Horoszkóp

Napi horoszkóp (07. 19. szerda)




Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!
Ha már társra találtál, új tartalommal töltődik meg házasságod. Nem mehet minden zavartalanul a végtelenségig. Nincs olyan év, amely ne hozna kritikus, vagy legalább is nem könnyű időszakot is. Sajnos nálad is sok minden másképpen alakul, mint szeretnéd. Bosszúságot okozhat egy munkahelyi konfliktus. Esetleg egy közlekedési bírság is elronthatja a kedvedet. A szerelemben egyelőre kerülni kellene a titkos utakat, ez komolyabb veszéllyel járhat, mint gondolnád.







Bika
(április 21 – május 20.)

Kedves Bika!
Mindig két lábbal állsz a földön, most sem árt, ha megmaradsz a valóság talaján. Néhány nap múlva már egy kicsit megpihenhetsz. Jobb kedved lesz, bár előérzeted azt sugallja, hogy ez az állapot nem tart sokáig. Ne csak a pillanatnyi előnyöket nézd, mindent úgy fogadj, hogy annak hónapok múlva is folytatása lehet. Érdekes emberekkel kerülhetsz kapcsolatba, és lassan sokkal inkább bízhatsz is bennük. Házasságodban, vagy társkapcsolatodban is kellemes napok várnak.







Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!
A szerelemben olyan élmények várnak, amiről azt gondoltad, hogy soha nem történhetne meg veled. Az sem kizárt, hogy hosszabb útra kell indulnod. Ez az utazás szép élményeket ígér, ezért talán most is ki kellene venned egy kis szabadságot. Ez az időszak nagyon kedvező lehetőségeket ígér a szórakozásra, pihenésre, utazásra. Nem sok fontos dolgod akad, az elintéznivalóidat nyugodtan későbbre is halaszthatod.







Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!
Féltékenységi jelenetektől is kell tartanod. Ne veszítsd el a bizalmadat társadban, és ha lehet, ne adj okot a féltékenységre. Mindig a szíveden viseled mások sorsát, ez nemsokára akár anyagi áldozatokkal is járhat. Nemcsak pénzzel, de más módon is segítségére kell lenned valakinek, aki közel áll hozzád. Téged is jóleső érzéssel tölt el, ha segíthetsz. Arra már nem is gondolsz, hogy később, amikor ezt majd viszonozzák, az éppen a legjobb pillanatban történik.







Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Komoly pozícióharcokat kell vívnod hivatásodban, vagy munkahelyeden. Nem egyszer összetűzésbe kerülhetsz feletteseiddel, vagy olyan befolyásos emberekkel, akiknek a szava sokat nyom a latban. Az volna a legfontosabb, hogy amennyire csak képes vagy, őrizd meg a nyugalmadat, ne szállj feleslegesen harcba senkivel. Könnyen előfordulhat, hogy ideges hangulatod házastársadra is átragadhat, ebből pedig nem sok jó származik.







Szűz
(augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Nem nagyon izgat most a felfordulás, sőt ellenségeid legnagyobb bosszúságára még hasznodra is válik, hogy esetleg ártani akarnak neked. Tényleg aktuális már életedben a szerelem. Ez már csak szándékaidon, még inkább a lehetőségek kihasználásán múlik. Felkeltheted valakinek a figyelmét, és ha más nem is történik, legalább hiúságodat legyezheti a kaland, vagy a komoly kapcsolat lehetősége. A napokban akaratod ellenére túl sok elfoglaltságod lesz.







Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!
A hét elején szerencsés pénzügyi akciókat bonyolíthatsz le. Mivel most már ismered a lehetőségeket, tudod, hogy szerencse kísér, így bátran kockáztathatsz is. Befolyásos emberekkel is kapcsolatba kerülhetsz. Az új ismeretségek nemcsak önbizalmadat növelik, hanem szórakoztatnak, és büszkeséggel töltenek majd el. Ha mindez kevés, abban is biztos lehetsz, hogy hasznos támogatást várhatsz ezektől a személyektől.







Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!
Egy idősebb rokon vagy üzlettárs kínos helyzetbe hozhat. Ne hallgass semmilyen úgynevezett jó tanácsra, ne engedd, hogy látszólagos jó szándékú beavatkozással bárki is kárt okozzon neked. Baj lenne, ha mások véleményére alapozva nevelnéd gyermekedet, vagy rendeznéd családi ügyeidet. Próbáld meg a felesleges féltékenységi jeleneteket is elkerülni, mindegy, hogy benned támad ilyen érzés, vagy te adsz alkalmat partnerednek.






Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!
Ha nem szánsz elég időt az otthoniakra, később nagyon megbánhatod. Ez a hét nálad tényleg lehetne a szerelem hete. Talán túlságosan is sok lesz a csábítás. Ha ezen a területne titkos utakra tévednél, a hónap végén elkerülhetetlenül meg kellene fizetned az árát. Lehetőséged nyílik arra is, hogy nagyon hasznos megállapodásokat, szerződéseket köss. Olyan kedvező ajánlatokat kapsz, amiket kár volna visszautasítani, vagy elszalasztani, de minden szóról készíts írott jegyzetet.






Bak
(december 22 – január 20.)

Kedves Bak!
Alapjában véve nem panaszkodhatsz, mert igaz, hogy komolyan helyt kell állnod, de erőfeszítéseidet siker koronázza. Ha lakásodat szépíted, vagy költözni akarsz, az legalább olyan sok örömet okoz, mint amennyi fáradsággal és költséggel jár. Tekintsd jó szándékú biztatásnak társad unszolását. Ő most megpróbál mindenben a segítségedre lenni, bár ezt egy kicsit határozottabban teszi, mint kellene. Az sem baj, ha átengeded társadnak az irányítást.








Vízöntő (január 21 – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Igaz augusztusban még jó kilátásaid vannak némi többletjövedelemre, de könnyen lehet, hogy az így szerzett pénz nagyon is gyorsan elolvad a kezeid között. Előfordulhat, hogy éppen most dől el az év hátralévő részének minden lehetősége. A könnyelműség, a rossz döntések anyagi gondokkal fenyegethetnek. A közeljövő biztonsága tehát nem enged meg egyetlen meggondolatlan lépést sem, takarékoskodni kellene a pénzzel és az energiával is.








Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!
Bizonyára megtörténhet, hogy egy kicsit elhanyagolod a munkádat, a fontos teendőket. Ha Ámort követve tilosban jársz, akkor a szükségesnél is nagyobb veszélyt vállalsz. Mindez nem jelent egyelőre sem veszélyt, sem akadályt. Természetesen az előrelátó ember tudja, hogy meddig mehet el. Remélhetőleg te sem feszíted túl a húrt. Legkevésbé a hivatalos ügyeket szabad elhanyagolni és leginkább a közlekedésben kellene vigyáznod.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top