Horoszkóp

Napi horoszkóp (07. 16. vasárnap)




Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!
Függetlenség jellemez a gondolkodásodban, cselekvésedben és beszédedben. Majdnem szent odaadással hiszel az igazságban – nem annyira a tudományos kutatás technikai igazságában, mint inkább a nagy doktrinák, filozófiák, absztrakciók igazságában. Inkább spekulátor vagy, mint kutató, a részleteket nem szereted. Nagy vonalakban keresed az igazságot. Ez valószínűleg az inspiracionalizmus hibájához vezet, és hacsak nem enyhíted ezeket a grandiózus szellemi irányzatokat tudományos módszerrel, belevész a homályos általánosságokba, nagy frázisokba.







Bika
(április 21 – május 20.)

Kedves Bika!
Magasan fejlett szociális érzéked van. Szereted az embereket, de csak a „rendes” embereket. Inkább otthon maradsz egyedül egy jó könyv társaságában, mintsem hogy unatkozz olyan emberek között, akiket nem gondolsz érdekesnek vagy deklasszáltnak. Elég jól ki tudsz jönni mindenféle emberrel, mert tudod, hogy mikor mit kell mondani, és az emberi kapcsolatok ápolásának ez a képessége sok sikert hoz számodra, s így gyakran nagyon sok emberrel van valamilyen kapcsolatod.






Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!
Amikor a hideg, elvonatkoztatott, intellektuális és analitikus területeken élsz, parancsoló diplomáciával uralkodsz másokon. De amikor kéjt és szenzációt keresel, mások uralkodnak feletted. Aljas emberek könnyen behálózhatnak brilliáns ígérgetésekkel és az alvilág csavargói közé is leránthatnának magukkal. Nagyon óvatosnak kell lenned a társaságod megválogatásában, nemcsak azért, mert “embert barátjáról ismernek meg”, hanem azért is, mert hajlamos vagy arra, hogy átvedd a környezeted színeit, és így minél jobb a környezeted, annál jobb vagy önmagad is.







Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!
Nem vagy olyan népszerű, mint inkább ösztönző. Van bizonyos méltóság körülötted, mely minden körülmények között megmarad, ahol érzelmeid nincsenek érintve, és ahol elismerést igényelsz. Nagyon büszke és féltékeny vagy a tekintélyedre, ha van ilyen, és mindent megteszel érte, hogy legyen, ha nincs. Amikor nem bonyolódsz bele valamilyen romantikus dologba (ami ritkán történik), rendkívüli koncentrációra vagy képes egy célért.








Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Mindent a saját nézőpontodon kiszínezve látsz, kevés érzéked van a tárgyilagossághoz és pártatlansághoz. Az elvek keveset jelentenek a számodra – az emberek, világi ambíció, világi javak, földi szerelem, gyűlölet, féltékenységek, lelkesedések számítanak nálad. „Színpad az egész világ” a számodra, és minden szereplő közül saját magad vagy a legfontosabb. Életed drámájában vagy a hős, vagy az intrikus szerepe jut neked, mert önmagadnak a legjobb barátja, vagy önmagadnak a legnagyobb ellensége is tudsz lenni.







Szűz
(augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Nagy robbanás kell ahhoz, hogy egy kedvenc eszme kitörjön belőled, úgy látszik azt gondolod, hogy ez személyes integritásodnak egy része, hogy eszméd ne legyen vita tárgya, hanem maradjon meg saját magadnak. Könnyen végig tudod gondolni az okokat, hogy elveid miért helyesek és nagyon rámenős vagy abban, hogy ezeket az okokat meg is védd. Keresztüllátsz másokon, és nagyszerű vitázó vagy, de jobban érdekel a győzelem, mint az igazság maga.







Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!
Fő érdeklődési köröd az emberi lélek, és emberi elme – mit tett ez és mit tud tenni –, és önbecsülésed saját szellemi haladásod elismerésében gyökerezik. Így vagy úgy, de valamiképpen „szellemeden keresztül élsz” – vagyis inkább az eszmeiségből, mint kemény munkából, és ez lehet irodalom, tudomány, vagy politika. Valamiképpen radikális vagy, ami a változásokat, haladást és újítást illeti. Mindenütt meg lehet találni, ahol a szellem vagy az eszmék haladásáért folyik a harc – és nagyon valószínű, hogy a kisebbség között.







Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!
Vonzerőd hatalmas lehet és teljesen hatalmában tarthatod szerelmi partnereidet. Nagy adag önfegyelmet kíván, hogy ne uralkodj mindazokon akikkel kapcsolatba kerültél, mert az együttműködési szellem nem túl erős benned, de annál erősebb a hatalomvágy a személyes természetű dolgokban. Jelszavad ma: „uralkodni vagy elpusztítani”, és ha valakivel kapcsolatba kerülsz, és nem tudsz rajta uralkodni, valószínűleg harcolni fogsz vele, elkülönülsz tőle, akár még kellemetlen dolgokat is mondhatsz róla.






Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!
Elfogultan ítéled meg a barátaidat, és habár nem tehetsz az elismerő vagy elmarasztaló ítéletek ellen semmit, hiszel az “élni és élni hagyni” elvben. Valahogyan rideg és szigorú vagy a helyes és helytelen megítélésében, a misszionárius szellem azonban (szerencsére) hiányzik belőled és mindig meghallgatod azokat, akik bajban vannak. Érzékeny és visszahúzódó , tartózkodó leszel ma, habozol kimutatni rokonszenvedet, de az alapvető érdeklődés megvan, és ezt a magad módján érezteted is.






Bak
(december 22 – január 20.)

Kedves Bak!
Természetesen igazságra törekvő egyéniség vagy, akinek megvan a saját véleménye az emberek cselekedeteiről, éles érzéke van az erkölcsi értékek iránt, és ragaszkodik a hagyományos vezetéshez. Azonban az érzékenység és zárkózottság visszatarthat attól, hogy mindent kimondj, amit érzel, habár szavak nélkül is éreztetni tudod a rosszallásodat. Egyfajta vádló angyal vagy azzal a hatalmas érzéssel, hogy ítéleted azonos a világmindenség ítéletével. Nehéz meggyőzni arról, hogy nincs igazad.








Vízöntő (január 21 – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Félelmetes egyéniség vagy a saját köreiden belül, és mindenkire hatással tudsz lenni, legyen ez jó vagy rossz hatás. Mágikus, parancsoló, intellektuálisan ragyogó és hatalmas vagy, és hallgatóságoddal úgy tudatod a saját fontosságodat, hogy az hipnotikus erővel hat. Valahányszor kifejezésre juttatod gondolataidat, a körülötted lévők úgy érzik, hogy nem tudsz semmi hibásat tenni. De annyira személyes ez a varázs, sokkal inkább, mint amit teszel vagy elmulasztasz tenni, hogy amikor szükséged van védőkre vagy megbocsátókra, mindig akad néhány belőlük.







Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!
Magánéleted nem mindig boldog, mert ha éppen nem a világ dolgain problémázol, akkor a saját privát bajodon meditálsz. Élénk képzeletvilágod van, és ha nem vigyázol, könnyen elhiszel dolgokat, amik nem is léteznek. Van benned valami morbid érdeklődés a halállal kapcsolatban, a halottak sorsáról és a saját végzetedről. Hiszel a halál utáni továbbélésben, és valószínűleg okod van rá, hogy ebben higgyél. Becsületes üzletember vagy, ha egyáltalán belemégy valamilyen üzletbe.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top