Horoszkóp

Napi horoszkóp (08. 01. kedd)




Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!
Tudod, hogy kösd le hallgatóságod figyelmét, bármilyen szűk körű vagy széleskörű az, anélkül, hogy feladnád individualizmusodat, ami különösen értékes számodra. Jó érzéked van a társas érintkezések iránt és erős drámai érzéked, ezért kellemes társas lény tudsz lenni, ha éppen jó hangulatod van. Emellett erősen a hangulatok rabja vagy, és a legragyogóbb jókedvből át tudsz váltani a legsúlyosabb lehangoltságba egy szempillantás alatt. Tudsz bánni az emberekkel, hogy a céljaidnak megfelelően cselekedjenek, akkor is, ha ez nem mindig felel meg a többiek céljainak. Sok önzés van ebben – talán nem is önzés, hanem önközpontúság.







Bika
(április 21 – május 20.)

Kedves Bika!
Ambícióid személyes természetűek, szorosan kapcsolódva hiúságoddal. Önbizalmad mélyen rejtett, a felszínen olyan félszeg vagy és ideges, mint egy iskolás lány az első randevúján. De ennek ellenére, diplomatikus érzékeddel magas tekintélyt érsz el, bár nem tartozol igazán a végrehajtó típushoz. Mivel mindkét fél felé engedményeket teszel, gyengének látszol még akkor is, amikor határozottan tudod, hogy mit akarsz.







Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!
Olyan benyomásokat kapsz mindenről, mintha viaszlemezre vennéd őket, jól emlékszel rájuk, és kész vagy továbbadni. Így intellektuális vagy irodalmi téren is tevékenykedhetsz. Ilyen körülmények között érzékenységed konstruktív levezetést találhat, megtanulod legyőzni személyes érzékenységed, és megtanulsz koncentrálni. Ha a jó koncentrálást nem fejleszted ki magadban, akkor csak érzékeny leszel, jó memóriával (főleg személyes dolgokban), és továbbadod mindazt, amit érzel vagy gondolsz, de többnyire csak magánjellegű módon.







Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!
Hosszú időbe telik, míg valakinek sikerül a bizalmadba férkőzni, és még ha ez látszólag sikerül is, akár egy szóval, egy barátságtalan gondolattal magára haragíthat. Így, habár nagyon házias vagy és szereted otthonod, csak későn házasodsz meg és a házasság után is lehetsz boldogtalan, vagy képzelheted, hogy boldogtalan vagy, mert a világon a legtöbb ember nem fogja tudni kielégíteni azt a mély együttérzés utáni vágyad, mint amire szükséged lenne.







Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Képes vagy kifejezni erős véleményed és érzelmeidet, főleg az írott vagy kimondott szó erejével. Nem vagy cselekvő ember, cselekvőképességed megtörik a végrehajtó képesség hiánya miatt. Általában intellektuális eszközökkel fejezed ki magad, ebben érhetsz el nagy sikereket. Kritikus és pontos vagy a gondolkodásban, kicsit túlságosan is, de könnyen megtanulhatod a tapintatot. Agresszív külsőd mögött sok félénkség van, és nem vagy mindig olyan magabiztos, mint amilyennek látszol, rendkívüli agresszivitásod bizonyos kisebbségi érzést rejt, amit igyekszel kibeszélni magadból.







Szűz
(augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Nagyon szeretsz másokat oltalmazni és megvédeni, és mivel szellemileg igen magas fokon állsz, ki tudsz gondolni okokat és meg tudod magyarázni, mit miért teszel, és az miért helyes, bár ugyanazt a cselekedetet másoknál esetleg elítélnéd. Ha valahogyan lelépsz a kitaposott útról, ezt nem azért teszed, mert meggyőződésed, hogy ezt kell tenned, hanem aktív bűntudattal.







Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!
Valamilyen kiutat kell találnod ebből a jelenlegi helyzetből, mert a romantika bűvöletében, vagy az érzelmi fellángolásban az „akaratosságod” elnyeli az „akaratod”. Mindenképpen romantikus vagy, akár a költészet és művészet formájában mutatkozik nálad a romantika, akár csak egyszerűen fogékony vagy a romantikára minden alkotói készség nélkül. Ha ehhez jó fényszögek is hozzásegítenek, nagyon temperamentumos és tehetséges lehetsz.







Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!
Mágikus egyéniség vagy, félelmetes mennyiségű önbizalommal, és a világ és az emberek iránti intuitív megértéssel. Nem mész ki az emberekhez, megvárod, hogy azok jöjjenek hozzád. Ha nem jönnek, úgy is jó, elégedett tudsz lenni magaddal, s vigyáznod kell, nehogy ez az elégedettség elbizakodottsághoz vezessen. Mindenről erős a véleményed, érvekkel meg tudod védeni a helyzeted, bár a logika nem olyan fontos számodra, mint a győzelem.







Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!
Meg fogod kapni nagy képességeid jutalmát és magas ideológiád olyan mértékben nő, ahogy megtanulsz koncentrálni, és nem forgácsolod szét energiádat. Becsület az istened, minden energiádat, ambíciódat, erős szerelmi életedet is a becsületességedre alapozod. Energiával, határozott célokkal és integritással valószínűleg sokra viszed, nagy csodálatot, elismerést és méltóságot szerzel.






Bak
(december 22 – január 20.)

Kedves Bak!
Belső hajtóerődet legyőzhetetlen akarattal összpontosítod, türelmetlenséged fékezi a célszerűség járma, tudod, mikor kell agresszívnak és mikor diplomatikusnak lenni és hogyan, az a fajta tartózkodás és elkülönülés van benned, ami a fontosság látszatát kelti még mielőtt valóban az lehetnél. Hiszel magadban és ezt a hited másokba is át tudod plántálni, nem keresed az önigazolást, inkább az önmegvalósítást és mivel a világi hatalmasságok és tekintélyek sokat jelentenek számodra, önmegvalósításoddal ilyen területen próbálkozol.







Vízöntő (január 21 – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Képes vagy minden tőled telhetőt megtenni a barátaidért, vagy szerelmedért. Ha valaki megbántja a büszkeséged, akkor elmenekülsz és többé nem térsz vissza. Jó művészi képességeid lehetnek, ha erre más utalás is van. Erősen és szigorúan kell hozzákötnöd magad a valósághoz, mert csak így fejlődhetsz naggyá és így lehetsz csak boldog.








Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!
Született drámaíró vagy, és a darab, ami a leginkább érdekel: saját személyed drámája. Nagyon érzékeny vagy, sokat adsz a környezeted véleményére és érzéseire, hatodik érzékeddel azt tudod adni közönségednek, amit akar, majdnem előbb, mint a közönség egyáltalán tudná, mit akar. Udvarias, kedves, figyelmes, jótékony vagy, adsz a szegényeknek és a szükséget szenvedőknek még akkor is, ha önmagadat kellene feláldoznod.


Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top