Horoszkóp

Napi horoszkóp (06. 06. kedd)





Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!
Hatalmas lendülettel látsz a munkához, bár, ha első próbálkozásra sikerül elvégezned valamit, már fordulsz is a következő kihívás felé. Ma nem igazán lesz rád jellemző a kitartás. Az akadálynak kétszer-háromszor is nekifutsz teljes erőből, ha mégsem sikerül, hamarosan feladod. Mivel fontos neked a versenyszellem, örömmel reagálsz arra, ha a munkádban egy kis játékosság is van, versenyzésre késztetve munkatársaidat.







Bika (április 21 – május 20.)

Kedves Bika!
Igyekezz mindenre hagyni magadnak egy kis időt. Mindent alaposan át kell gondolnod, minden új dolgot tökéletesen körbe kell járnod, hogy meg tudd ismerni. Érzékeid útján is szeretsz mindent megismerni, ezért nem árt, ha megkóstolod az új ételt, mielőtt még feltálalnád a családnak. A gyakorlatias dolgokat szereted. Az absztrakt „tananyaggal” meggyűlhet a bajod. Időre van szükséged, míg az új információkat fel tudod dolgozni.







Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!
A Merkúr szárnyakat kölcsönöz az értelmednek, érdeklődésed határtalanul megnő. Kimondhatatlan kíváncsisággal nyitsz a környezeted felé. Amennyiben a születési horoszkópodban a saját uralkodód nem kap nagyon rossz fényszöget, kitűnhetsz éberségeddel. Mindenki iránt érdeklődsz, mindenkivel kapcsolatba tudsz lépni, és mindig van mit mondanod, sőt az utolsó szó mindig a tiéd kell, hogy legyen. Gyengeséged a szétszórtságra való hajlamod, hiszen mindent érdekesnek tartasz. Nyitottságod által széles műveltségre tehettél már szert, sokkal többet tudsz egy témáról, mint amit mások képzelnek rólad.







Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!
Csak akkor tudsz az ismeretlen külvilág felé nyitni, ha jól érzed magad. Otthonos légkörre van szükséged. A tanulás neked mindig szembenállást jelent az újjal, az ismeretlennel. Ahhoz, hogy megengedd magadnak a szellemi újdonságokkal való ismerkedést, a külső környezetnek otthonosnak kell lennie. Intellektuális teljesítményednek motorja a szeretet. Az ember áll nálad a középpontban. Idegen személyek nem tudnak motiválni, a szakkönyvekkel vagy a számítógéppel nem tudsz mit kezdeni, szükséged van az emberi kapcsolatokra.







Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Erős impulzusokat kapsz az önérdek irányából. Mint mindenkinek, neked is nagy szükséged van az elismerésre. Ma egyáltalán nem lesz rád jellemző az aprólékosság. Így szeretsz majd ellenszegülni, ha bárki utasításának kell eleget tenned. Nehezedre esik előre nyomtatott íveket kitöltened, minden kézírást igénylő munkát kínzásként élsz meg. Akkor vagy boldog, ha kreativitásodat használhatod. A mai nap feladata: kreatív önmegvalósítás íráson és beszéden keresztül.






Szűz (augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Gyakorlatiasság és aprólékosság jellemez. A lelkesedés vagy az érzelmi kitörések, valamint a becsvágy egyaránt ismeretlenek a számodra. Elkönyveled a bevételeket és a kiadásokat, és elégedett vagy, ha a mérleg megegyezik a kassza tényleges végső értékével. Ehhez hasonló a gondolkodásmódod is, objektív és gyakorlatias. Ahogy belátod valaminek a hasznosságát, akár órákon át is képes vagy gyakorolni. A jelenben élsz, de amit tanulsz, azt befektetésnek tekinted a jövőbe. Gondolkodásmódod kritikus és alapos.







Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!
A mai napon kiemelt helyre kellene állítanod a kultúrát. Minden iránt érdeklődsz és nagy közléskényszerrel rendelkezel. Sokoldalú vagy és kíváncsi. De érdeklődésed nem egyszerűen a dolgok sokoldalúságára vonatkozik, mint inkább az emberiség kulturális vívmányaira. Nem szabad lebecsülni a harmónia iránti igényedet. A konfliktusok, akár a szülőkkel, akár a társaddal, akár a gyermekekkel komolyan befolyásolják hangulatodat. Téged csak szeretettel és elismeréssel lehet ösztönözni.







Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!
Mindig a mélységek felé tekintesz. Az istenek hírnökének információja számodra túl banális és felszínes. A szárnyaló közvetítőre láncot raksz, lehúzod a mélységbe, és az alvilág légköréből kölcsönöznél most inkább gondolatokat. A te Merkúrod nem érdeklődik bármi iránt, nem mindenkivel szemben barátságos és rugalmas, hanem kiválasztja „áldozatát”, érdeklődési területét, és teljes szenvedéllyel és konoksággal beleássa magát. A könyvek mágikus erővel hatnak rád, valami mindig megbújik mögöttük. Ha valami elkezd érdekelni, azt csak teljes „gőzzel” tudod végezni.









Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!
Inkább az összefüggések érdekelnek, mint a részletek. A „miért” kérdés legalább olyan fontos, mint a „mi ez”. Kevésbé lelkesedsz az ismétlésért, a gyakorlásért. Máskor is, de ma különösen utálni fogod az aprókockás papírt, és az ennek megfelelő gondolkodásmódot sem kedveled. Azt vagy hajlandó tanulni, ami a személyes érdeklődésedet felkelti, és akkor, ha átlátod a tananyagot. Valószínűleg szívesen hajlandó vagy a tanultakat másoknak átadni, szívesen vállalod a tanár szerepét.







Bak (december 22 – január 20.)

Kedves Bak!
A Merkúr ma a te személyednek tartást és irányt ad. Hozzásegít ahhoz, hogy komolyan vegyenek, másrészről viszont megnyirbálod a szárnyát az előírások által: mi az, amit szabad, mi az, amit meg kell tanulni. Az előírt normákhoz szereted tartani magad, így nagy önállósággal lépsz a nyilvánosság elé, és igyekszel az elvárásoknak megfelelni. Minél jobban vagy képes felfogni az idő fogalmát, gondolataidban nemcsak a mai, tegnapi és holnapi napokkal foglalkozni, annál nagyobb sikereket fogsz elérni.







Vízöntő (január 21 – február 18.)

Kedves Vízöntő!
A Merkúr neked az „itt és most” határain túllépő gondolkodás képességét adja. Jobban otthon vagy a science-fiction területén, mint a mindennapokban. Elképzeléseid minden határt túlszárnyalnak. Újra és újra meglepetést okozhatsz ötleteid gazdagságával, és jövőről való elképzeléseiddel. Alapvetően nyílt, barátságos, minden iránt érdeklődő vagy. Ha nem érzed úgy, hogy gondolataid szabadságában, érdeklődési köröd megválasztásában gátolnak, könnyedén tudsz minden feladatot ellátni.







Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!
Ha Mercuriust mint az istenek hírnökét elképzeljük, ahogy éppen Neptun birodalmában jár, egy szárnyaló teknősbéka képében láthatnánk. A teknősbékák a földön nehézkesen járnak, te is sokkal jobban érzed magad otthon a fantázia világában. Időt kell szakítanod az álmodozásra, ma képtelen leszel koncentráltan figyelni. Ha viszont tudod, hogy élénk képzeletedet használhatod, teljesen feléledsz. A barátságos légkör, a kollegáiddal, feletteseiddel kialakult jó kapcsolat lehetővé teszik a számodra, hogy fenntartás nélkül tudj figyelni a munkádra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top