Horoszkóp

Napi horoszkóp (06. 04. vasárnap)





Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!
Rendkívül barátkozó, társaságkedvelő vagy ma, jól tudsz viselkedni minden csoportban. Majdhogynem túlzottan érzékeny vagy, de ehhez ugyanolyan mértékben járul a mások érzéseinek és kívánságainak pontos megérzése, és ezért elkerülöd azt, hogy bárkit is megbánts. Könnyű veled kijönni, alkalmazkodó és beleegyező leszel, kivéve, ha ellenkeznek veled, mert olyankor nagyon makacs tudsz lenni.







Bika (április 21 – május 20.)

Kedves Bika!
A családi életedben is el tudod érni a békét a becsületességeddel, a magad nyugodt és csendes módján általában mindent elérsz, amit akarsz, és a másikkal el tudod hitetni, hogy annak is tetszik a dolog. Fiatal korban ez makacsságban összegeződik, később céltudatossággá válik. Társaságban kedves és szimpatikus vagy, de nem teszel túl sokat az emberekért. Elvárod, hogy a barátaid megkeressenek.







Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!
Van egy tehetség benned az emberek számára, tudsz bánni a nagy tömegekkel és szívesen is teszed ezt. Becsvágyad csavaros eszű és gyakorlati világlátásodon alapul. Úgy gondolod, hogy egy vagy a tömegből és bármilyen magasra kerülsz is föléjük, mindig azt a kellemes és megnyugtató benyomást nyújtod a számukra, hogy nem felejtetted el, honnét jöttél. Sok szerencséd lesz ma, és ki is tudod használni ezeket.







Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!
Jóindulatú, udvarias, idealista és romantikus vagy. Praktikus világnézeted van, de nem nagy a hajlandóságod arra, hogy ezt cselekedeteidben is érvényre juttasd. Filozofikus és elvont gondolkodásra is képes vagy, valamint arra is, hogy ideológiád gyakorlati célokat szívjon magába. Művészi vagy alkotó természetű tevékenységben minden tőled telhetőt megteszel, ha idealizmusod konkrét kifejezést és elismerést találhat.







Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Gondolataid, érzéseid, terveid és céljaid széleskörűek, nagy vonalakban gondolkodsz és minden, amit csinálsz, magán hordozza a nagyság bélyegét, a kis dolgok nem érdekelnek – kevés pénz, kis érzelmek vagy kis tervek, ezeket egyszerűen nem érted meg. Ha nagy gondolataiddal és terveiddel szilárd alapokon állsz, anyagi sikereid lehetnek, mert jó üzleti érzéked van. Ha nem állsz szilárd lábakon a földön, gondolataid metafizikai spekulációkba repíthetnek.






Szűz (augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Nagyon kedves, bájos vagy, főleg a mai napon sok függetlenségérzettel és céltudatossággal. Pontosan tudod, hogyan kell megkedveltetni magad az emberekkel. Személyiséged a legnagyobb segítőd, sok érzelemgazdagsággal, mely mindig mély hatással van a másik nemre. Szükséged van szeretetre, együttérzésre, megértésre és ezt kész leszel nagylelkűen viszonozni. Érzelmességed és romantikusságod ellenére állhatatos vagy a szerelemben.







Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!
Ez az egyike a legszerencsésebb napjaidnak, anyagi problémák nem zavarnak, bár az idegességen kívül tudsz Te saját aggodalmakat is kreálni. Valamiképpen gondodat viselik, és eredeti helyzetedből tekintélyes fontosságú helyzetbe emelkedhetsz fel. A Nap és a Hold most kicsit haragszanak egymásra, így nem engednek Téged elkényelmesedni, emiatt talán kissé elégedetlen vagy, és az életedben több az izgalom, de így haladsz előre.







Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!
Erős és fantáziadús vagy mostanság, aki átlátja a dolgokat nagy vonalakban, nagy adag gyakorlati idealizmussal és keményfejűséggel, ami sikeressé tesz az üzleti vállalkozásokban, melyek előrelátást kívánnak, bátorságot és kivitelező képességet adnak. Senkinek nincs kétsége az állásfoglalásod felől, és habár hajlamos vagy a hibás ítéletekre is, éppen olyan határozott vagy, amikor tévedsz, mint amikor helyesen ítélsz.









Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!
Meglehetősen bájos, tehetséges, és sokoldalú vagy, de mindig van valami határozott célod a szíved legmélyén. Ha ez nem volna, „kedvesnek” lehetne Téged nevezni, mert kecsesség és könnyedség van a modorodban, ami megfogja az embereket, és népszerűvé tesz. Érted, hogy mit várnak az emberek a barátaiktól, a szerelmesüktől, a szerint tudsz viselkedni, de úgy, hogy közben egyéniségedet nem adod fel. Nem veszed magad túl komolyan, de tudod, mit akarsz elérni.







Bak (december 22 – január 20.)

Kedves Bak!
Egyike lehetsz a legnépszerűbb embereknek. Ügyességeddel barátokat szerezhetsz, és stabilitásoddal megtartod őket. Mert az Ikrek gördülékenységét és könnyedségét alátámasztja most a szilárd Bika jegyében álló Hold, és bár körülményeid és környezeted okozhatnak csalódást és boldogtalanságot Neked elszakadásokkal vagy megbízhatatlansággal, Te magad érintetlen és hűséges maradsz az ideáljaidhoz és barátaidhoz.







Vízöntő (január 21 – február 18.)

Kedves Vízöntő!
A csökönyösség, mely sokszor nehezen kezelhetővé tesz, ma átváltozik határozottsággá és ésszerűséggé, mely ellenállhatatlan hatalmat ad az emberek és környezeted felett. Kész leszel felelősséget vállalni, széles vállad van, és mindent el tudsz viselni. Belátással vagy minden iránt, emberek, művészet, üzlet iránt, jól ismered a saját értékeidet és a képességeidet, mellyel rabul ejtheted az embereket.







Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!
Energikusságodhoz nagy adag tapintatosság is járul, és ezekkel a jó tulajdonságaiddal elérhetsz mindent, amit csak célként kitűztél magadnak, és sok problémát el tudsz kerülni, sőt sokszor “megúszhatod” a dolgokat. Kos-szerű cselekvőképességed, életerőd, függetlenségi vágyad és magnetizmusod természetes szépséggel, bájjal párosul. Ma óvatosságod, mérlegelési képességed megszilárdíthatja helyzeted, még a komoly ellenségekkel szemben is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top