Horoszkóp

Napi horoszkóp (06. 12. hétfõ)





Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!
Amikor a maihoz hasonló bolygóállások láthatók az égen sokszor az ember egy utópikus világot keres, ahová elmenekülhet a hétköznapi valóság elől; szerintem valahogy így szeretnél tenni te is. Egy percre se hidd, hogy a drogok vagy az alkohol segíthet ebben. Lehetnek jó meglátásaid, de csak egy idő után mondható meg, hogy azok mennyire valóságosak. Vigyázz az éles szerszámok használatával, a Mars könnyen sérti a bőrt, akár kenyérvágás közben is.







Bika (április 21 – május 20.)

Kedves Bika!
Temperamentumosság kíséri ezt a jelentős alkotó időszakot. Legyőzhetsz minden akadályt, amely a szabad önkifejezés útjában áll. Magas szintű, de nemes önbizalom jellemez majd. Utazás is lehetséges, ami lehet egy jelképes utazás is átvitt értelemben. A gondolkodás, vagy filozófia újabb határait érheted el. Hirtelen anyagi nyereség adódhat, ajándék, örökség vagy egyéb jövedelem, amiért nem kell megdolgoznod.







Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!
Kedvezőtlenek az aspektusok utazásokkal kapcsolatban, rossz lehet a hangulatod, előfordulhat betegség, hajlamos vagy túlhajtani magad, és jobban pazarolsz, mint kellene. Helytelen döntéseid lehetnek pénzügyekben, spekulációkban, csalódások érhetnek hivatalos szervekkel kapcsolatban. Kísértést érezhetsz a talán értelmetlen túlköltekezésre, később pedig ezen időszak végeztével majd üres zsebeidet tapogathatod.







Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!
A hangsúly a lehetőségeken van. Lehet, hogy új, vagy másik állást kínálnak fel neked, mert hallottak a képességeidről, így az ajánlat váratlanul érkezik. A lehetőségek és az új fejlemények hozzájárulnak az előrejutásodhoz. Talán utazni fogsz, esetleg más költségén. Általában minden virul körülötted, és sok váratlan esemény következhet be, kellemes meglepetések vagy győzelmek várhatók, esetleg nyeremény.







Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Karriered szempontjából eljött az ideje, hogy erőfeszítéseid végül méltó elismerésben részesüljenek feltéve, hogy tartózkodtál az önző vagy domináns megnyilvánulásoktól. Pályamódosításra is sor kerülhet a hagyományosabb Jupiteri irányokban, pl. jog, orvoslás, felsőfokú tanítás, gyógyítás vagy utazás. Mindenesetre munkád miatt valószínűleg utaznod kell majd ezekben a napokban. Önbizalmad erősödik és minden bizonnyal remekül fogod érezni magad.






Szűz (augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Ha nem hagyod figyelmen kívül az apró betűs részleteket, akkor sikeres üzletkötésekre, üzleti tárgyalásokra számíthatsz. Célszerű lenne aláírás előtt jogászokkal átnézetni szerződéseidet. Ilyenkor képesek vagyunk összefüggéseiben látni az egész képet, de te ne akard másokra kényszeríteni elképzeléseidet. Ez az az időszak, amikor célba érhetnek a mintegy hat éve dédelgetett terveid. Most további tervek készítésére is alkalmas az idő. Itt is ügyelj azonban a részletekre.







Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!
A probléma abban áll, hogy ilyenkor annyira energikusnak és erőteljesnek érzed magadat, hogy túl sokat vállalsz fel, vagy értelmetlen kockázatokba bonyolódsz. Energiád és erőd határtalannak tűnik, különösen a fizikai tevékenységek területén. Itt az ideje, hogy valamilyen új fába vágd a fejszédet, leginkább olyasmibe, ahol tökéletes időzítésre van szükség. Néha azért ne felejts elpihenni sem.







Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!
Ettől az időszaktól annyi energiát nyerhetsz, hogy alig bírsz majd magaddal. A máskor oly nehéznek tűnő akadályokat most könnyedén legyűrheted. Nem szabad túlhajtanod magad, mert ez előfordulhat anélkül, hogy észrevennéd, és ezért később fizetned kell. Bármilyen tevékenységhez megfelel az idő, ami energiát és fizikai erőbedobást igényel. Ha nem kívánsz új családtagot, fordíts nagyobb figyelmet a fogamzásgátlásra.









Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!
Ha önző indítékok vezérlik tetteidet, akkor abban az illúzióban ringathatod magad, hogy a világon minden rendben van körülötted, pedig ez nem így van, ami könnyen csalás vagy félreértés áldozatává tehetne téged. Inkább kerüld a szerencsejátékokat vagy kockázatos befektetéseket. Ez idő tájt jobban előtérbe kerülhet idealista természeted, hajlamos leszel a lelkiség és a misztika felé fordulni, és abban megtalálni mindazt, amit kívül hiába is keresnél. Tartsd nyitva szemedet lelki síkon is.







Bak (december 22 – január 20.)

Kedves Bak!
Óriási lendülettel és energiával törekszel a sikerre, a hatalom megszerzésére és keményen meg is dolgozol érte. Most valóban sikerre vihetsz valamit, amin jó ideje munkálkodtál. Használd fel okosan ezt az energiát és erőt. Itt most a hatalom kérdése kerül terítékre: hogyan szerezd meg és hogyan használd fel? Fordítsd önmagad fejlesztésére, miközben kitartasz a legszebb elképzeléseid mellett, így életeden nagymértékben javíthatnál.







Vízöntő (január 21 – február 18.)

Kedves Vízöntő!
A változás, megújhodás, átalakulás időszakát éled most. Ez lelki vagy anyagi szinten is működhet, de az egyik hatással lesz a másikra. Nagyobb szabadságra törekszel, hogy igazi belső éned megmutathasd. Feletteseid felfigyelhetnek rád, és hatalmi pozícióba helyezhetnek téged. Ez esetben ne élj vissza helyzeteddel, illetve azt ne öncélúan használd fel, őrizd meg tartásod, és dolgozz egy kicsit a közösség javára is.







Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!
Erősen vágysz a sikerre és kész vagy keményen megdolgozni érte. Tulajdonképpen nagy sikereket érhetsz el, vagy elveszíted azokat. Meg kell győződnöd arról, hogy elképzeléseid valóban megérik-e a fáradságot. Szükség esetén bátran változtass rajtuk. Sikerhajszád miatt – talán akaratlanul is – összeütközésbe kerülhetsz feletteseiddel. Legyél minden tekintetben nagyon tisztességes. Jogi konfliktusok is felmerülhetnek ilyenkor. Figyelj oda, hogy minden ügyleted tiszta legyen és legális.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top