Horoszkóp

Napi horoszkóp (07. 27. csütörtök)




Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!
A Nap-Szaturnusz legkellemesebb hatása ma az elmélyült, kitartó gondoskodás, erkölcsös, jól rendelt élet, okos, megfontolt cselekedetek. Erős alkotó hajlam. Törekedned kell arra, hogy a közösség sorsát, ahova tartozol, jól formáld, jól kormányozd, igyekezz új vállalkozásokat alapítani és irányítani. Bár kellemes fényszögben áll a két bolygó, mégis óriási felelősséget rak a válladra.







Bika
(április 21 – május 20.)

Kedves Bika!
A Hold a Bika jegyét harmonikusan támogatja. Ez az egyik legjobb aspektus, mert a tudatosság és a tudatalatti teljes harmóniában áll. Miután a trigon azonos minőségű jegyeket köt össze, így magával hozza az egészséget is, mert a szervezeted most erős regeneráló képességgel rendelkezik. A mai nap bolygóállásai még a születési horoszkópod esetleges gyengébb állásait is megjavítják, és téged sikerhez, tekintélyhez, szerencséhez juttatnak.







Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!
A Mars utolsó lépése a 12. házadban apróbb testi sérülést vagy betegség veszélyét jelöli, lázat, esetleg ideggyulladást. Meglehetősen dacossá, könnyen felindulttá, és felbosszanthatóvá tehet téged. Figyelj a modorodra, hogy ne legyél kellemetlen, érdes, elutasító, esetleg erőszakos. Erőid túláradnak, ez vakmerőségre hajlamosít, miközben hiányzik a biztosság, a céltudatosság, az állandóság, és a kitartás.







Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!
Most jön az eső után a napsütés a te életedben. A Hold kellemesen kapcsolódik a Jupiterhez, és ez minden földi boldogság jelzője, mind anyagi, mind lelki vonatkozásban. Őszinte tudsz lenni és boldog. Ragyogó szociális üzleteket hozhat ez a mai nap. Jóakaratú és nyíltszívű vagy. Otthonszerető, és egész környezetedre erős szellemi befolyást tudsz gyakorolni.







Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
A mai nap hajlamosít téged a szórakozásokra és élvezetekre, de lehet, hogy ilyen irányú foglalkozást ajánlanak fel neked. Szépérzékeddel és jó ízléseddel tűnsz ki. Mindenképpen emberszerető és jóakaratú vagy. A környezetedben beálló legkisebb zavarra is erősen reagálsz. Ez az aspektus leginkább művészek horoszkópjában található meg. Pénzügyeidet ma tartsd titokban.







Szűz
(augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
A mai nap a következőket adja. Erős koncentráltság, komoly törekvés. Lelkiismeretesség, megbízhatóság, tapintat, hűség. Üzleti vagy utazási dolgokban siker várható. Túlzott pontosságot követel. Aprólékos munkásságra késztet. A gondolkodás mélységét adja, és hajlamot mindenre, ami praktikus, szervezőkészséget és vezetés hajlamot indikál. Gondolkodásod metodikus, az aspektusok őszintévé és önfegyelmezővé tesznek.







Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!
Érzelmeid bizonyos fokig szeszélyesek és nyugtalanok. Igazi előnyt a művészetek és az irodalom terén nyújthatnak a mai fényszögek. Egészségileg viszont megerősít, és képes más rossz sugárzások hatását csökkenteni. Gyakori ilyenkor a beszéd-művészet, pl. gyönyörűen tudnál szavalni. Viszont a Jupiter fényszöge hajlamosít a túlzásokra az élvezetekben, könnyelműségekre, hiúságokra, szórakozásokra, és a sok pénzkiadásra.







Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!
Minden vonz téged, ami titokzatos, ami rejtélyes. Hangulatod erősen változó, de van benne valami vonzó. Mindenképpen érdekes ember képét mutatod. A mai fényszögek a művészeknek, főleg a festőknek igen előnyös, és nem annyira a technikai része, mint a színek rendkívülisége. Van benned akarat, de a célod nem megfejthető. Nyugodtan választhatnál valamilyen humanitással kapcsolatos foglalkozást.







Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!
A Jupiter kapcsolódik a Neptunuszhoz. Ez a kapcsolat többnyire előnyös, különösen, ha a születési horoszkópod művészi, vagy vallásos beállítottságot mutat. Lehetsz misztikus, mágikus, vagy profetikus. Ez a fényszög gyakran jelzi a zsenialitást, mély gondolkodásra való hajlamot, képességet. Könnyen lehetsz romantikus, aki nagystílű kalandot él át. Sajnos rossz hatása is van, nehezen felismerhető betegségeket is jelez, többnyire a hajszálerek problémáira utal.






Bak
(december 22 – január 20.)

Kedves Bak!
A mai bolygóállások nagyon kedveznek a tudományos munkáknak, és olyan dolgok kivitelezéséhez, melyeknél a logikus felépítés szükséges. A maihoz hasonló bolygóállások voltak Newton, és Pasteur horoszkópjában is. A hatások jók az akarat és gondolaterők gyűjtéséhez, nyugodt elhatározásokhoz, lassú előkészítésekhez. Alkalmassá tesznek a vezetésre, és az adminisztratív állások ellátására. Viszont nem adnak védelmet a balesetek és erőszakos cselekmények ellen.







Vízöntő (január 21 – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Könnyen lehet, hogy rosszindulatú pletykát indítanak rólad, és több rágalom is ér. Természetesen a születési horoszkópodban megtalálható bolygókapcsolatok javíthatnak vagy tovább ronthatnak ezen, de mindenképpen komoly bosszúságoknak leszel kitéve. Mindig tökéletes állapotot akarsz teremteni, és ennek lehetetlensége rossz körülményeket teremt.








Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!
A mai aspektusok heves és szeszélyes emberré varázsolnak, akinek szellemi képessége színes, szenzitív és független, büszke, makacsságtól egészen a ragyogó tehetségig terjed. A saját életedet éled, és hevesen tiltakozol minden külső befolyás ellen. De ha képességeid ragyogóak is, konokságod és csökkent alkalmazkodóképességed miatt nem tudod azokat hasznosítani.


Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top