Horoszkóp

Napi horoszkóp (07. 25. kedd)




Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!
Ha a születési horoszkópodban a Szaturnusz gyengébben áll, mint a Napod, akkor a mai kapcsolatuk sajnos nem lesz jó hatással rád. Önmagadat érvényesítő, és önmagad kifejezésére törekvő igényed képtelen lesz a körülményekhez alkalmazkodni, bár ez ma a te számodra csak részben lesz kellemetlen. Bánj gondosan az erőddel, igyekezz kiegyenlíteni a tartalékaidat, pl. azzal, hogy előbb próbálsz elaludni, mint általában.







Bika
(április 21 – május 20.)

Kedves Bika!
Jellemző lesz a mai napra, hogy a szaturnuszi feladatot filozofikusan fogadod. Könnyen lehet, hogy vidáman viseled a „szegénységet”, sorsodat idealista szellemben fogod fel. Néha gyávaságból vagy félénkségből nem vágysz a kiemelkedésre. Hölgyek horoszkópjában a mai bolygóállások kellemetlen hatása a férj által is megnyilatkozhat, esetleg a nagy kor- vagy társadalmi különbségben. Egészségi vonatkozásban ez a bolygóállás idült hurutot, megfázást, extrém esetben csontbántalmakat okozhat.







Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!
Életigenlésed megerősödik. Olyan helyzetekbe kerülsz, amelyekben a körülmények barátságosak és kedvezők lesznek a számodra. Hatalmas személyes varázzsal rendelkezel. A mai nap bolygóállásai erősítik benned a művészi hajlamokat, nagyban elősegítik a megelégedettséget és a vidámságot. Szeretetreméltó vagy, de mégis úgy érzed, hogy szenvedsz. Sajnos előfordulhatnak csalódások is, a házasságkötésre nem alkalmas.







Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!
Ma a közösségi érzés erős csökkenését tapasztalod magadon, akár a teljes hiányát is könnyedén elviseled. Mások szükségleteivel és igényeivel szemben teljesen meg nem értővé válhatsz. Kellemetlensége a mai napnak, hogy azt kell tapasztalnod, hogy partnered a te szükségleteidre semmi tekintettel sincs. Az érzelmi életedre abszolút kedvezőtlen hatással lesz a mai nap. Hajlamos leszel az értelmetlen cselekedetekre.







Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Vigyázz, hogy titkos terveiddel nehogy mások ártalmára légy. Ha lehet, ne használj narkotikumokat, legalább ma csökkentsd az elszívott cigarettáid számát, de az sem lenne baj, ha ma határoznád el, hogy leszoksz a dohányzásról. Ne hagyd magad hipnotizálni, és minden kétes okkult manipulációtól igyekezz tartózkodni. A mai nap fényszöge az akarati élet megfinomodását jelenti. A Neptun bizonyos mértékben megszelidíti a tetterő nyers indítékait, az életösztönök inkább lelki téren érvényesülnek.







Szűz
(augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Metodikus, szigorú, de jó kritikus is vagy. Komoly, határozott, tapasztalt, elővigyázatos, és sok keresetre vágysz. Bizalmatlan vagy, és lassú, bizalmatlanságodat ma igazolni fogja mások csalása. Ez a mai bolygókapcsolat olyan pályákra jó, amelyek megfontoltságot, szívósságot igényelnek. Gyengéi a depresszió és a visszavonulási kényszer. Jellemző lesz még a heves makacsság, keményfejűség, semmiképpen sem akarod elismerni a tévedéseidet.







Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!
Könnyen válhatnál élvezetvágyó és szerelmes. A mai fényszögek népszerűséget jeleznek, sztárszerű népszerűséget, ami nem mindig tartós. Csak kevéssé komoly és a nem eléggé mélyen gondolkodó tömeget tudnád megnyerni. Jellegzetessége a mai napnak, hogy imádod majd az életet. A mai fényszögek kedveznek a felemelkedésnek és a sikernek, de csak abban az esetben, ha olyan foglalkozást űzöl, ami belső énednek megfelel. Az élet alkalmat nyújt neked, hogy magasabb műveltséget érj el.







Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!
A mai bolygóállások temperamentumot, romantikát, irodalomszeretetet, festészetet, a színekkel való játékot, a zenét, a táncot, ceremóniát, és hasonló kifejezési formát ad az érzelmeknek. Lehet, hogy a Mars fényszöge hiúvá tesz téged, ami párosulhat magasrendű törekvésekkel, amelyek túlmennek a lehetőségeken. Elképelésed nem mindig ésszerű, és nem igen tudsz uralkodni a vágyaidon.







Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!
A mai fényszögek a személyiséged szisztematikus fejlődését jelzik. Szereted a tanulmányokat, a filozófiát. Sikereket érhetsz el, annak ellenére, hogy „szürkének” látszol, és a társadalomban nem érsz el magas pozíciót, mégis a társadalom igazi támasza vagy. Érted a módját, hogy adott helyzetet értelmesen és józanul felhasználd. Az elkövetkezendő időszak alkalmas a hosszantartó stúdiumok végzésére, és ehhez úgy a kedved, mint a tehetséged is megvan.






Bak
(december 22 – január 20.)

Kedves Bak!
Tapintatra, türelemre és erőre van ahhoz szükséged, hogy megfelelően tudd megoldani a felmerülő problémákat. Ezeknek a fontos dolgoknak hatása nemcsak átmeneti és felületes, hanem néha évekig eltarthat. A Szaturnusz fényszöge jó és kiegyensúlyozott tevékenységeket ad, eredeti gondolkodást, és cselekvésmódot, széles látókört és koncentrációs képességeket. A mai fényszögek tudományos kutatásra nagyon előnyösek. Intelligenciád nem mindennapi. Azonban némelykor helyzeteket és problémákat önkényesen oldasz meg. Felfogásod és gondolkodásod nagyvonalú.







Vízöntő (január 21 – február 18.)

Kedves Vízöntő!
A Neptunusz már jó ideje a Vízöntő jegyében lakik. Ez kissé hisztérikussá tesz téged, és hajlamosítana a drogok fogyasztására is, ha csak a születési horoszkópod ennek nem mond ellent. Drognak számítanak a nyugtatók, sőt a fájdalomcsillapítók, és a különböző gyógyhatású teák is. Többször a képzelgést is túlzásba viszed, és betegesen érzékeny tudsz lenni.








Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!
A helyzeteket nagyon jól fel tudod ismerni, és ügyesen fordítod a magad javára. Nagyfokú okkult érdeklődés jellemzi ezt a napot. Nagy érzéked van a régiségekhez, és lehet, hogy inkább ehhez hasonló hivatást választanál. Fejlett a humorérzéked. Alkalmas vagy akár a modern technikával kapcsolatos mérnöki pályára is. Viszont hajlamos vagy arra is, hogy különc legyél, és ezzel könnyen elvesztheted a többi emberrel való kapcsolatodat.


Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top