Horoszkóp

Vízöntõ aszcendens

Horoszkópunkból megállapítható, milyen betegségekre vagyunk hajlamosak, hogyan lehet megelõzni, melyek a legérzekenyebb testrészeink. Választ ad arra is, ha már megtörtént a baj, miképp lehet gyógyítani.




 Ha valakinek az aszcendense a Vízöntő jegyében áll









Rendkívül érzékeny a boka, az alsó lábszár, a vegetatív idegrendszer, a csuklók, és a visszerek.

A Vízöntő aszcendensű emberek  IV. háza – az öröklött betegségek háza – a Bika jegyébe esik. Örökölhetik a felmenőági rokonságtól a torok és a torokban elhelyezkedő szervek betegséghajlamait.


A Vízöntő aszcendensű emberek VI. háza – a helytelen életmóddal, rossz napi rutinnal szerezhető betegségek, valamint az alkalmazható gyógymódok háza – a Rák jegyébe esik. A helytelen életmóddal szerezhető betegséghajlamok a rendszertelen étkezésből, és a túlfűszerezésből erednek. Érzékeny a mellkas első és hátsó része, valamint a hátgerinc. Fontos a hátgerinc karbantartása, például rendszeres úszással és tornával.

A Vízöntő aszcendensű emberek VIII. házának csúcsa – a műtéttel megoldható betegséghajlamok háza – a Szűz jegyében áll. Érzékenyek a belek, a vastag- és vékony, a vakbél, valamint az emésztőszervek, és a kézfej.

A Vízöntő aszcendensű emberek XII. házának csúcsa – a hosszabb kórházi ápolást igénylő betegségek háza – a Bak jegyében áll. Súlyosabb problémák lehetnek a fogakkal, térddel, hátgerinccel, valamint a hallással, és a csontokkal.


Nem tudod mi az aszcendensed? Cikkünk szerzője, Németh Ágnes okleveles asztrológus-tanár, szakértői oldalán máris segít neked!


Németh Ágnes szakértői oldala »


Vissza cikk elejére »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top