Horoszkóp

Napi horoszkóp (09. 09. szombat)




Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!
Intelligenciád fejlett, de a túlzott önösséged miatt néha meggondolatlan döntéseket hozhatsz. Kíváncsi vagy, és ha nem leszel elég óvatos, teljesen kimeríthet az a mód, ahogyan használod a szellemi energiáidat. Meg kell tanulnod összpontosítani és kompromisszumot kötni. Ma eléggé harcos kedvedben vagy, határozott véleményekkel, éles a nyelved, hajlamos vagy hibát találni másoknál.







Bika
(április 21 – május 20.)

Kedves Bika!
Szerelmi és anyagi téren kitűnő hatások érnek. Sok támogatást élvezhetsz akár nagyszüleid, akár más rokonok részéről. Különösen igaz ez, ha a születési horoszkópodban a Vénusz és a Jupiter jól kapcsolódnak egymáshoz, mert akkor ezt tetézi egy nagyon szerencsés törvényesített kapcsolat, ahol családod új kis jövevénnyel bővül.







Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!
Uralkodó bolygód, a Merkúr mai állása szerint, erősen igyekszel majd kielégíteni intellektuális kíváncsiságodat, még olyan szokatlan és furcsa információkkal is, melyeknek talán soha nem veszed hasznát. Uralkodó bolygód fényszögeivel ma támogatja az emlékező tehetséget, jó elbeszélővé tesz, mert kevés dolgot felejtesz el, s valami mindig megmarad benned.







Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!
Jól tudsz uralkodni a szenvedélyeiden, melyek erősek, és indulataidat jó célokra használod. Veszélyes ellenség vagy, mert fegyvereidet szigorúan kordában tartod és pontosan a célra irányítod. Férfi horoszkópjában agresszív, energikus feleséget jelentesz, valószínűleg zsémbeskedő „hárpiát”, aki többé-kevésbé megfelelő hozzá, ösztönzi a cselekvésre, de ugyanakkor meg is őrjíti.







Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Türelmes, sokoldalú, egészséges észjárású embernek ismerhet meg, aki ma először találkozik veled. Szorgalmas és ésszerű vagy az értelmi természetű munkában, de ez a helyezet magában még nem ad alkotó képességet. A mai bolygóállások adják majd neked a kitartást.








Szűz
(augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Intelligenciád fejlett, de néha meggondolatlan döntéseket hozol. Kíváncsi vagy, és ha nem leszel eléggé óvatos, a szellemi munka teljesen kimeríthet. Meg kellene tanulnod az összpontosítást, és a kompromisszumok elérését. Harcos típus vagy, határozott véleményekkel. Meglehetősen csípős ma a nyelved, könnyen megtalálod a hibát másoknál.







Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!
Az út nem mentes a nehézségektől. Ha ugyanis elégedetlen vagy partnerddel, a kapcsolat a terhedre válik, az egyensúly felborul, csatározásba kezdesz, majd szakítasz és új megnyugvást, egyensúlyt ígérő kapcsolatot teremtesz. Ez a folyamat azonban mindig egy-egy újabb, magasabb lépcsőfokot jelent, melyre így sikerül fellépned. Előnye ennek a magatartásnak, hogy minden új viszonnyal előbbre jutsz önismeretedben és magatartásodban, mindig jobban kibontakoznak rejtett képességeid.








Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!
Megtalálod a problémák rendezéséhez alkalmas utat, és szívesen segítesz a megoldásban is. Az igényesség és a komolyság érvényesítése miatt ez a mai fényszög általában igazságosságot, jogérzéket biztosít. Ezen kívül azt is, hogy ezzel az igazságszeretettel mások segítségére legyél. Meditációs gyakorlat erre a bolygóállásra: “HA ÉRZELMEIMRŐL BESZÉLEK, SZAVAIMNAK MINDIG a VALÓSÁGOT KELL FEDNIÜK.”







Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!
Környezetedre nyitott vagy. Benyomásaidra élénken és gyorsan reagálsz, ugyanakkor gyűlölet, harag vagy vadság nincs benned. A harmonikus fényszög a lelkület révén (Hold) megszelídíti a Marsi keménységedet. Környezeteddel való jó viszonyod alkalmassá tesz arra, hogy bármilyen csoport élére kerülj. Megérzed ugyanis csapatod hangulatát, és ha arra van szükség, tudod lelkesíteni, fűteni is őket.







Bak
(december 22 – január 20.)

Kedves Bak!
Ha a születési horoszkópodban a Szaturnusznak kellemetlen fényszögei vannak, legszélsőségesebb eredménye a napnak káosz, mérsékeltebb megvalósulása pedig a zavar és a félreértés. Ezek eredete abban rejlik, hogy elképzeléseidet nem tudod egyeztetni a valósággal. Pontosabban megfogalmazva összetéveszted egymással a realitást és az álomvilágot.







Vízöntő (január 21 – február 18.)

Kedves Vízöntő!
A művészet, a költészet, a vallással való foglalkozás lehetnek kifutási területeid. Az összetévesztéseket pedig a tudatos szétválasztással semlegesítheted. Ajánlom a következő meditációs gyakorlatot: “MEGFOGALMAZOM KÖRÜLÖTTEM A VALÓSÁGOT ÉS MONDOM: EZ VALÓSÁG, EZ NEM ÁLOM. MEGFOGALMAZOM ÁLMAIMAT ÉS MONDOM: EZ ÁLOM, EZ NEM VALÓSÁG.”








Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!
A mai Neptunusz fényszögével hajlamos leszel az önfeláldozásra és vonzod mindazon személyeket, akiknek szüksége van rád. Jól válogasd meg, kinek segítesz, mert segítségedet később megbánhatod, mert úgy érzed majd, hogy kihasználtak. Képtelen vagy nemet mondani. Azzal, hogy mindig segítesz másokon, drasztikusan gyengíted saját fizikai és szellemi erődet, így többször is előfordulhatnak egészségügyi zavarok.


Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top