Horoszkóp

Napi horoszkóp (07. 30. vasárnap)




Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!
Ha a születési horoszkópodban a Nap és a Szaturnusz kellemetlenségeket okoznak egymásnak, akkor a mai bolygókapcsolatok a koncentrációt, a rendszert, a kitartást és az akarat-nyilvánulásokat kínos feladattá teszik és akadályozzák a szellemi építőmunkát. Pesszimizmus, félelemérzet, bátorság hiánya az eredmény. A lassú tempó zavarja a vitalitás szabad kifejezését.







Bika
(április 21 – május 20.)

Kedves Bika!
Ma a Hold a Skorpió jegyében áll, pontosan szemben a te Napoddal. Ez sajnos nem a legjobb aspektus, még jó, hogy csak egy napig tart. Arra hajlamosít, hogy a dolgokat ne tudd jól megítélni. A mai nap eseményeiből mindenképpen tanulhatsz, valószínűleg rosszkedvűen ébredsz, de később azért enyhül ez az állapot. Készülj fel arra, hogy sokkal érzékenyebb leszel, mint máskor, hajlamos leszel elvonulni a világtól.







Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!
Lehetséges, hogy ma nem leszel túlságosan népszerű, és szokatlan ügyek szolgálatába szegődsz. Hajlamosabb leszel a gondatlanságra, kockázatos dolgok szeretetére, vak optimizmusra, mely veszteségeket, társadalmi bonyodalmakat jelez. Jobban kellene törődnöd az akadályokkal és rágalmakkal. Hajlamos vagy arra, hogy tekintélyt és szokásokat semmibe vegyél, és csak a saját véleményeddel törődj.







Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!
A mai nap az értelem által ellenőrzött kedélyt és a kedély által felderített értelmet mutatja. Jó felfogás, intuitív megértés, lelkes kifejezésmód, életteljes beszédmodor és praktikus gondolkodás, gyakorlati érzék jellemzi ezt a mai napon. Nem nagyon akarod elárulni a szíved szavát. Kifejezett tehetséged van a logikus gondolkodáshoz, és matematikához. Sokoldalú vagy, alkalmazkodó és fejlett kereskedelmi érzékkel rendelkezel.







Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Igen erős benned ma a részvét és a jószívűség, nagyon jó ember vagy. Éppen ezért veszélyes a nagy érzelmi túltengés. Könnyen vágyódsz valami után, de türelmedet ma gyorsan el is veszted, mert céljaidat talán nagyon gyorsan akarod elérni, anélkül, hogy törődnél a részletekkel, vagy az akadályokat, mint meglévő tényeket figyelembe vennéd. Az „elvakultság” bajba sodorhat. Kellemetlen a mai fényszögállás az édesapákra vonatkozóan, keresd meg őt, legalább telefonon, mindenképpen megérdemli, hogy törődj vele egy kicsit.







Szűz
(augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Szorgalmas, megbízható vagy, elővigyázatos, és olyan ember, akinek a részletekre és a nüanszokra is kiterjed a figyelme. Hatalmas ma a félelemérzet benned. A mai fényszögek általában szerénységet és visszavonultsági hajlamot adnak, és hatásuk az is, hogy ma egyetlen barátodtól sem kapsz telefont. A gyermekekkel is lehetnek gondjaid, akár a sajátjaiddal, akár másokéval. Sikereket csak nehéz munkával, akadályok és elhúzódások legyőzése után érhetsz el.







Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!
A Vénusz közelebb lép a Marshoz már. Ez az állás az érzéseket meleggé, és szívélyessé hangolja. Szeretetreméltó vagy. Ha túlságosan az érzelmekre vagy beállítva, akkor érzelmi túltengést és gátlástalan érzésvilágot jelezhet. Ilyenkor is feszültségek keletkezhetnek, ha nem találsz levezetési lehetőséget. A mai bolygóállások előnyösebbek a férfiaknak, mint a hölgyeknek.







Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!
A Mars ma szétrombolja a Jupiter arányosságát és ebből veszekedő hajlam, kóros igazságkeresés, jó ügyekben fanatizmus, zavaros és romboló bátorság, hibás logika, a helyes lépések félreismerése, a helyzetek, emberek, és viszonyok helytelen megítélése származik. Egyértelműen megállapítható, hogy a mai fényszög biztos jele annak, hogy hiányzik belőled az önfegyelem, úgy a beszédedben, mint a cselekedeteidben mértéktelenségre mutat.







Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!
Lehet, hogy most a környezetedben kell keresni az okot mindenre, lehet, hogy emiatt gyengült az akaratod, emiatt vagy bizalmatlan, esetleg indolens, közömbös. Lehetnek pesszimista és melankolikus periódusaid. Lehet, hogy elvesztetted a reményt, úgy érzed, hogy a „sors” uralkodik rajtad, amit nem tudsz, és nem is akarsz legyőzni. Ez alatt a bolygóhatás alatt sok Nyilas szülött küszködik álmatlansággal is.






Bak
(december 22 – január 20.)

Kedves Bak!
Előfordulhat, hogy a nagy fáradsággal elért eredmény kiábrándító, vagy nem felhasználható. Fennáll az is, hogy komoly korlátokat állítanak minden lépésed elé. A Merkúr-Szaturnusz kellemetlen fényszöge önmagával kevésbé elégedett és nem annyira törekszel a szeretetreméltó viselkedésre, egyszerűen a befolyásolhatatlan létezésre törekszel. Gyakori ilyenkor a félelem, ami több irányból származhat, észrevehető a szégyellőséged, a visszahúzódási vágyad.







Vízöntő (január 21 – február 18.)

Kedves Vízöntő!
A relatív érelemben vett és megszokott dolgokat szokatlan módon és mennyiségben teszed meg. A mai harmonikus fényszögek kétségtelenül jól hatnak, pénzt és élvezetet okoznak, ezt az élet jó oldala adja, nem kell megdolgozni érte. Jó a modern üzleti életre. De hozhatnak elégedetlenségeket is, mert a neptunikus célok nem ismernek határt, a vágyakat gátlástalanul élesztik és nincsenek tekintettel azokra a korlátokra, amelyek a külvilágtól természetszerűleg származnak.








Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!
Általában a mai aspektusok hatása: szellemi mozgékonyság, ügyesség és alkalmazkodóképesség. Memóriád kitűnő, eszmetársításod gyors, kimondottan szónoki tehetség vagy. Metapszichikai tanulmányok iránt rendkívüli érdeklődést mutatsz. Analitikus képességed erőteljes. Környezetedet gyorsan megérted. Előnyösek a fényszögek utazásra, és új ismeretségkötésekre.


Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top