Horoszkóp

Napi horoszkóp (09. 02. szombat)




Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!
Legyél nagyon óvatos vezetés közben, vagy ha gépekkel, illetve éles szerszámokkal dolgozol. Legjobb lenne elkerülni most ezeket a dolgokat, különösen ha mérgesnek vagy ingerlékenynek érzed magadat. Hajlamos leszel a sértődékeny viselkedésre, mindent személyed elleni támadásként fogsz fel – okkal, vagy ok nélkül. Az igazán fontos ügyek megvitatására ez egy jó alkalom, mert jól tudod képviselni önmagadat.







Bika
(április 21 – május 20.)

Kedves Bika!
Érdemes gondolkodni azon, hogy munkahelyet változtass, vagy új vállalkozásba kezdj. Az ilyen elhatározásokról ne engedd magad lebeszélni, még akkor sem, ha olykor meg kell küzdened a saját igazadért. A héten csendben és kellemesen telnek a napok. Szereted, de nehezen viseled a tétlenséget, így ez az időszak nem tarthat sokáig. Új lehetőségeket keresel és találsz is. Biztos lehetsz abban, hogy jól választasz, akár üzletről, akár társadalmi kérdésekről van szó.







Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!
Jól boldogulsz az életben, ki kellene aknáznod minden lehetőséget. Karrieredben és magánéletedben is ebben az időszakban történnek olyan események, amikor minden elképzelésedet valóra válthatod. Még azt is meg lehetne kockáztatni, hogy bátran megpróbálhatod a szerencsédet hazárdjátékban. Természetesen sokat kockáztatni nemcsak szerencsejátékban lehet, hanem a mindennapi életben is.







Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!
Házias, vendégszerető, és jószívű ember vagy. Hajlamos leszel ma a túlzásokra, és szeretni fogod a komplikált ügyeket. Törődsz másokkal, ha csak teheted, segítesz, vagy magadra vállalod a békebíró szerepét. Meglehetősen hangulatember vagy, jó vagy rossz kedvedet könnyen át tudod vinni a környezetedre is. A következő héten nagyot fordul az életed kereke. Jelentősen megváltozik a világ körülötted.







Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Ebből az időszakból akkor hozhatod ki a legjobbat, ha teljesen őszinte maradsz és megköveteled, hogy mások is azok legyenek. Beszélj igényeidről nyíltan, és – szükség esetén – állj készen a kompromisszumra. Ne legyél beletörődő és tétlen, ne legyél haragtartó, bár az úgy sem tudnál lenni, ne hagyd, hogy a depresszió, vagy magányérzet magával rántson. Beszélgess, menj társaságba. Ha nem hagyod, hogy a mai tranzit energiái kizökkentsenek a megszokott kerékvágásból, akár szublimálhatod is őket.








Szűz
(augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Mindenféle üzleti tranzakciók, ingatlanok adásvételére és jogi ügyletek, vagy szerződéskötések, megegyezések, tárgyalások szempontjából kedvező ez a tranzit. Pozitív gondolkodásod segít téged. Elméd tiszta és éles, optimizmusod határtalan, kis önfegyelemmel még a legnehezebb problémákkal is meg tudsz birkózni. Nyitottá válsz az új információk befogadására. Remek alkalom gondolatébresztő témák tanulmányozására.







Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!
Jó időszak arra, hogy üzleti ügyeiddel is foglalkozz vagy beszerzéseidet intézd, mivel gyakorlatiasan, tárgyilagosan, körültekintően és tisztességesen jársz el. Nem hagyod, hogy az érzelmeid irányítsanak. Mind régebbi, mind újabb kapcsolataid stabilak és nyugodtak lesznek. A józan ész felül kerekedik a romantikán, képes leszel elfogulatlanul megoldani nehézségeidet, így – szükség esetén – jó, ha most foglalkozol velük. Az ilyenkor kezdődő kapcsolatokban valamilyen téren lényeges különbség mutatkozhat közted és partnered között.








Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!
Hajlamos leszel félrevonulni és hideg fejjel mérlegre tenni kapcsolataidat, illetve azok jelentőségét. E befelé tekintés önmagad mélyebb megértéséhez segíthet társas viszonyaid tükrében. Ugyanakkor ne hagyd magad túl mélyre merülni és egyetlen lépést se tegyél a változtatás érdekében, amíg el nem múlik ez a hét, ilyenkor ugyanis gyakran sötétebb színben látjuk a dolgokat, mint amilyenek azok a valóságban.







Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!
A Neptunusz a 3. házadban tranzitál még egy ideig. Ez hajlamosít téged arra, hogy külön utakon járj, és nem mindenki által támogatott szellemi törekvéseid lesznek, amiben több az irreális cél, mint a reális. A Neptun jelenlétével általában a logika háttérbe szorul, előtérbe kerül az érzelemvilág, a képzelet és a fantázia. Ha éppen írással foglalkozol, ez a betűvetésben is meglátszik, vagy nem jól olvasható, vagy nem jól érthető, amit alkotsz.







Bak
(december 22 – január 20.)

Kedves Bak!
Egyfelől szólít a kötelességtudat, másfelől szeretnél egy kicsit szórakozni is. Ha így van, akkor inkább maradj csak a kötelességednél. A jó öreg Szaturnusz amúgy sem hagyná, hogy jól érezd magadat, ha ma csak úgy egyszerűen ellógnál. Ma talán nem lesz kedved úgy viszonyulni másokhoz, mint általában. Ne is próbáld megjátszani magadat, egyszerűen várd meg, míg elmúlik ez a tranzit, rövidesen úgy is vége lesz. Mindenkinek lehetnek rossz napjai.







Vízöntő (január 21 – február 18.)

Kedves Vízöntő!
A Neptunusz az I. házadat bérelte ki még jó ideig magának. Ez hajlamosít téged a lelki problémák felnagyítására. Ettől függetlenül jó alkalmak kínálkoznak, amelyeket lehet, hogy rosszul használsz fel. Bensőleg a nagy eszmék és elképzelések konfliktusa egy időre visszatarthatja a haladást, de ugyanakkor a dolgok végső kitisztulását, leülepedését eredményezheti. Másokkal való küzdelem előfordulhat, és hajlamos lehetsz arra, hogy makacsul kitarts a saját gondolataid mellett, még akkor is, ha az abszolút rossz, vagy helytelen.








Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!
A Halak jegyének uralkodó bolygója a Neptunusz, a 12. házad felett tranzitál, ez bizonyos előnyt jelent neked. Másodsorban jó az orvosoknak, akik valamilyen módon kapcsolatba kerülhetnek veled. Ez a Neptun állás igazán jó gondolatokat tud ébreszteni az emberekben. Olyan felismerésekre ad módot, amely új világnézetekhez juttatnak. Kerüld a sötét gondolatokat, az alkoholt, és a dohányzást.


Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top