Horoszkóp

Bika aszcendens

Horoszkópunkból megállapítható, milyen betegségekre vagyunk hajlamosak, hogyan lehet megelõzni, melyek a legérzekenyebb testrészeink. Választ ad arra is, ha már megtörtént a baj, miképp lehet gyógyítani.





 Ha valakinek az aszcendense a Bika jegyében áll


 






A legérzékenyebb testrésze a nyaki rész, a torok, és minden, ami ezen a részen található, például a hangszálak, mandulák, és a gége.

A Bika aszcendensű emberek IV. háza – az öröklött betegségek háza – az Oroszlán jegyébe esik.  Érzékeny a hát, a szív, valamint az érrendszer.

A Bika aszcendensű emberek VI. háza – a helytelen életmóddal, rossz napi rutinnal szerezhető betegségek, valamint az alkalmazható gyógymódok háza – a Mérleg jegyébe esik. Érzékeny a vese, és a kiválasztó szervek. Fontos a mérsékletesség, vagyis mérlegelni kellene, mit egyenek és mit nem, valamint a túlzott kényelmesség. A Mérleg jegyéhez tartoznak az ülep-idegek, így a sok ülés renyheséget okozhat az altestben. Fontos, hogy valamit rendszeresen sportoljanak.

Bika aszcendensű emberek VIII. házának csúcsa – műtéttel megoldható betegséghajlamok – a Nyilas jegyében áll. A Nyilas jegye uralja a forgókat, a combot, és a véredényeket, ereket. Itt elsősorban a nyaki erek jönnek szóba, valamint a fej verőere, és bizonyos kisebb erek.

Mérleg aszcendensű emberek XII. házának csúcsa – a hosszú kórházi ápolást igénylő betegséghajlamok – a Kos jegyében áll. Fontos számukra a rendszeres alvás, hogy az agy mindig pihent legyen.

Nem tudod mi az aszcendensed? Cikkünk szerzője, Németh Ágnes okleveles asztrológus-tanár, szakértői oldalán máris segít neked!


Németh Ágnes szakértői oldala »


Vissza a cikk elejére »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top