy-egy veszekedést, vagy jól kikerülni egy-egy peres ügyből. Mindig képes leszel arra, hogy tovább lépj. Nem vagy mindig önzetlen, sőt! Erősen és sokszor kíméletlenül harcolsz, nem adsz kegyelmet. Viszont saját problémáidnak megoldásában következetes és kitartó leszel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top