Horoszkóp

Napi horoszkóp (07. 22. szombat)




Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!
Kitartásodnak köszönhetően tényleg sikerül egyenesbe hozni pénzügyi helyzetedet. Akadhatnak vitáid partnereddel, vagy házastársaddal is. Ezek a félreértések azonban könnyen és gyorsan tisztázódnak. Mindez talán arra való, hogy az édes kibékülés örömét jobban élvezhessétek. Néha azt hiszed, hogy illúziókat kergetsz, de hamar rájössz majd, hogy amit most teszel, az látszólag felesleges, valójában nagyon is fontos és jó dolog.







Bika
(április 21 – május 20.)

Kedves Bika!
A hónap végén már megmutatkoznak a kedvező változás jelei. Valóban napról napra jobban fogod magad érezni. Anyagi helyzeted is több optimizmusra ad okot. Ha munkahelyet változtatsz, vagy tanulmányokba kezdesz, az első lépések nagyon bíztatónak látszanak. Joggal remélheted, hogy a folytatás sem lesz rosszabb. Személyes horoszkópodon múlik, hogy hivatásbeli sikereid mellett egy okos ingatlanspekulációba kezdesz, vagy hosszabb külföldi utazásra indulsz.







Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!
Nem engedheted meg magadnak, hogy rosszul mérd fel a helyzetet. Csak addig nyújtózz, ameddig a takaród ér. Ha korábban rosszul gazdálkodtál az időddel és az erőddel, az később alaposan megbosszulhatja magát, akár még az egészséged is veszélybe kerülhet. Megsokasodnak a családi problémák is. Te is eléggé ingerült vagy, és házastársad is gyakran elveszíti a türelmét. A veszekedés szinte elkerülhetetlen, de legalább arra vigyázz, hogy ne jussatok el a szakadék széléig.







Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!
Jó volna, ha minden döntésedet alaposan megfontolnád, mert igaz, hogy bőven akadnak szövetségeseid is, de néhány fontos személyt visszavonhatatlanul magadra haragíthatsz. A rossz hangulatot hagyd az ajtón kívül, amikor hazamégy. Lehetőleg ne éreztesd családoddal a megsokasodott problémákat. Ha az egészségeddel is problémák támadnának, akkor nincs más teendőd, mint egy kicsit kipihenni magadat. Minden rosszban van valami jó, ezért legalább abban bízhatsz, hogy erőfeszítéseid nem vesznek kárba.







Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Előfordulhat, hogy éppen a legjobb barátaid használják ki jószívűségedet. Talán az volna a leghelyesebb, ha kerülnéd a fontos döntéseket. Inkább vonulj el a világtól, nem remeteként, hanem pl. kirándulóként. A következő napokban komoly akadályokat leszel kénytelen leküzdeni, nemegyszer hiábavalónak tűnő harcokat kell vívnod. Nem jól teszed, ha mindent egyszerre próbálsz megvalósítani. Mostani fáradozásaidnak majd csak később lehetnek eredményei.







Szűz
(augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Munkahelyeden zűrös körülmények alakulnak ki, ami ellen nem sokat tehetsz. Nem a süllyedő hajóról való menekülés, ha otthagysz csapot-papot, és megvárod, amíg leülepednek a felkavart indulatok. Ha mégis kénytelen vagy dolgozni ebben az időszakban, legalább határozd el, hogy kívülálló szemlélődőként követed az eseményeket. Azzal se törődj, ha éppen te leszel alkalmanként a kellemetlen szóbeszéd vagy megjegyzések tárgya.







Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!
A viták azért alakulnak ki közted és kedvesed között, mert mindkettőtöket cserbenhagyott a diplomáciai képességetek. Fordulj segítségért olyan ismerősökhöz, akik elláthatnak jó tanácsokkal, vagy megnyugtatják partneredet. Ha netalán szakításra kerülne a sor, akkor sem panaszkodhatsz. A következő hetek ugyanis új, szép szerelmet is ígérnek. A jobbik esetben természetesen meghozhatják az édes kibékülést is.







Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!
Próbáld meg elkerülni a szüleiddel az összetűzéseket, nem érdemes felesleges harcokba bocsátkozni. Ha elügyetlenkeded a dogot, akár válságosra is fordulhat a helyzet. Nem érdemes, sőt nem is szabad semmilyen fontos döntést hoznod. Egyrészt azért, mert könnyen elragadhatnak az indulataid, ennek pedig az lehet a következménye, hogy jóvátehetetlenül magadra haragíthatsz néhány embert. Nehezedre esik majd, de mégis jobban teszed, ha a küzdelem helyett várakozó álláspontra helyezkedsz.






Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!
Ez az időszak kissé ellentmondásos lesz. A fontos az, hogy módodban áll az élet örömeit élvezni. Ha utazol, az valóban szép élményeket ígér. Ha szerelmes vagy, a boldog beteljesülés vár. Előfordulhat, hogy e közben olyan emberek orrolnak meg rád, akik képesek egy kis bajkeverésre is. Leginkább arra kell vigyáznod, hogy mire adod a szavad, vagy mit írsz alá. Az apró kellemetlenségeknél sokkal fontosabb, hogy neked ez az év egyik legszerencsésebb hónapja.






Bak
(december 22 – január 20.)

Kedves Bak!
Kellemetlen helyzetbe kerülhetsz, ha számon kérik rajtad a korábban tett meggondolatlan ígéreteket. Ingatlanvásárlásra, külföldi utazásra nagyon jó lehetőségeid adódnak. Szokatlan lelkesedéssel és tettvággyal veted magad az élet sűrűjébe, az eredmény pedig minden várakozást felülmúl. Ha értékes, vagy értékálló dolgot akarsz vásárolni, még akkor is megveheted, ha ez komoly anyagi áldozatokkal jár. A kockázat ugyanis csak látszólagos, a nyereség hosszú távon biztosított.








Vízöntő (január 21 – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Számíthatsz mások támogatására. Ha valamit csak nehezen tudsz elérni, a protekció megkönnyítheti a helyzetedet. Sokat jársz társaságba, a vendégeid is egymásnak adják a kilincset, és még arra is marad időd, hogy a jövődről gondoskodj. Az új kapcsolatok lehetővé teszik, hogy hosszú távú terveid megvalósításába kezdj. Ha abban a szerencsés helyzetben vagy, hogy külföldi üzleti kapcsolatokat tudsz létrehozni, vagy szereztél ilyeneket, azok most bőséges anyagi előnyökkel járnak.








Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!
A hét vége már igazán olyan lesz, amilyennek talán álmodni sem merted. Fizikailag és lelkileg is kitűnő kondícióban leszel. Megengedhetsz, sőt meg is engedsz magadnak sok olyan dolgot, amiről eddig kénytelen voltál lemondani. Anyagi sikerek ugyanúgy várhatók ebben az időszakban, mint a karrieredet érintő kedvező változások. Kezdeményező kedved meglátszik munkádon és magánéleteden is. Ha vállalkozni akarsz, annak semmi akadálya.


Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top