Horoszkóp

A fagylaltológia titkai

Hogy milyen fagyit szeretsz, az arról is árulkodik, melyik asztrológiai jegyhez tartozol. Mindegy, hogy titokban, éjfélkor tömöd magadba, vagy igazi ínyencként, desszert gyanánt fogyasztod el.




Szereted a tejszínes diófagyit? Akkor minden bizonnyal rendes, a részletekre mindig nagyon odafigyelő Szűz vagy Bak jegyű ember vagy. De hogyha a duplacsokis, nagy, olvadós csokoládédarabokkal gazdagított fagylaltért rajongsz, akkor csakis egy nagyon kreatív, életrevaló Oroszlán vagy Nyilas lehetsz. Hogy milyen fagyit szeretsz, az arról is árulkodik, melyik asztrológiai jegyhez tartozol. Nézzük, milyen édes, ámde hűs kísértés hoz téged igazán lázba?






Kos
(március 21. – április 19.)

Felejtsük el a zsírszegény fagyasztott joghurtot – inkább egy hatalmas adag fenséges csokoládé-mousse illik hozzád! Szívedben örök gyermek vagy, imádsz csokiöntetet zúdítani fagylaltodra, és nagyon szereted a banán-splitet is. Neked köszönhető, hogy a kekszes csokoládéfagyi igazi slágerré vált. Fiatalkorodban mozgásigényed sokat segít a kalóriák elégetésében, de idősebb korodban jól vigyázz, torkosságod bajba keverhet. A szexhez felhasznált jeges finomság teljesen lázba hoz.






Bika
(április 20. – május 20.)

Édesszájú vagy, és társaságkedvelő. Mivel szereted az élet édes örömeit, könnyű megtalálni téged a közeli cukrászdában, amint krémes fagylaltot kanalazgatsz. Szívesen választasz karamellt, grillázst, mogyorót vagy fügét. Egy Bika barátom egyszer azt mondta: egy nagy kehely csokoládéfagyi tejszínhabbal, mandulával, amarettóval és málnaöntettel felér egy szexuális élménnyel – lassan kell kiélvezni, az utolsó cseppig…






Ikrek
(május 21. – június 20.)

Téged sohasem elégít ki csupán egyetlen dolog, ezért a fagylaltpult előtt sokat tanakodsz, mihez is lenne kedved. A végén emeletes fagyicsodák kerülnek a tölcséredbe, szinte abba sem tudod hagyni a nyalakodást. A reszelékekkel díszített csokoládé illik szimpatikus és okos egyéniségedhez – mellé egy gombóc pisztácia vagy joghurtos eper, és kész az ínyenc kehely. Szereted a fantázianévvel ellátott hideg fagyikat is, mint a banános “Majomcsemege”, bár csak akkor próbálod ki őket, ha tudod is, hogy mi van bennük. A hangzatos név önmagában nem elég, akárhogy tetszik is. A szexben sem a külsősegek alapján döntesz, igaz?






Rák
(június 21. – július 22.)

Rajongásig szereted a tejes nyalánkságokat, s számodra csak a gazdagon tálalt fagylalt a megfelelő. Mivel biztonság-orientált vagy, kedvenced a vanília, mert abban sosem csalódhatsz. A madártejes vagy a mandulás jégkrém is képes lázba hozni. Szeretsz otthon is fagyikészítéssel kísérletezni, hiszen alapvetően ügyesen sürögsz-forogsz a konyhában. De ajánlatos néha egy kis fagyasztott joghurtot is tartanod a frigóban, hogy időnként ellensúlyozd a kalóriadús tejes fagyicsodák hatását.






Oroszlán
(július 23. – auguszts 22.)

Alapvetően élvezed az életet és a szexet is. Vonzódsz az egzotikumokhoz, egy kis Bailey’s ír krémlikőrös fagyi, vagy a Crème Brulèe mindig jó választás számodra, különösen, ha partnered kényeztet vele. De igazából a csokoládé a te szenvedélyed, ragyogóan illik érzelemgazdag, drámai természetedhez. Egy kis sztracsatella, vagy a legfinomabb csokoládéöntetben úszó vanília is megkongatja nálad a harangokat. Általában untat a rutin, próbálj ki néha valami újat, mondjuk egy pikáns kávés fagylaltot, vagy pirított mandulás karamellt.






Szűz
(augusztus 23. – szeptember 22.)

Gyakran elkap az édes bűnbeesés, azért igyekszel egészséges keretek között tartani vágyaidat, és inkább választasz joghurtos málnát, vagy zöld teás fagylaltot. Az életedben annyi területen kell korlátok közé szorítanod magad, hogy néha jólesik egy kis lazítás. Ezen ritka alkalmakkor csak valami krémes és édes elégít ki igazán. Egy tanulmány kimutatta, hogy a tökéletességre törekvő emberek, akárcsak a Szűz jegyűek, nagyon kedvelik a tejszínes diófagylaltot. Talán mert beindítja fantáziádat?






Mérleg
(szeptember 23. – október 22.)

Rendszeresen abba a hibába esel, hogy a súlyodra figyelsz az élvezetek helyett. Eszedbe sem jut csokoládés vagy grillázs fagyit rendelni. Sokkal inkább választasz egy kis adag citromszorbetet, vagy valami zsírszegény vaníliát, esetleg fagyasztott joghurtot. Ha ráderőszakolják, időnként megengedsz magadnak egy kis csokis-feketeszeder, vagy némi vajas karamella fagyit is. De ragaszkodsz hozzá, hogy a partnered egye meg a nagyobb részét.






Skorpió
(október 23. – november 21.)

Tipikusan “mindent vagy semmit” típus vagy. Vagy teljes önmegtartóztatást fogadsz, és óvakodsz az édes nyalánkságoktól, vagy éppen ellenkezőleg, dupla adag banán splitet rendelsz dupla csokival, vagy tejszínfagyit cseresznyével. A gazdag ízek még szexuális fantáziádat is beindítják, főleg a kávélikőr és a krémlikőr fagylaltok. Vigyázz, a végletek veszélyeket is tartogatnak.







Nyilas
(november 22. – december 21.)

Mindig időzavarral küszködsz, csak olyan cukrászdába vagy fagyizóba jársz, ahol pillanatok alatt hozzájuthatsz a betevő csokoládédhoz. Hevesen élsz, ezért a csoki számodra olyan, mint az üzemanyag. Na, nem mintha szükséged lenne a koffeinre, hogy felturbózd energiáidat. Ha éjfélkor magadba tömsz egy kis kávés fagyit csokisziruppal, képes vagy utána egész éjjel fentmaradni, és ha van partnered, őt sem hagyod aludni… De ha vaníliát eszel helyette, utána úgy alszol, akár egy csecsemő.






Bak
(december 22. – január 19.)

Vasfegyelmed nem igazán engedi meg, hogy gyakran fagylaltmámorba temetkezz. De ha megadod magad az édes kísértésnek, akkor leginkább tejszínes eperfagyit vagy karamellt választasz. Bármilyen különcség, mint például a gyömbéres fagylalt, teljesen hidegen hagy. Másfelől viszont az eleganciára való törekvésed és hogy szeretnél mindenben a legjobb lenni, néha arra ösztönöz, hogy kipróbáld a Crème Brulèe-t, vagy valami mandulás-mogyorós csodát, főleg, ha partnered is erre áhítozik. Lassan eszegeted a hűs nyalánkságot, pontosan úgy, ahogy partnereddel bánsz az ágyban…






Vízöntő
(január 20. – február 18.)

Legalább egyszer mindent kipróbálsz, a sarki sushi bárban kapható zöld teás fagyitól egészen a szomszéd cukiban kapható mogyorós-ananászos-whiskys fagylaltcsodáig. Kedveled a szokatlan kombinációkat is, nemcsak a fagylalt, hanem a szex terén is… Neked köszönhető, hogy a cseresznyés csokoládéfagylalt ismertté és népszerűvé vált. Gyermekként óvtak a “tiltott gyümölcstől”, de ma már könnyen lázba jösz, főleg ha daiquiri-s szorbetet rendelnek neked. Nem utasítod el az egzotikus dolgokat sem, mint a Bailey’s ír krémlikőrös fagyi, vagy a fehércsokoládés málnás trüffel.






Halak
(február 19. – március 20.)

Igazán érző szívű teremtés vagy. Kedvenced a mogyoróvajjal megbolondított csokoládéfagyi, de lázba hoz  még a karamellás öntettel tálalt vanília, esetleg a pirított dióval készített tejszínes fagylalt. A mandula is a kedvenceid közé tartozik, igazából mindent szeretsz, ami tejszín és valamilyen pirított csonthéjas gyümölcs keveréke. Frissítőként gyakran kérsz mentolos csokoládét, és hagyod, hogy a csokidarabkák lassan olvadjanak szét a nyelveden. Ez igazán felkorbácsolja érzékeidet…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top