Horoszkóp

Napi horoszkóp (07. 26. szerda)




Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!
A mai nap feladata: türelem, kitartás, számító meggondoltság. A Napod ma szintetikus szellemet kölcsönöz a Szaturnusznak, ennek eredményeként óriási bőség benyomását tudod kelteni, akár tudásban, akár műveltségben. Mindig mindenben képes vagy a lényeget felfogni, a mai bolygóállásokból jelentékeny értelmi képességekre lehet következtetni. Jól tudsz ma a körülményekhez alkalmazkodni.







Bika
(április 21 – május 20.)

Kedves Bika!
Ha a születési horoszkópodban a Szaturnusz a Marssal kapcsolatban van, és véletlenül a Bika jegyének 17. fokán áll, akkor mindenképpen óvatosnak kell lenned a közlekedésben. A mai bolygóállások hajlamosítanak a zuhanás általi balesetveszélyre, ám az elkövetkezendő napokban sem árt figyelned az utakon. A Szaturnusz házbeli helyzete okozhat gyomorrontást is, próbálj meg diétázni.







Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!
A mai napodat az akció, a mozgás és az életnek ezt az oldalát mozgató erők megnyilvánulása jellemzi. A személyiség ilyen irányú hajlamait erősítik a bolygókapcsolatok, valamint a sorsod pozitív alakulásában gyors és démonikusan ható mozgatottságot kölcsönöznek. Ma a munkabírásod rendkívüli lesz, ezért fennáll annak a veszélye, hogy túlbecsülöd erődet, és túlzásokba esel.







Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!
Előfordulhat, hogy mások becstelensége miatt kárt szenvedsz. Károsítja az egészséget, anyagcserezavar által. Több a nyugtalanság és a harcvágy. Gyakran viselkedsz szélsőségesen. Kellemetlenségeid származhatnak külfölddel vagy külföldiekkel. A pénz és üzleti ügyek kevéssé vannak egyensúlyban. Büszkeség, közömbösség, hanyagság, de többnyire elővigyázatlanság következményeként. Egészségügyi vonatkozásaként a máj van veszélyeztetve, mértéktelen evés, ivás, vagy lustaság miatt.







Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
A Neptun-Nap jó kapcsolata kedvező adottságokat ad, sok művésznél, írónál megtalálható. Ha születési horoszkópodban is megtalálható, akkor természetes a vonzódásod a vízhez, és a tengerhez. Az ilyen fényszöggel rendelkező emberek mindig komolyan veszik az életüket, és jó eredményeket érnek el. A fényszög mai feladata a víziókat realizálni. Ez adja a képességet a megvalósításhoz és az energiát.







Szűz
(augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
A Merkúr kellemetlen aspektusa a Szaturnusszal hatalmas skálát fut be a butaság és indolenciától a meggondolás és rendszerességig, ahogy a szaturnuszi hatás erősödik, és elnyomja a Merkúrt, egészen az óvatosságig, sőt mély koncentrációig, merevségigés a legmélyebb belátásig. Jó viszont minden hivatásra, ahol fáradtságot, előrelátást és meggondoltságot kívánnak. A részedre jelezhet energiahiányt, az önbizalom hiánya miatt. Gyakori jelenség a depresszió, amit jó, ha nem engedsz eluralkodni magadon.







Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!
Őszinte, erényes és közkedvelt vagy. Különösen kedveled ma a külsőségeket, az eleganciát. Túl sok tervvel foglalkozol, ez megnehezíti ezek megvalósítását. A huzamos sikereknek a titka az egy célra való koncentráció-monománia. A mai nap legfontosabb ajándéka a kellemes kifejezőkészség, ez az egyéniségedre is kihat, vonzó, kellemes embert formál belőled. Kifejezőkészségedet az írásban tudnád igazán kamatoztatni.







Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!
Nem igazán értékeled a megszokott és hétköznapi dolgokat. A párkapcsolati kérdésekben még mindig sok a problémád, igyekezz türelmes lenni, és az idegenekkel nagyon óvatos lenni. Mostanában az általad nem ismert emberek ravaszsággal, és nem mindig jó akarattal közelítenek hozzád. Néha sikert és hatalmat is elérhetsz, de később sajnos csalódás áldozata lehetsz. A sikeres kezdetet keserű csalódások, kijózanodások követik.







Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!
Ha nem is tartozol majd a 2000 leggazdagabb ember közé, most nagyon jó anyagi körülmények közé juthatsz, amit lassan, fokozatosan építesz ki magadnak. Nagyon kedvező a fényszög, mert a Jupiter-energia most formát és állandóságot kap. Gyakran található ez a mai bolygóállás anyagi sikerekben gazdag emberek születési horoszkópjában. Céltudatos vagy, megfontolt, de mégis vidám és optimista.






Bak
(december 22 – január 20.)

Kedves Bak!
Ha a születési horoszkópodban megtalálható az okkultizmusra való hajlam, akkor jó asztrológus is válhatna belőled, hiszen áldozatkész, emberszerető ember vagy. A mai bolygóállás kiváló praktikus összhatást eredményez, ami kapcsolatos a józan ésszel, kezdeményezéssel, akaraterővel és idegerővel. Mindenféle munkára kedvező, ahol türelem, elővigyázatosság, eredetiség, belátás szükséges.







Vízöntő (január 21 – február 18.)

Kedves Vízöntő!
A Hold és a Vízöntő jegyében tartózkodó Neptunusz, most szemben állnak egymással. Ez az aspektus a sorsban jelentkezik, mégpedig egészen váratlanul, hirtelen bekövetkező szerencsétlen események alakjában. Vigyázz, nehogy megbízhatatlanná varázsoljon téged. Férfiak esetében késlelteti a házasságot, a hölgyeknél pedig előfordulhat, hogy rosszul választanak.








Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!
A mai bolygóállások semmi esetre sem jelentenek szellemi zavart, csupán excentrikusságot. Vigyázz, mert könnyen túlfeszíted szellemi energiáidat, ezáltal idegenergiáid szenvednek, és ingerlékenyebbé válsz. Ha a születési horoszkópod nem mutat különleges fegyelmezettséget, akkor ma senkire sem leszel tekintettel. Gondolkodásod is túlságosan sokat változik.


Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top