Horoszkóp

Napi horoszkóp (06. 07. szerda)





Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!
Alapvetően optimista hangulatban vagy. Egészséges öntudattal rendelkezel, és – ahogy mondják – a szíved is a helyén van. Bizakodóan veszed céljaid felé az irányt, és így el is érheted, amit akarsz. Mivel sok minden könnyedén sikerül, vigyázz nehogy a siker hamar a fejedbe szálljon. Ahhoz, hogy az idealizmustól és a mértéktelenségtől megvédhesd magad, tetteid következményével néha szembe kell nézned.







Bika (április 21 – május 20.)

Kedves Bika!
Különösen erősen vágysz a dicséretre, az elismerésre, anélkül, hogy többet tennél érte. Hajlamos vagy azokat a szerepeket felvenni, amelyek a legtöbb feltűnést keltik, anélkül, hogy belegondolnál, vajon illik-e a személyiségedhez. Hallgass a jóindulatú kritikákra, csak fel szeretnék hívni rá a figyelmedet, hogy most helytelenül cselekszel. A világ elfogad téged olyannak, amilyen vagy. Büszkén és szabadon járhatod utadat, hidd el, hogy így is sikerül minden.







Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!
Nagyon kedves tudsz lenni, de össze is törheted mások szívét. Különös tehetséged van arra, hogyan kell másokat az ujjad köré csavarni. Erős kisugárzásod van, mások ellenállása úgy olvad el, mint a hó a tavaszi napfényben, és nehezükre esik neked nemet mondani. Nagy elvárásaid vannak a környezeteddel szemben. Optimizmusod miatt mindent világos színben látsz, de mindig visszahúznak a realitás talajára, ezért sokszor csalódnod kell. Ez nem zavar, hamar elfelejted, és megint vidám vagy.







Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!
Úgy viselkedsz ma, mint az a gyermek, aki a Télapóra vár, de az sosem jön el. Két lehetőséged van: vagy csalódva elfordulsz a valóságtól, és továbbra is álmodozol, vagy elfogadod, és megpróbálod a helyzetből a legjobbat kihozni anélkül, hogy segítségre várnál. Természetesen a második lehetőség a hasznosabb. El kell fogadnod, hogy némelyik vágyad teljesíthetetlen. Ez könnyebb úgy, ha megbeszéled a környezeteddel, és hallhatod, hogy nekik is vannak olyan álmaik, amik sosem teljesülhetnek.







Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Ma könnyen kiállítási tárgynak érezheted magad, akinek nem veszik észre a sajátosságait. Úgy érezheted, könnyen lecserélhető vagy, és a környezeted egyszerűen elmegy a neked fontos dolgok mellett. Mivel itt kifinomult érzelmi reakciókról van szó, ezt nehezedre fog esni megfogalmazni. Viselkedésedre jellemző lehet a nagyvonalúság, de a fennhéjázás is, mások könnyen azt hihetik, nem is akarod, hogy komolyan vegyenek. Mindegy, hogy a kívülállók mit látnak, nagyon érzékeny vagy, és társad odaadására és szeretetére van szükséged.






Szűz (augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Nemcsak verbális kifejezőeszközeidnél nehéz mértéket tartanod, de gondolkodásmódod is nagylelkű. Sok mindent átlátsz, de a kis apróságok megakasztanak. Például a nyelvtani szabályokért nem tudsz lelkesedni. De ha arról van szó, hogy idegen nyelven fejezd ki magad, mindenféle gátlás nélkül folyamatosan beszélsz majd. Bármiből ki tudod magyarázni magad, azonnal egy tucat ötleted támad. Ha megtanulsz a valóság talaján maradni, nagyon jó szónok válhat belőled, aki képes mások meggyőzésére és lelkesítésére.







Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!
Nagyon kedves vagy, könnyen kötsz másokkal barátságot. Mindenkiben csak a legjobbat látod. Magatartásod másokból azt váltja ki, hogy megpróbálják legjobb oldalukat mutatni, így emberi kapcsolataidban sok pozitív tapasztalatra tehetsz szert. Szereted az együttléteket, az együtt étkezéseket, a szép ruhákat, a luxust. Hagyd ma magad kényeztetni, nem baj, akármennyit költesz is. Szükséged van az elismerésre. Minden kedvességedet képes leszel bevetni környezeted szeretetéért.







Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!
Ha találsz lehetőséget arra, hogy jobb megvilágításba tüntesd fel magad, nem tétovázol. Céljaid elérésének egy kis hazugság sem lehet gátja. Egy kedves mosollyal bármit elérhetsz. Különösen fontos, hogy ma megértsd: az őszinteség a hízelkedésnél előbbre való. Ha megtanulod, hogy a kedvességnek is vannak határai, és azt nem mindig szabad vágyaid beteljesítéséhez felhasználni, akkor emberi kapcsolataidban igazi arcod is előtűnhet.









Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!
Ha valamibe belekezdesz, biztos lehetsz benne, hogy sikerülni fog. Az önbizalom segít az előrejutásban, és olyan dolgokat is sikerül majd megvalósítanod, amelyről mások még csak nem is álmodoztak. Mivel nagyon meggyőző tudsz lenni, könnyen kapsz támogatást, és ritkán ütközöl ellenállásba. A cselekvéshez motiváltságra van szükséged. Ha hiányzik az ösztönzés vagy a lelkesedés, egyszerűen nem teszed a dolgod. De ha beindulsz, nem lehet visszatartani.







Bak (december 22 – január 20.)

Kedves Bak!
Könnyen az a benyomásod támadhat, hogy nem vesznek észre, és ezt megpróbálod túlzó viselkedéssel kiegyenlíteni. Ebből az okból valószínűleg agresszívebbnek, veszekedősebbnek tűnhetsz, mint valójában vagy. A téged figyelők mások letámadására ösztönöznek. Abban, amit teszel, a publikum felkorbácsoló befolyása érzékelhető. Talán kerékpáron hajmeresztő mutatványokkal lelkesíted a közönséged, tehát sokkal tetterősebb leszel, ha valaki néz, figyelmet és elismerést vársz, és ezt meg is kapod.







Vízöntő (január 21 – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Az évek folyamán remélhetőleg egészséges önbizalom alakult ki benned. Meg kell értened, hogy néha elismerésként megveregetheted a saját válladat, nem kell mindig a mások dicséretére áhítoznod. Így megtanulhatod, hogy hatalmas tetterődet hosszú távú céljaid szolgálatába állítsd, nem kell azt egy kis figyelemért elfecsérelni. Kezdeti hajlamod, hogy erődet mások előtt fitogtasd, az idők során átalakulhat benned, és energiáidat fontos céljaid megvalósítására fordíthatod.







Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!
Úgy érezheted magad, mint akinek a születésétől fogva be kellene valamit pótolnia. Hajlasz arra, hogy egy nézetet átvegyél, és azt abszolút igazságként kezeld. Lehetséges, hogy a mindentudót játszod, amitől mindenki a falnak megy. Sokáig hajtogatott egyoldalú véleményeddel másokból kikényszerítheted, hogy azt megkérdőjelezzék, és így létrejön egy véleményalkotási folyamat, amely végül is több türelemre és nyitottságra ösztönöz majd.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top