Horoszkóp

Napi horoszkóp (06. 17. szombat)





Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!
Kétségeid támadhatnak, és bizonytalanul érezheted magadat, talán még az is eszedbe jut, hogy mindent feladsz és visszavonulsz a világtól, mint egy remete. Félelmek is gyötörhetnek, minden különösebb ok nélkül. Gondolj arra, hogy mindez csak átmeneti jelenség. Keresd az életvidám, lendületes barátok társaságát, ők jelentik az igazi és szükséges segítséget, amikor úgy érzed, hogy már a „gödörben” vagy.







Bika (április 21 – május 20.)

Kedves Bika!
Kiváló alkalom, lelki, szellemi vagy okkult tárgyak tanulására. Kellően szilárd lelki állapotban most képes leszel anélkül elsajátítatni a tudnivalókat, hogy összezavarodnál vagy félresiklanál. Állhatatosan tudsz dolgozni ideáljaid valóra váltásán anélkül, hogy kibillennél egyik vagy másik irányba. Kész leszel az önfeláldozásra is ha kell, és a problémákhoz, nyugodtan, józanul tudsz nyúlni. Nem ártana legalább egy rutin orvosi vizsgálatot elvégeztetned.







Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!
Jobb, ha ma nem foglalkozol spekulációval vagy szerencsejátékkal. Ne vállalj túl sokat magadra. Túlzottan optimista és idealista beállítottságú gondolkodásod pillanatnyilag felhőbe burkolja előtted a valóságot és így könnyen elsiklik figyelmed valamilyen fontos dolog felett. Segíteni akarsz másokon, de kérdés, hogy ők valóban igénylik-e a segítségedet, vajon valóban szükségük van-e rá és tudnak-e belőle profitálni.







Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!
Idealizmusod annyira túlteng, hogy elveszítheted maradék realitásérzékedet és mindent egy nagyon rózsaszín szemüvegen keresztül látsz. Ez természetesen problémákhoz vezethet. Azzal a realitással kell most megbirkóznod, amely körülvesz téged, és minden menekülési kísérlet – vallásos kultuszok, drogok, vagy bármi, késlelteti fejlődésedet. Egy kis álmodozás nem árt, de ha ez kezdi már hátrányosan érinteni életedet, felejtsd el és láss munkához.







Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Barátok és rokonok közötti kölcsönös előnyökre számíthatsz. Legalábbis nem valószínűek a konfliktusok, szívesen töltitek egymás társaságában az időt és igyekszel valamilyen módon segíteni rajtuk, amennyire csak tudsz. A fokozott szellemi éberség és érdeklődés időszaka ez, jelentőségteljes meglátásokhoz segít önmagaddal kapcsolatban – tágabb összefüggéseiben látod majd a dolgokat. Most optimista és életigenlő vagy, és ez minden bizonnyal visszasugárzik rád az élet szinte valamennyi területéről.







Szűz (augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Céljaidnak és törekvéseidnek legmagasabb szintjéhez viszonyítva a lehető legjobbnak ígérkeznek ezek a napok. Tartsd távol magadat az anyagias gondolkodástól, a gyakorlati jutalmak vagy jutalékok adva lesznek, mivel egész lelkeddel a széles társadalmi, művészi vagy humánus céloknak szenteled magad. Készülj fel szokatlan és látványos fejleményekre. Legyél képes minden irányban szélesíteni a látókörödet. Legrosszabb megnyilvánulásában ez a tranzit elhízáshoz, fizikai mértéktelenséghez vezethet.







Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!
Előfordulhatnak személyes konfliktusok és hatalmi harcok a munkahelyeden, de máshol is. Próbálj meg együttműködni másokkal, közös célok érdekében és akkor még biztosabb lehetsz a sikerben. Ha szabadjára engednéd energiáidat, és mint az ámokfutó, másokat agyontaposva törtetnél felfelé, könnyen sérüléseket szenvedhetnél balesetben vagy más emberek miatt. Lehetőleg kerüld el a kétes taktikákat, alvilági elemeket és veszélyes helyzeteket.







Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!
Ez az időszak lehetővé teszi a számodra, hogy lassíts, és élvezd a virágillatot. A folyamat során sok mindent felfedezhetsz önmagadban, pl. pszichikus képességeket, de beleérző képességed mindenképpen erősödni fog. Felfedezheted, hogy van egy belső éned, és ha csendben odafigyelsz rá, ráeszmélhetsz, mennyi mindent tud és taníthat neked. Megértőbb leszel mások iránt is, főleg azokkal az emberekkel, akik veled, vagy neked dolgoznak.









Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!
Energiaszinted és ellenálló képességed eléggé alacsony, nem sok kedvet érzel ahhoz, hogy bármit is tégy. Komoly fertőzések és más gyengítő körülmények léphetnek fel ebben az időszakban. Vigyázz tehát nagyon az egészségedre és ne kezdj bele semmi olyasmibe, ami túlzott erőfeszítést igényelne. Kerüld a drogokat, még az előírt gyógyszereket is, ha lehet helyettesítsd gyógyteákkal. Önbizalmad most egy kicsit alább hagy. Nehéznek tűnhet a továbblépés, de nem kell feltétlenül feladnod a harcot, nemsokára új erőre kapsz.







Bak (december 22 – január 20.)

Kedves Bak!
Kifejezetten alkalmatlan időszak ez a gyors meggazdagodást ígérő praktikákra. Próbálj két lábbal állni a földön. Talán túl idealizálod partneredet, főleg újdonsült kedvesedet. Ez keserves csalódáshoz vezethet a későbbiek során. Ne kötelezd el magad hosszú távra, amíg jócskán túl nem leszel ezen a tranziton. Szinte bármely meglévő kapcsolatodban is zavarok támadhatnak, főleg a szegényes kommunikáció, félreértések, sőt megtévesztések miatt.







Vízöntő (január 21 – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Próbáld meg elkerülni a gyors meggazdagodást ígérő manővereket. Könnyen pont fordítva sülhetnek el a dolgok. Az a képességed is próbára lesz téve, hogy keresztül tudsz-e látni az illúziók, idealizálások, esetleg megtévesztések fátylán, aszerint ítélve meg embertársaidat és személyes kapcsolataidat, amilyenek azok a valóságban. Elsőként és legfőként meg kell tanulnod, hogy többé ne áltasd magadat és nézz szembe valódi éneddel.







Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!
Az érzelmek zűrzavara várható, sértődékenység, félreértések, és túlérzékenység miatt. Fennáll az önsajnálat veszélye, vagy hogy rossz barátok miatt „szenzációhajhászó” leszel. Jó értelemben esetleg túlságosan is puhává, enyhévé válsz, de ugyanakkor nagy lehetőséget is kapsz arra, hogy megérintsd az önzetlenség csúcsait, az emberi kapcsolatok terén. Szerelmi téren a veszély itt abban áll, hogy túl idealizálhatod partneredet, főleg újdonsült ismerőseidet. Ez keserves csalódáshoz vezethetne a későbbiek során.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top