Horoszkóp

Napi horoszkóp (06. 20. kedd)




Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!
A nap kulcsszava: lendítő erő. Túlzottan is fontoskodóvá válhatsz, aki független, uralkodni vágyó, bátor, és olykor önkényeskedő is tud lenni. Nem szereted a monoton tevékenységeket, nehezedre esik, hogy megegyezésre juss bárkivel. Kissé agresszív vagy és tele kezdeményezőkészséggel. Szereted, hogy mindig a “kormány mögött” állsz, el sem tudod képzelni, hogy ne úgy történjenek a dolgok, ahogyan te akarod. Nagyon lelkes vagy, és vezető szerepre törekszel minden közösségben. Maximális sikert akkor tudsz elérni, ha megtanulod az energiádat irányítani, és ha fejleszteni tudod türelmedet és együttérzésedet. Erős és szenvedélyes leszel szerelmi téren is.







Bika
(április 21 – május 20.)

Kedves Bika!
A nap kulcsszava: akaratosság. Talán jobban járnál, ha nem lennél annyira önfejű és makacs. A gyakorlatiasságod, határozottságod nagy biztonságot ad. Abban a pillanatban, amikor elhatároztad magadat valamilyen tevékenység elvégzésére, senki nem tud lebeszélni róla. Elhatározásaid véghezvitelétől ma nagyon nehéz lesz eltéríteni. Képes vagy mindent megszerezni, és nagyon elszánt vagy, ha a pénzköltés módjáról van szó. Ez egyáltalán nem jelent zsugoriságot. Nagyon szigorú vagy, ha másokat kell jellemezni, és képes vagy a végsőkig harcolni az igazságtalanság ellen.







Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!
A nap kulcsszava: alkalomszerűség. Az elméd mindig aktív, fizikailag is kiváló állapotban vagy, mozgékony, és ügyesen használod a kezeidet. Gyorsan felfogod a dolgokat, jól meg tudsz győzni másokat, viszont ma kifejezetten könnyű téged fel ingerelni. A mai nap fő feladata, hogy fejleszd a koncentráló képességedet. Természetes, hogy több kalandra vágysz, és szeretnél egyszerre több irányban indulni, de ez sajnos nehezen, sőt egyáltalán nem sikerül.







Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!
A nap kulcsszava: érzékenység. A Hold járásával együtt változik a hangulatod ma percről percre, és érzelmi frusztráltságod miatt kimondottan veszekedős hangulatban leszel, ami zavart kelthet a családi viszonyokban. A döntő pillanatokban viszont hidegvérű vagy és határozott. Ha elfojtanád a haragod, annak könnyen gyomorfekély lehet a vége, vagy legjobb esetben is gyomorbántalmak kínozhatnak. Próbálj meg felkészülni arra, hogy fel kell adnod eddigi álláspontodat, és nem biztos, hogy hagynak ezekben az órákban teljesen függetlenül dolgozni másoktól. Könnyen előfordulhat, hogy a család idősebb nő tagja, esetleg az édesanyád a te segítségedre szorul.








Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
A mai nap kulcsszava: szenvedélyesség. Ma különösen adakozó, ajándékozó kedvedben talál a környezeted. Szívesen mégy szórakozni bárhová, és mágnesesen vonzó vagy. Nyugodtan, nyíltan kimutathatod a szerelmedet, ne légy zsugori az érzelmek szempontjából. A másik nem tagjai azt sem tudják, hogyan kényeztessenek téged, bár hajlamos vagy arra, hogy az erdőtől ne vedd észre a fákat. Különösen igaz lesz ez, ha a születési horoszkópodban is a Mars a maihoz hasonló helyzetben áll.







Szűz
(augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
A mai nap kulcsszava: fegyelmezettség. Szeretsz dolgozni, és tele vagy lelkesedéssel, ha megérzed, hogy ténylegesen segítséget nyújthatsz valamilyen jó cél érdekében. Mivel alapos vagy és szisztematikus, szereted a rutin munkákat, így képes vagy arra, hogy elvégezd a legmonotonabb feladatokat is. Jó lenne, ha szerelmi kapcsolatodat a plátóiról már fizikai síkra helyeznéd. Úgy tűnik, hogy nem vagy eléggé szenvedélyes, sem álmodozó, nincs türelmed egyes emberekhez a társaságodban. „Dolgozz keveset, hogy ne érjen baleset”, ezt vedd komolyan, a túlzásba vitt munka akár meg is betegíthet téged.







Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!
A nap kulcsszava: ellenőrzöttség. Nagy előnyöd, hogy tudsz másokra is figyelni. Így képes vagy arra, hogy embereket, álláspontokat összeköss egymással. Általában nem előre meggondolt módszerrel és eszközökkel látsz neki a feladatoknak, hanem az alkalom adta lehetőségeket használod. Így sokszor épp azzal a módszerrel dolgozol, olyan nyelven beszélsz, amit partnered használ. Ezért is tartanak jó diplomatának, mert így könnyen célt érsz.







Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!
A nap kulcsszava: robbanékonyság. Erős vagy és nagyon tudod önmagad fegyelmezni. Jócskán van önbizalmad, így hatékonyan tudsz működni. Soha nem történhetne meg veled, hogy olyan dolgokba kezdesz, aminek a befejezéséről nem győződtél meg. Miután erkölcsileg makulátlan vagy, a megbízhatóságot másoktól is elvárod. Nem alkalmazkodsz, és nem is tudod elengedni magad. Mint tervező és stratéga, jelszavad: “mindent, vagy semmit”, ami nagyon megnehezíti a kompromisszum elérését. A féltékenység súlyos betegség, vigyázz el ne kapd!






Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!
A nap kulcsszava: lelkesedés. Belső erőd a jó életfilozófiádon alapul, az erős erőkiáradások mozgatják, de hiányzik belőled a kitartás. Sokszor megtörténik, hogy új elképzeléseket teremtesz magadnak, még mielőtt eléggé kiismerted volna. Tele vagy élettel és energiával, őszinte harcosa tudsz lenni bizonyos eszméknek, és nagyon szereted az otthonodat. Született ritmusérzékkel rendelkezel. Nagyon kedveled a társas összejöveteleket, itt tudsz igazán kibontakozni, jókedvű, gáláns, nagy gavallér vagy és nagyon szeretsz csillogni.






Bak
(december 22 – január 20.)

Kedves Bak!
A nap kulcsszava: kapcsolatok. Mágneses erőd van, büszke vagy, rendtartó és nagyon jól koordinált, aki jó szervező és racionális. Sikerre vágysz és kész vagy arra, hogy szorgalmasan dolgozz, hogy ezt elérd. Jelszavad: önellenőrzés és önfegyelem. Mások csodálnak, de lehet, hogy pont ezért nem szeretnek. Lehetséges, hogy el kell válnod egy pár napra egyik szülődtől, valószínűleg az édesapádtól. Ha a születési horoszkópodban a Marsnak kellemetlen fényszögei vannak, óvatosabbnak kell lenned a közlekedésben és a sportban. Jobban vigyázz a csontjaidra ezekben a napokban.



Vízöntő (január 21 – február 18.)





Kedves Vízöntő!
A nap kulcsszava: érzelmi töltet. A Mars elég erős impulzusokat ad neked, nincs szükséged példaképre. Nem ismersz lehetetlent. Először átgondolod cselekedeteidet, felméred esélyeidet a sikerre, és csak azután lépsz a cselekvés mezejére. Ha támad egy jó ötleted, azonnal nekifoghatsz a megvalósításához. Ma eléggé akaratos vagy, nem könnyű téged irányítani. Tetteid saját gondolatvilágodat tükrözik, és nem másokét. Mindegy miről van szó, sportról, vagy hobbyról, te kizárólag a saját utadat szereted járni.







Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!
A nap kulcsszava: szolgálatkészség. Érzelmi életed kiszámíthatatlan és nagyon erős. Alkalmazkodó vagy és együttérző, ezért könnyű kihasználni. Túlzott érzékenységed negatívan hat az önbizalmadra, emiatt nehezen szánod rá magad néhány lépésre. Fejlesztened kell a kezdeményező készséget, és növelned kell az önbizalmadat. Igyekszel kerülni mindenfajta összeütközést. Habár kívülről nézve nyugodt vagy, viselkedésed belső nyugtalanságot takar. Ha a horoszkópodban a Marsnak nehéz fényszögei vannak, hajlamosabb leszel az alkoholizmusra vagy a kábítószer szedésére.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top