Horoszkóp

Napi horoszkóp (08. 30. szerda)




Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!
Tele vagy energiával és magabiztossággal. Jó időszak arra, hogy előtérbe told magad, feladatodat elkezdheted vagy befejezheted, összedolgozhatsz másokkal, (vagy egyedül – ha nem tudnak lépést tartani veled), bemutatókat tarthatsz, előmozdíthatod érdekeidet. Bármit tehetsz, csak ne ücsörögj tétlenül: értékes fejlődési lehetőséget szalasztanál el vele. Most sok mindent képes leszel véghez vinni, fizikailag, szellemileg egyaránt, bár inkább fizikailag.







Bika
(április 21 – május 20.)

Kedves Bika!
Legyél türelmes és nagyvonalú. Hidd el, hogy megéri. Bonyolult helyzetbe kerülhetsz ma, úgy érezheted, hogy a fél világgal fel kell venned a harcot. Anyagi gondjaid támadhatnak, családodban is olyan események történnek, amik sok gondot és nyugtalanságot okoznak. Tudom, nem vigasz, hogy a tizenkét hónapból elviselhető ha akad egy vagy kettő, a többi meglehetősen küzdelmes. Most ilyen időszakot élsz át, s ha belátod, hogy ezen is túl kell jutni, akkor talán nem is lesz olyan fárasztó.







Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!
Nem éred be azzal, amit mások valójában irigylésre méltónak találnak. Még többet akarsz, és ha nem vigyázol, egyszer csak elpattan a húr. Nem veszed észre, hogy mennyire fáradt vagy. Próbálj meg pihenni, lazítani ezekben a napokban, ha nem akarod, hogy egészségedet az orvosoknak kelljen helyreállítani. Nem kellene állást változtatnod, vagy új munkaköri feladatokat elfogadnod. Azt csak hiszed, hogy a te számodra nem létezik lehetetlen.







Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!
Nem okoz sem gondot, sem fáradságot, hogy ezernyi elintéznivalód akad. Szabadidődet is kirándulásokkal vagy utazásokkal sikerül eltölteni. Sem neked, sem csemetédnek nem kell attól félnetek, hogy valamit elhibáztok. Az előrelátó tervezés ezekben a napokban is nagyon fontos. Készülj fel arra, hogy rövidesen véget ér ez a kincset érő nyugalom. A következő napokban már ezernyi feladat vár. Fontos, de szerencsére nem súlyos családi problémákat kell megoldanod.







Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Ez az egyike lesz azon napoknak, amikor legszívesebben elszöknél mindenki elől. Úgy érezheted, agyon nyom a munka és a kötelesség, és emiatt nem teheted azt, amihez igazán kedved lenne. Türelmetlenné válhatsz mindenfajta korlátozással szemben, következésképp nem lesznek zökkenőmentesek a hatalmi pozícióban lévő emberekhez fűződő kapcsolataid. Lásd be azonban, hogy nem feltétlenül ők azok, akik téged korlátoznak.








Szűz
(augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Ha önkritikusan fogod fel a dolgokat, akkor most megtudhatod, mit gondolnak rólad a többiek. Ma sajnos ingerlékeny vagy harcias alakokat vonzol magadhoz. Ismét csak hasznodra válna az önvizsgálat. Az elfojtott düh vagy frusztráció lehet mindennek az oka. Keresd meg mik ezek, és akkor valóban tovább léphetsz. Képes leszel az átfogó szemléletmódra, és kellő előrelátással tudsz tervezni. Mások nézeteivel szemben nagyobb türelmet tanúsíthatsz és szervezőkészséged is hatékonyabbá válik.







Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!
Ha szükséged van mások segítségére, együttműködésére, akkor most szólj nekik, ez a tranzit támogat téged. Mindenkire kedvező benyomást fogsz tenni. Ma legyél te a kezdeményező bármely kapcsolatodban, meglehet, hogy kellemes meglepetésben lesz részed az eredmény láttán. Ne titkold el érzelmeidet mások előtt, oszd meg velük. Lehetséges az is, hogy ma egy új kapcsolat veheti kezdetét. Ez egy jó nap arra, hogy kimozdulj és találkozz régi vagy új barátaiddal, hogy élvezzétek egymás társaságát, vagy csak úgy általában társasági életet élj.








Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!
Élvezed az értelmes vitákat, és szereted a tréfát. Általában jó kereskedői érzékkel rendelkezel. A külvilággal való kapcsolatod fő célja ma az információszerzés lesz, mert általa gondolatokkal, ötletekkel töltődsz fel. A rövid eszmecserékre való igényed miatt képes leszel játszi könnyedséggel kapcsolatot teremteni másokkal, ezért szinte bárki lehet a barátod, és ebben már láthatod is a felületesség és befolyásolhatóság veszélyeit. Ezzel a bolygóhelyzettel bármilyen körülmények között képes leszel a kommunikáció fenntartására, újrakezdésére, ami a társasági életedre kitűnő hatással lesz.







Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!
Otthonod és családod van életed fókuszában, erősen kapcsolódsz az egyik szülőhöz. Ez egy igazán szerető kapcsolat, de ettől függetlenül sokat kell még tanulnod a családi kapcsolatokról. A jelzett szülő igen domináló, erős és támaszt adó és talán az ő nyomába fogsz lépni. Az otthonod jelenti a biztonságot neked, még ha nem is a saját tulajdonod – bár ez meglepő lenne –, és mindig otthonossá tudsz varázsolni minden otthonnak kinevezett helyet.







Bak
(december 22 – január 20.)

Kedves Bak!
Ma nagyon kreatív leszel. Vidám, aki szereti a tréfát, nagylelkű és drámai, érdekelnek a művészet és a zene. Nyitott leszel, és nagyon szereted a színházat, és a társasági összejöveteleket. Egy másik szinten hasonlóan szeretheted a kalandokat, sportokat és a vakmerőséget, kockáztatva az életet/szerelmet. A gyermekek most nagyon nagy szerepet kapnak az életedben. Még más gyermeke is vonzódni fog hozzád, és fordítva. Ma született romantikus leszel, a szerelem minden hozzávalója tetszik neked.







Vízöntő (január 21 – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Most nem elégszel meg a hátsó üléssel. Mindig találsz magadnak valamit, amit irányíthatsz, szerepet vállalsz valamiben, a figyelem központjában kívánsz lenni. Szereted, ha észrevesznek, és ha elismernek. Ez a késztetés, vágy, némelykor olyan erős lehet, hogy talán nem riadsz vissza néminemű skandalumtól sem. Rendszerint jól a kezedben tartod az ügyeket, felméred a helyzetet és irányítasz, és ha megtanultál jól bánni az energiáiddal, úgy mások tőled fogják kérni, várni a tanácsokat. Az egyik szülő, vagy ennek hiánya, nagyon fontos tényező most az életedben.








Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!
Téged merész és kockázatos dolgokba is belevisz az élet, vagy akár a körülmények áldozata is lehetsz, amelyek néha veszélyes dolgokba sodorhatnak. Fontold meg és jól kell döntened, mit teszel másokkal, mert fontos lehet az te számodra, hogy mások mit gondolnak felőled. A barátok fontosak önmagad megértéséhez, ha okosan és jól válogatod meg őket. Igazi emberbarát vagy, aki nagyobb szervezetekben is tevékenykedhetne másokért.


Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top