Horoszkóp

Napi horoszkóp (06. 18. vasárnap)





Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!
Józan valóságérzéked most kissé összezavarodhat. Ha lehet, halaszd el a fontosabb tárgyalásaidat, ha viszont ez nem lehetséges, legalább biztosítsd, hogy nagyon világos és pontos legyen a megfogalmazásod, és mindenki mindent jól értsen. Tartsd szem előtt, hogy fennáll a szándékos vagy akaratlan csalás, illetve megtévesztés lehetősége, ami téged vagy másokat érint. Minden problémát – családi életedben is – azonnal próbálj megoldani, mihelyt felmerülnek.







Bika (április 21 – május 20.)

Kedves Bika!
Nagyon érzékenyen reagálsz mások érzésvilágára és talán a kelleténél jobban a befolyásuk alá kerülhetsz. Kerülj el mindenkit, aki negatív rezgéseket áraszt. Egy szerelmi kapcsolat is elindulhat, amely teljesen talajtalan, úgy érzed azonban, hogy ennek ellenére mégsem tudsz szabadulni tőle. Nem lenne bölcs dolog azonban most tartósan elkötelezned magadat. Szokatlanul szeszélyessé és érzékennyé válhatsz. Kerüld el a negatív személyeket és törekedj elűzni saját negatív gondolataidat is. Most ne nagyon támaszkodj megérzéseidre.







Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!
Amit tehetsz az, hogy gondosan elemzed életed nehézségeidet, próbáld meg a dolgokat önmagadon belül és kívül egyaránt rendezett formába hozni. Gyakran céltalan ez az időszak, hajlamosak vagyunk ilyenkor olyan lelki állapotba esni, hogy azt tesszük, ami éppen adódik, mindegy, hogy jót vagy rosszat, nem tudjuk ellenőrizni önmagunkat. Valószínűleg kihagysz lehetőségeket is, pusztán csak tehetetlenségből. Másrészt viszont ez a nyugalom jó hatású is lehet, különösen, ha jól mennek a dolgaid.







Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!
Csökkenhet az aktivitásod, nehézségbe kerülhet megtartani és megszerezni a munkát és a barátokat, egocentrizmusod miatt elveszíthetnél helyzeteket. A pszichikai problémák abból adódnak, hogy nehezen tudsz szembenézni a tényekkel. A pszichikai problémák fizikai gyengeséget is okozhatnak, ami a valóságban fennáll. Hajlamos vagy egy olyasfajta képzetbe menekülni, hogy magasan mások felett állsz és valamiféle büszkeségbe, hogy mások nem képesek megérteni téged.







Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Ebben az időszakban előfordulhatnak kommunikációs zavarok, félreértések, hiszékenység, hamis beállítások. Amennyire lehet, mindent tégy világossá, pontossá, és vizsgáld meg részletekbe menően. Ne most alakíts társulásokat, és ha lehet kerüld el a pereskedést. Nem alkalmas az idő arra sem, hogy jogászokkal vagy más szakemberekkel konzultálj bármely területen, mert az említett problémák összefoghatnak a pozitív kifejlet ellen, ráadásul még a megtévesztés veszélye is fennáll.







Szűz (augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Munkáddal kapcsolatban zavarok támadhatnak. E tranzit idején leginkább úgy léphetsz előre, ha nem pusztán saját hasznodra dolgozol. Meg kell próbálnod munkáddal mások érdekeit is szolgálni. Ez jelentheti azt, hogy olyan jól végzed a dolgod, hogy abból céged és vevőid is profitálhatnak, vagy éppenséggel önzetlen, önkéntes feladatokat vállalsz. Tartózkodj attól, hogy bármilyen becstelen dologba keveredj.







Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!
Életedben most nagy felfordulás támadhat, ami alaposan összezavarhat. Ha szakmai vagy bármely egyéb téren a közelgő vég jelei mutatkoznának, engedd útjára a dolgokat. Hadd menjen el a régi, ha menni akar. Itt az idő, hogy egy új fejlődési ciklust kezdj. Ez egy kiváló alkalom arra, hogy megállj egy pillanatra, és befelé tekints, leltárt kellene készítened az életedről, kapcsolataidról, és a továbbiakban követendő irányvonalról.







Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!
Ez egy előnyös tranzit a nyilvános kapcsolatok és minden művészettel összefüggő üzleti vállalkozás vagy hivatásszerű alkotómunka szempontjából. Ha rábízod magadat, intuitív meglátások és információk fogják irányítani lépéseidet. Ha mindez nem okoz zavart, egyfajta érzelmi elégedettséget fogsz tapasztalni. Megtanulhatod most, hogy az ego és a racionális intellektus nem mindent kitöltő végcél az életben és azt is, hogy az önzetlenség révén önmagadra találhatsz.









Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!
Hirtelen összezavarodhatsz, és az az érzésed támadhat, hogy egész mostanáig rossz irányban haladtál. Lehet, hogy így is van, de ezt ne vedd biztosra. Várd meg ezen időszak végét, mielőtt végleges döntést hoznál vagy elköteleznéd magadat. Történjék bármi, csak várj és figyelj. Szakterületeden aktívabbá válhatsz és talán jelentős áttörést érsz el, vagy fordítva, botrányba keveredhetsz. Vonzalmat érezhetsz a misztikus filozófiák iránt, és sokat tanulhatsz belőle, ha nyitott maradsz, és nem leszel többé annyira szigorú önmagadhoz.







Bak (december 22 – január 20.)

Kedves Bak!
Próbáld meg kezedben tartani a szálakat és az eseményeket. Igyekezz nyugodt és rugalmas maradni, figyelj oda a helyes táplálkozásra, és egyszerre csak egy dologgal foglalkozz. Nem alkalmas az időszak tárgyalásokra, vagy jövőt érintő fontos döntések meghozatalára. Összességében ez a felfedezések és változások izgalmas időszaka lehet. Legyél erre nyitott, és élvezd ki a helyzetet. Nem alkalmas az időszak utazásra üdülési célból sem. Túl sok váratlan, zavaró, kiborító dolog fordulhatna elő menet közben.







Vízöntő (január 21 – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Új, alkotó jellegű, nem mindennapi s talán meglepő megoldások juthatnak eszedbe tennivalóid kapcsán. Fáradhatatlannak érezheted magadat, mint aki szellemileg felvillanyozott, élénk, buzgó, kíváncsi, új eszmék iránt fogékony és talán kissé csintalan. Csak azt ne várd, hogy mások is épp olyan nyitottak és rugalmasak lesznek, mint amilyen te. Mindennapi munkád és életed, találkozásaid új izgalmakkal telítődnek. Szabadulj ki a régi kerékvágásból és tanulj valami újat a világról, és benne önmagadról.







Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!
A kapcsolatok nem szoktak ilyenkor túl stabilak vagy kiszámíthatók lenni. Alapvetően az okozza a problémát, hogy több szabadságra és izgalomra vágysz, menekülni igyekszel az unalmas hétköznapiság elől. A most létrejövő kapcsolat persze addig tarthat, ameddig az izgalom, ne nagyon számíts rá hosszú távon. A meglévő, alapvetően boldog kapcsolatoknak bizonyos feszültségeket és kiigazításokat kell átvészelnie a fennmaradás érdekében. Egy nem megfelelő üzleti kapcsolat, most felborulhat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top