Horoszkóp

Napi horoszkóp (06. 11. vasárnap)





Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!
Hatalmas vállalkozó kedvvel, és nagy küzdőszellemmel rendelkezel. A környezeted hátán futkos a hideg, ha meghallja, mit is találtál ki a következő hétre. Ma az utcán is csak fáradhatatlan védőangyalodnak köszönheted az életedet, hiszen pillanatok alatt elfeledkezel magadról. Ha valami nem az akaratod szerint történik, hangosan, dacosan reagálsz. Ha valaki esetleg az alattad lévő szinten lakik, órákig panaszkodhat arról, hogy mennyire zeng az egész lakás a kiabálásodtól, járkálásodtól.







Bika (április 21 – május 20.)

Kedves Bika!
A Mars ma neked egyik oldalról állhatatosságot kölcsönöz, a másik oldalról viszont a mozgékonyságodat gátolja. Lehet, hogy lassú vagy, de biztosan mozogsz. Ha egyszer elindultál, mégy a magad útján. Iránymódosítást csak korlátozott mértékben fogadsz el. Nagyon jól el tudod magad foglalni. Csodálnivaló kitartással helyezed a dolgaidat egyik helyről a másikba, egyik dobozból a másik fiókba. Ha valaki megzavar a rámolásban, hangos tiltakozással reagálsz.







Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!
A mai nap a döntéseké: világos „igen” valamilyen lehetőségre, és egyértelmű „nem” a másikra. Csak így lehet cselekedni. Ma a Mars ezt súgja neked: választhatod ezt! Vagy inkább ezt?! Vagy itt még egy harmadik lehetőség! Nyitott vagy minden újra, kíváncsian érdeklődsz környezeted iránt. Nagyon szeretsz felfedező utakra indulni, és mindent kipróbálni, amire lehetőséged van. Lehet, hogy sokat, és szívesen mozogsz, de csak akkor, ha valami érdekes csalogat. Az izmokat csak a mozgás szeretet miatt megtornáztatni, a versenysport nem a te stílusod.







Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!
Nem tudsz akaratod szerint cselekedni, figyelembe kell venned a saját és mások érzéseit is. Úsznod kell ott, ahol mások futnak. Ahol egy tipikus erőpróbával kell szembe nézned, ott a vesztesekhez fogsz tartozni. Meg kell találnod az erősségedet. Az valahol az érzelmek területén lesz. Biztonságos környezetre, hangulatos légkörre van szükséged ahhoz, hogy elindulhass a felfedezésekre. Egy kicsit félénk leszel, ha valamilyen új mozgást kell kipróbálnod.







Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Nem közlöd, hogy mit akarsz, hanem egyszerűen megteszed. Nem kérdezel, nem tétovázol, belevágsz abba, amit kitaláltál. Ami nem tilos, az engedélyezett. A környezetednek feltűnhet, hogy mindig egy lépéssel mögötted kell járniuk. A mozgás, a sport és minden más tevékenység akkor szórakoztatóbb, ha nézik is. Sok figyelemre van szükséged, ha ezt nem kapod meg, hajlandó leszel azt negatív formában is kiharcolni. Ha valaki az utadba áll, nagyon dühös leszel, és haragodat világosan kifejezésre is juttatod.






Szűz (augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Légy óvatos, ne forgácsold szét erődet. Van egyáltalán értelme és célja annak, amit teszel? Kinek használsz vele? Ilyen kérdések mellett inkább a hatékonyság kerül előtérbe. A körülötted lévő világot nagyon óvatosan fedezed fel. Életedben maximum egyszer égeted meg a kezedet a vasalóval, nagyon kevés kötszerre, sebfertőtlenítőre és sebtapaszra van szükséged. Óvatosan mozogsz, sokat gyakorolsz. Általában először végig gondolod, hogy mit is akarsz cselekedni, ezért félősnek, visszafogottnak látszol.







Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!
Az illemszabályokhoz kell tartanod magad. Így ellenfeledet nem fogod a lakásból kidobni, hanem csak udvariasan kitessékelni. Újra és újra el kell döntened, az én vagy a te fontosságát akarod hangsúlyozni. Könnyen alkalmazkodsz, könnyen kezelhető leszel, mert a nyílt ellenálláshoz most nincs erőd. Inkább vállald fel a békebíró szerepét. A barátságos fellépéssel, az udvarias viselkedéssel ma könnyebben fogsz célba érni.







Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!
Minden, ami láthatatlan vagy tilos, különösen ösztönöz majd a felfedezésekre. Neked semmit sem lehet megtiltani. A „nem” számodra közvetlen felszólítást jelent arra, hogy a tiltottat megtedd. Ha a szituációnak érzelmi színezete is van, az még jobban csábít. Szeretsz meghúzódni a háttérben, és akkor válsz aktívvá, ha senki sem figyel, de akkor semmi nincs tőled biztonságban. Ha valamit a fejedbe veszel, nagyon nehéz attól eltántorítani, képtelen vagy a kompromisszumra, nem leszel másokra tekintettel, és nagyon jók a megérzéseid.









Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!
Te szeretnél az első lenni. Szeretnéd megmutatni a világnak, ki is vagy te, nagyobb dimenziókban szeretnél mozogni. Megpróbálsz másoknál még vakmerőbb lenni, még magasabbra mászni, még gyorsabban futni. Szeretnéd érezni, hogy valamiben te vagy a legjobb. Ez a magabiztosság hozzásegít ahhoz, hogy tényleg sikeres légy. Nagy lelkesedéssel kezdesz hozzá bármihez, és az általában már elsőre sikerül is. Meg vagy győződve annak helyességéről, amit teszel, lelkesedéseddel másokat is magaddal tudsz ragadni.







Bak (december 22 – január 20.)

Kedves Bak!
Céltudatosság, kitartás, fegyelmezettség, kötelességtudat, magadtól is tudod, mit kell tenned. Te vagy a leghatékonyabb, és a legmegbízhatóbb. Környezetedet csak kis lépésben fedezed fel. Ha kirándulni mégy, nagyon vigyázz, hogy a lábad nehogy megkarcold, vagy a nadrágod el ne szakítsd, inkább vigyél olyan ruhát a túrára, amit kevésbé sajnálsz. Ma nem érzel késztetést a határok átlépésére, viszont, ha a becsvágyadat sikerül valakinek felkeltenie, pl. egy sportverseny alkalmával, hatalmas erőket vagy képes megmozgatni, és nem ismered a kíméletet.







Vízöntő (január 21 – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Nincs szükséged példaképre. Kitűnsz ötletgazdagságoddal. Nem ismered a lehetetlent. Minél idősebb leszel, annál inkább fogod először inkább átgondolni a cselekedeteidet, felméred esélyeidet a sikerre, és csak azután lépsz a cselekvés mezejére. A cselekvés és az elképzelések szorosan kapcsolódnak egymáshoz. Ha valami ötleted támad, nemigen halasztod el annak megvalósítását, nem könnyű téged irányítani, akaratosságod nem ismer határokat.







Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!
A Mars a te akaratodat ma fehér tüllbe öltöztette, és egy hangulatérzékelőt tett a kezedbe, egy békegalambot ültetett a válladra. Hogyan is tudnál ilyen felszerelésben harcolni? Minden szenvedéssel azonosulni tudsz, mindent megérzel, a fájdalmat, idegességet, dühöt, csalódást, szomorúságot, félelmet, bizonytalanságot. Bármit teszel, rögtön tudod, milyen érzelmet váltasz ki a másikból. Ilyen körülmények között nehéz a saját akaratodat érvényesíteni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top