Horoszkóp

Heti horoszkóp 2006. július 3-tól 9-ig




Kos

A rettenetes meleg nemcsak téged, hanem környezetedet is fáradttá, lassúvá és figyelmetlenné teszi. Ez könnyen ahhoz vezet, hogy elfeledkezel dolgokról, feladatokról, melyeket végre kellett volna hajtanod, s az utolsó pillanatokban állsz neki kapkodni, s ebből csak káosz keletkezhet. Mégis a heti csillagállás megment több kellemetlen helyzettől is.
Szerelem: Párkapcsolatodban is adódhat egy-két vitára okot adó pillanat, de ezeket könnyedén, sőt, szinte viccesen képes leszel elsimítani. Ha még magányos vagy, egy találkozás lehetőségét rejti a pénteki és a szombati nap.







Bika

Ne dőlj be semmilyen ígéretnek, amivel ezekben a napokban próbálnak hitegetni téged. Legyen szó új munkalehetőségről, mellékállásról, befektetésről, most egyáltalán nem kedveznek a csillagok ilyen jellegű tevékenységeknek. Ha bármilyen fontos papírt most kell aláírnod, akkor légy nagyon körültekintő, különben hamar kiderülhet, hogy könnyedén csőbe húztak téged.
Szerelem: Ha még keresed a párod, légy óvatos az új ismeretségekkel, gyorsan és nagyot csalódhatsz. A párban élőket elfoghatja a féltékenység, de erre igazán nincs okuk.



Ikrek





A Vénusz ezekben a napokban kreatívvá varázsol téged, megnő a szeretet és nyugalom iránti igényed, szellemes és igazán vonzó leszel. Ha munkát keresel, vagy váltani szeretnél, netán valamilyen befektetésen töröd a fejed, vagy éppen lakást szeretnél felújítani, akkor ennél kiválóbb időszakot nem is találhatnál ilyesfajta tevékenységek számára.
Szerelem: Meglévő kapcsolatod most elmélyülhet, sőt fontos döntéseket hozhattok közös jövőtökkel kapcsolatban. Ha még a szinglik táborát gyarapítod, akkor ez most gyökerestül megváltozhat.







Rák


A Nap és a Jupiter együttes hatásának köszönhetően ezekben a napokban hajlamos leszel a lustaságra, ez főleg munka és tanulás terén okozhat gondokat. Bár alapjában optimizmus jellemez, és szereted a kihívásokat, most nehezen veszed az akadályokat. Sőt, ha teheted még el is kerülöd ezeket a helyzeteket, pedig a feladatokat nem kellene a jövő hétre halogatni.
Szerelem: Az Uránusz hatása miatt érzelmeid szinte tombolnak, és mindent rázúdítasz partneredre. Ha még magányos vagy, akkor nyugodtan szemelj ki magadnak egy áldozatot, és hálózd be.








Oroszlán
 
A Merkúr és a Mars is az Oroszlán jegyében tartózkodik. Nő a koncentrálóképességed, rendkívül határozottnak látszol, s fantasztikus ötleteid lehetnek. Akkor teszed jól, ha kiéled kreativitásodat, s belevágsz olyan tervek megvalósításába, melyeket már régóta dédelgetsz. Most minden lehetőséged megvan arra, hogy sikereket érj el, s hosszútávra megalapozd a jövődet.
Szerelem: Szerelem terén is most ösztönözheted partneredet arra, hogy végleg elkötelezze magát melletted. A magányos Oroszlánok nagy részére végre rátalálhat a szerelem.







Szűz


Ha nem tudsz kiszabadulni a mókuskerékből, akkor inkább minden erődet és energiádat fektesd munkádba. Keménységed és maximalizmusod elősegítheti, hogy elismerésben részesülj, és akár új munkaterületet bízzanak rád, esetleg feljebb lépj a ranglétrán. Bár aktív vagy, még úgy érezheted, hogy halálra unod magad. Ideje szabadságra menni!
Szerelem: Érzelmek területén is elfoghat a bizonytalanság, pedig nincs rá valódi ok. Ha Még keresed az igazit, csak a hétvége alkalmas ismerkedésre.








Mérleg

Kimondottan szerencsés időszakodat éled, jól sikerültek mostanában a dolgaid. Nagy lehetőségek állnak előtted munka, karrier, esetleg tanulás terén. Minden feladat, amibe ezekben a napokban vágsz bele, sikeresen zárhatod, s hosszútávon profitálhatsz belőle. Ne tarts attól, hogy belebuksz terveid megvalósításába, legyen bátorságod véghezvinni mindazt, amit elterveztél.
Szerelem: Most bármire ráveheted partneredet, kérj tőle akár lehetetlent is, nem fog nemet mondani. Ha magányos vagy, de van kiszemelt áldozatod, csapj le rá…







Skorpió


A Hold és a Jupiter a saját jegyedben találkozik, ennek köszönhetően még inkább igényled a szellemi fejlődést, munkádba minden energiádat beleadod. Sikert sikerre halmozhatsz, ám óvakodj attól, nehogy túlhajszold magad. Ha még tanulsz valamit, akkor most kihasználhatod azt, hogy felfogóképességed maximális, képes vagy minden új információt elraktározni.
Szerelem: Érzelmi életed is tökéletesen működik, párkapcsolatodban nem lehet gondod. Ha magányos vagy, adj lehetőséget annak, aki most kopogtat nálad…







Nyilas

Plútó uralja a házadat, tudásvágyad megemelkedik, nyitott és fogékony vagy minden újdonságra. Szinte hajszolod annak lehetőségét, hogy újabb és újabb információkhoz juss az élet minden területéről. Szükségét érzed annak is, hogy gondolataidat megoszd másokkal, de semmiképpen se akard véleményedet másokra ráerőltetni, különben konfliktusba keveredhetsz.
Szerelem: Párkapcsolatodban is adódhat némi feszültség, hallgasd meg párodat is, neki is lehet saját véleménye. Ha szingliként élsz még, várj a jövő hétig a nagy találkozás lehetőségével.








Bak


Szánj elegendő időt barátaidra, családodra, hidd el, a rájuk fordított energia sosem vész kárba. Mostanában nem sok lehetőséged volt a kapcsolataid ápolgatására. De a nyár, a kevesebb munka, a jó idő téged is szerencsére pozitív irányba változtat, ezért ragadj meg minden lehetőséget arra, hogy kimozdulj otthonról, s mindig hívj magaddal valakit környezetedből.
Szerelem: Ha van kapcsolatod, itt van az idő a fontos döntések meghozatalára! Ha még egykeként jössz-mész, minden esélyed megvan egy szerelem váratlan betoppanására.








Vízöntő

Most aztán minden lehetőséged megvan arra, hogy nagyon jó irányba forduljon az életed. Karriered szárnyakat kaphat, olyan új lehetőséget kínálhatnak tálcán, melyre vétek lenne nemet mondanod! Nyugodtan vágj bele egy új munkába, fektesd be a pénzed, köss új üzleteket, tégy bármit, csak pozitívan zárhatod a hetet. A hétvégét viszont szánd pihenésre.
Szerelem: Párkapcsolatod is új lendületet vesz, szép napoknak nézel elébe. A magányos Vízöntő is várhatja a Nagy Ő-t, komoly az esély, hogy betoppan…







Halak


Most hajlamossá válsz a lustaságra, de néha igazán megengedheted magadnak, hogy félretold a mindennapos, unalmas rutint, és hódolj szenvedélyeidnek. Olyan új szórakozást találhatsz magadnak, mely akár hosszútávra is leköti figyelmedet. Válassz olyan elfoglaltságot, melybe bevonhatod barátaidat, családodat is. Otthonod felújítására is ideális az idő.
Szerelem: Érzelmeidet most duplán viszonozza partnered, hagyd, hogy újra levegyen a lábadról. Ha még szingli vagy, váratlanul nyithat rád a szerelem.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top