Horoszkóp

Sárkányfej az Oroszlánban

Karmánk a sorsfeladatunk, és azért születünk a Földre, hogy ezt teljesítsük. Karmahoroszkópunkból megtudhatod, hogy a mostani életedben mi miért történik, kinek vagy "adósa", milyen feladatokat kell megoldanod.

 Sárkányfej az Oroszlánban

Feladatod

Az előző életekben agresszív, erőszakos, hatalomvágyó ember lehettél. A jelenben meg kell próbálnod az indulataidat féken tartani, elismerni mások tehetségét, és az “én” szócskát is fel kell cserélned a “mi”-re.

Kötelességed, hogy az élen járj, de ehhez józanságra, megértésre, kötelességtudatra van szükséged. A fegyelem elengedhetetlen, és a fennhéjázó stílusodon változtatnod kellene. Légy szerényebb, nem szabad megfeledkezned mások érzéseiről, érdekeiről. Meg kell tanulnod gyakorolni a hálát, és értékelni, ha valaki valami jót tesz érted.

A gyerekeket, vagy a nálad fiatalabb korúak támogatása az egyik legfőbb feladatod. 


Párkapcsolatod

Sokáig keresgélsz, amíg rátalálsz partneredre, aki hagyja, hogy kibontakozz. Ügyelj arra, hogy ne uralkodj a kedveseden, mert menekülésre foghatja a dolgot, és csak azt veszed észre, hogy magadra maradtál. Nagyon fontos, hogy tiszteld és becsüld a partnered, mert ha nem leszel erre képes, akkor tőle sem kapod vissza, és ez megbetegíthat, fájhat. Ha összefogtok, együtt sokra vihetitek, egymás életének hatalmas lendületet adhattok.


Munkád

Irányítói pozícióba kell kerülnöd, hiszen hatalmat kaptál a sorstól, és azt, hogy csodáljanak, a vezetésed alatt az emberek kiváló teljesítményt nyújtanak. Tartózkodnod kell azonban a bosszúállástól, vagy a közönyös magatartástól, mert ezek nem méltók hozzád. Másrészt ha így viselkedsz, a sors később elveszi tőled azt, amiért oly sokat küszködtél.

Óriási életkedvvel rendelkezel, és míg az előző életekben talán elbújva, a nyilvánosságtól távol, remeteként éltél, addig most a társaság középpontja lehetsz a magánéletben és a munkahelyeden is.

Egészség

A hátad a legérzékenyebb szerved. Sok teher nehezedik rád, vagy éppen neked kell a terheket viselned mások helyett. Ha ezt a felelősséget nem vállalod, megfájdul a hátad.

Ahol a karmád teljesítheted

Bármilyen hobbi, vagy munka, ahol irányíthatsz és hangadó lehetsz. Akár az ékszerekkel kapcsolatos szakmában, akár a divatvilágban, vagy éppen egy amatőr színtársulatban.

Vissza a Karmahoroszkóp elejére »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top