Horoszkóp

Napi horoszkóp (06. 05. hétfõ)





Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!
Tele vagy életenergiával és tettvággyal. Akkor érzed jól magad, ha mozoghatsz. A sportolás, kirándulás sokkal többet jelentenek a számodra, mint egy jó film, bármelyik moziban. Akkor érzed jól magad, ha történik valami. Bármikor benne vagy minden csínytevésben. Mozognod kell, hogy az energiáidat le tudd vezetni. Legjobb, ha már idejében elkezded kiválasztani azt a sport tevékenységet, amit a legmegfelelőbbnek tartasz, ajánlanám a küzdősportok valamelyikét.







Bika (április 21 – május 20.)

Kedves Bika!
Akkor érzed igazán védettnek magad, ha valaki átölel vagy megsimogat. Kevésbé a szavak, a családi légkör, inkább az érintések, a gyengédség közvetítik ma a szeretet érzését. Fontos, hogy szeretteid magukhoz öleljenek vagy megmasszírozzanak, vagy együtt sétálhassatok. Szükséged van a közelségre, akkor is, ha nagyon jól el tudod magad foglalni, örülsz, ha társaságban vagy. A meghitt együttléteket is nagyon sokra becsülöd.







Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!
Nagy kíváncsisággal nyitsz a világ felé. Nagyon jól érzed magad, ha a kérdéseidet megválaszolják. Szereted, ha beszélgetnek veled, főleg ha párod mesél, és azt párnáid közé bújva hallgathatod. Nálad a védettség érzése szoros összefüggésben van a gondolatok játékával, a beszélgetésekkel, a tudás közvetítésével. Minden intellektuális környezetben jól érzed magad. A könyvek hű segítőtársaid. Bár könnyen létesítesz kapcsolatot, nem szereted az ezzel járó kötöttségeket. Mint minden embernek, neked is szükséged van a védettségre, de hajlasz arra, hogy a túl sok érzelemre objektív semlegességgel reagálj.







Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!
Fölöttébb ragaszkodó érzékeny ember vagy. Ezért nagyon fontos számodra a szeretetteljes családi légkör. A szeretet, a gyengédség, az odaadás legalább olyan elengedhetetlen dolog, mint az étel vagy az ital. Mivel minden hangulatváltozást megérzel, nagyon fontos, hogy akik körülötted élnek, beszéljenek a problémájukról, mert ha nem teszik, úgy is megérzed, hogy valami nincs rendben, és szenvedsz tőle, esetleg velük szemben ideges, netán agresszív leszel.







Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Sok mozgásra van szükséged. Mindent ki kell próbálnod. Nem félsz az ismeretlen emberektől, sőt azt találod igazán érdekesnek, ha történik végre valami. Nagyon jókedvű vagy. Nyitott, spontán, nyíltszívű, szeretsz játszani, szórakozni. Bátorsággal, belső tűzzel, kreativitásodat kifejezésre juttatva indulsz a világ felfedezésére. Szereted, ha figyelnek rád, ha megcsodálnak, és sok mindent meg is teszel annak érdekében, hogy a középpontba kerülhess. A közönség nagyon fontos a számodra.






Szűz (augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Ahhoz, hogy jól érezd magad, rendszerezett környezetre van szükséged. Nagyon jó a megfigyelőképességed, és sok idő kell, hogy azt a sok összegyűjtött benyomást, ami naponta ér, feldolgozd. Emiatt azt gondolhatják rólad, hogy lassú és körülményes vagy. Pedig egyszerűen csak alaposabb vagy a többi embernél. Ahhoz, hogy jól érezd magad, minden dolognak a helyén kell lennie. Minden tárgyadat bizonyos rendszer szerint rendezed el.







Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!
Számodra a tudat, hogy szeretnek és elfogadnak, sokkal fontosabb, mint más embereknek. Csak harmonikus környezetben érzed igazán jól magad. Saját vágyaidat és igényeidet gyakran a háttérbe szorítod a béke érdekében. Sokszor csak azért, hogy környezeted dolgát megkönnyítsd, alkalmazkodsz. Nagy valószínűséggel jól kezelhető embernek tartanak, mert feletteseid akaratának képes vagy engedelmeskedni.







Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!
Nagyon erős, szenvedélyes érzéseid vannak. Nem hagyod, hogy a szép szavak befolyásoljanak, hanem tudatod mélyén érzed, ki mit gondol. Azzal a megdöbbentő képességgel rendelkezel, hogy intuitív módon mindent megérzel. Te viszont egyáltalán nem engeded, hogy a kártyáidba belelássanak, így környezeted gyakran felteszi a kérdést, mi is játszódhat le benned. Rejtélyes, átláthatatlan léted sokakban különleges vonzalmat kelt.









Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!
Nagyon mozgékony vagy. Tele életkedvvel, érdeklődéssel fordulsz minden felé, és bármi könnyen lelkesedésbe hoz. Nem vagy éppen hízelkedő típus, amikor eszedbe jut, gyorsan odaszaladsz kedvesedhez, átöleled, és már futsz is visszadolgozni. Ránevetsz a világra, és a világ visszanevet rád. Vidám, szárnyaló viselkedésed sok kaput megnyit előtted, ami csak megerősíti benned a feltételezést, hogy alapjában véve minden nagyon jó.







Bak (december 22 – január 20.)

Kedves Bak!
Állandóságra és rendszerezett környezetre van szükséged, hogy jól érezd magad. A szabályozott napirend, állandó étkezési és alvási időkkel biztonságot ad neked. Különösen nagyon érzékenyen reagálsz a megszokott ritmus felborulására. Ahhoz, hogy kiegyensúlyozott légy, arra a bizonyosságra van szükséged, hogy minden a megszokott kerékvágásban halad. Védettséget csakis megbízható környezetbe találsz. Nem szép, harmonikus légkörre vágysz, sokkal inkább a szabályok ismeretére van szükséged.







Vízöntő (január 21 – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Kíváncsian figyeled a környezetedet, és végül a saját utadat járod. Különleges szeretnél lenni. Lelked mélyén tudod, hogy egyedi vagy, és újra meg újra megpróbálod ezt az egyediséget kifejezésre juttatni. Nem vagy éppen hízelkedő, inkább a barátság a fontos. Tudsz hűvös és távolságtartó is lenni, és világosan kinyilvánítod, hogy nem tűrsz beavatkozást a személyes ügyeidbe. Környezeteddel ezt feltétlenül el kell fogadtatnod. Nagyon rosszul fogod érezni magad, ha ők helytelen aggodalmaskodásból valamibe belekényszerítenek.







Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!
Ami a közvetlen környezetedben történik, azt észleled, és megpróbálod feldolgozni. Képek, szavak és gesztusok, amit mások egyáltalán nem észlelnek, a te kedélyedre tartós hatást gyakorolhatnak, és általában rendkívül hosszú idő kell, hogy ezeket feldolgozd. Nyitottságod és érzékenységed miatt a környezeti benyomások hatalmas áradatának vagy kitéve, melyek nagyon félelmetesek lehetnek. Szükséged lenne egy nyugodt otthonra, ahol biztonságban érezheted magad, és egy olyan partnerre, aki egyszerűen csak ott van, és a karjaiba vesz, ha a sok probléma eláraszt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top